Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης

Αυτές τις ημέρες έτυχε να μάθω κάποια πράγματα σχετικά με τα εκθέματα και την δουλειά που κάνουν στο μουσείο ελληνικής παιδικής τέχνης και οφείλω να πω ότι εντυπωσιάστηκα. Είναι ένα πρωτοποριακό μουσείο από τα ελάχιστα στον κόσμο που εκθέτουν έργα μικρών παιδιών, ηλικίας 5-14 ετών.
Απευθύνεται σε όλους εκείνους, οι οποίοι αναγνωρίζουν την μοναδικότητα της παιδικής τέχνης, γονείς, παιδιά, εκπαιδευτικούς κλπ
Όπως είδα δίνουν επίσης τη δυνατότητα σε γονείς και παιδιά από 2,5 ετών και άνω να λάβουν μέρος σε εικαστικά εργαστήρια και διάφορα σχολικά εκπαιδευτικά προγράμματα. Αρχές Οκτωβρίου ξεκινούν και επίσημα για φέτος.

http://www.childrensartmuseum.gr/home

Για φέτος το χειμώνα έχω βάλει ως στόχο να δούμε την πρώτη μας θεατρική παράσταση, άσχετα εάν η μικρούλα μου συμμετείχε σε παράσταση μπαλέτου σε μεγάλο θέατρο της πόλης μας. Παράσταση σε θέατρο δεν έχουμε παρακολουθήσει οικογενειακώς. Καθώς επίσης να επισκεφτούμε και το συγκεκριμένο μουσείο, μιας και θεωρώ πως έχουμε ένα έμφυτο εικαστικό ταλέντο μαμά και κόρη!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλημέρα Αθηνούλα! Και εγώ αυτό πιστεύω, ότι δηλαδή γίνεται υπέροχη δουλειά και αξίζει έστω μία επίσκεψη. Η δικιά μου είναι 4 ετών, πιστεύω δειλά δειλά θα μπορούσαμε να δούμε 2-3 πράγματα φέτος. Η τέχνη μόνο καλό μπορεί να κάνει στα παιδιά, τους δείχνει τον δρόμο για την ελεύθερη έκφραση των συναισθημάτων τους!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ