13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μαίρη μου σ'ευχαριστώ που με επέλεξες και τρίτωσε το βραβείακι μου! Πράγματι οι απαντήσεις σου ήταν μια ευκαιρία να σε γνωρίσω καλύτερα. Σου εύχομαι να έχεις ένα όμορφο ταξίδι γεμάτο αγάπη στον κόσμο του blogging και να χαρείς πολλά βραβεία ακόμα!

  2. Σε ευχαριστώ και μπράβο για τις υπέροχες δημιουργίες σου! Υπέροχο το blog σου αν και είχες παραλάβει ήδη 2 βραβεία δεν μπορούσα να μη σoυ δώσω και ένα 3ο! Φιλιά πολλά και καλή συνέχεια! we'll keep in touch

  3. Μαίρη μου μετά τη το βραβείο της Γιώτας,μου έδωσες και εσύ άλλο ένα και πραγματικά μου έδωσες δύναμη να συνεχίσω αυτό που μόλις πολύ λίγο καιρό έχω ξεκινήσει!!! Σ'ευχαριστώ μεσα από τη καρδιά μου! ομολογώ οτι θέλω πολύ δουλειά ακόμα και πρέπει να προσπαθήσω αρκετά,και εσύ μου έδωσες τη δύναμη ν'ανέβω ένα ακόμα σκαλοπάτι! να χαίρεσαι την οικογένεια σου!!! Σ'ευχαριστώ!!! φιλιά…

  4. Καλώς σε βρίσκω στη ζεστή και πολύ φιλική διαδικτυακή γωνιά σου!
    Συγχαρητήρια για το Liebster Award σου! Σ' ευχαριστώ που με τίμησες με αυτό και επιπλέον, μου έδωσες την ευκαιρία και τη χαρά να σε γνωρίσω!

    ✽ Να είσαι καλά και, στο εξής… θα τα λέμε! ✽

  5. Σε ευχαριστώ πολύ που με τίμησες με το βραβείο Μαίρη μου!! Σου εύχομαι πάντα επιτυχίες στο μπλογκ σου!! Φιλιά πολλά και καλημέρες!!

  6. Μαίρηηηηηη….. σε ευχαριστώ πάρα πολύ, κορίτσι μου για το βραβείο που μου προσφέρεις!!!
    Συγχαρητήρια πολλά και σε εσένα και καλή συνέχεια σου εύχομαι! Φιλιά!!!

  7. Συγχαρητηρια και απο εδω Μαιρη μου!!! Τελικα με αυτο το βραβειο γνωριζουμε η μια την αλλη καλυτερα και μου αρεσει πολυ αυτη η εξελιξη. Σ´ευχαριστω που διαλεξες τις ερωτησεις μου!
    Καλη συνεχεια και θα τα λεμε συχνα!!!

  8. Μαρία μου τι ωραία που γράφεις… και χαίρομαι πολύ που σε γνωρίζω καλύτερα μέσα από τις απαντήσεις σου.. Ευχαριστώ πολύ για τα γλυκά σου λόγια και καλή συνέχεια…στο μπλοκοσπιτάκι σου..(τέλειο το mommy jammi… μοσχομυριστή μαρμελαδίτσα θα συμπλήρωνα εγώ..)

  9. Σε ευχαριστώ Γιώτα μου καθώς και όλες τις κοπέλες! Νιώθω χαρούμενη και γεμάτη ενθουσιασμό στην νέα blog-γειτονιά! Καλές μας αναρτήσεις και αναγνώσεις! Τώρα που έρχεται και ο χειμώνας, η έμπνευση για γράψιμο θα είναι μεγαλύτερη!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ