26 ΣΧΟΛΙΑ

  1. la vie en rose.. Πόσο με χαρακτηρίζει και μένα… άσε που το ακούω από μικρή λόγω Γαλλίδας θείας.. την ιστορία του φλυτζανιού την απόλαυσα σαν να έπινα ένα καφεδάκι εσπρέσο μαζί σου… Καλό βράδυ..

  2. Όσα έχει "ακούσει" το αγαπημένο μου φλυτζάνι δεν τα' χει ακούσει ούτε καν ο Θεός! Στην χαρά μου, στην λύπη μου, στους προβληματισμούς μου, στις αποφάσεις μου, στην παρέα μου, στην μοναξιά μου…Πάντα παρόν….ακούει υπομονετικά τις πιο βαθιές μου σκέψεις….

  3. Γλυκιά μου Μαίρη, νομίζω πως "το Ταξίδι ενός Φλιτζανιού" είναι ένα από τα πιο συγκινητικά, όσο και αρωματικά παράλληλα, ταξίδια που βιώνω ως blogger! Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για κάθε ανάρτηση που διαβάζω! Όσο για σένα, εδώ, στο σπίτι τού καφέ, νομίζω πως είναι το πλέον φυσικό περιβάλλον για να φιλοξενεί Φλιτζάνια! Οι φωτογραφίες σου με έχουν μαγέψει! Νιώθω σα να μυρίζει το δωμάτιο καφέ κι ας ήπια τσάι με περγαμόντο πριν από λίγες ώρες! 🙂 Η δε μουσική, ο,τι πιο κατάλληλο! 🙂 Το δεύτερο κομμάτι δεν το γνώριζα, αλλά είναι φοβερό! Τα φιλιά μου και σε ευχαριστώ πολύ για το Ταξίδι σου! Υπήρξε συναρπαστικό 🙂 Καλό ξημέρωμα και να είσαι καλά ❤

  4. Συμφωνούμε με την Πέτρα, Μαράκι! Το ταξίδι σου έφερε το φλυτζάνι στην "έδρα" του καφέ! Απολαυστική ανάρτηση!!!
    Πολλά γλυκά φιλιά με την καλημέρα μας
    Μαρίνα – Όλγα

  5. Εμένα συνήθως ο καφές με ξυπνάει για μία έντονη ημέρα!! Ο καφές του ΣΚ σημαίνει για μένα παρέα και χαλάρωση!! Πολλαπλοί οι ρόλοι του λοιπόν!! Αγαπημένες οι μουσικές επιλογές σου!! Φιλιά, την καλημέρα μου!

  6. τι γλυκό αυτό που μου έγραψες…και εγώ ένιωσα σαν να έφτιαξα ένα φλιτζάνι καφέ για κάθε αναγνώστρια χωριστά με αγάπη και χαρά! Καλησπέρα καλή μου effie effie! Τι υπέροχο να έχεις ρίζες από Γαλλία…

  7. Μεγάλη μου τιμή αγαπημένη μου Πέτρα να αποκαλείς το blogoσπιτάκι μου σπίτι του καφέ…αυτός ακριβώς ήταν ο σκοπός μου όταν το ξεκίνησα δειλά δειλά πριν από λιγότερο από 2 μήνες. Να φτιάξω μία ζεστή γωνίτσα με σκέψεις, εικόνες, συναισθήματα συνοδεία με τον αγαπημένο μου καφέ… Η ιδέα με το ταξίδι ενός φλιτζανιού με έχει συνεπάρει… Μπράβο και πάλι Μπράβο και ένα μεγάλο Ευχαριστώ! Χαίρομαι που σου άρεσαν οι μουσικές που επέλεξα και όσοι με γνωρίζουν καλά, ξέρουν ότι αυτές μιλούν για εμένα… ένα ακόμα αγαπημένο μου λατρεμένο κομμάτι από Melody Gardot https://www.youtube.com/watch?v=fdKrUiUcEqw

  8. Αγαπημένες μου Μαρίνα και Όλγα σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια! Μεγάλη μου η τιμή να αποκαλείτε το blogoσπιτάκι μου έδρα του καφέ! Σας ευχαριστώ θερμά και για τα καλά σας λόγια αλλά και για την υποστήριξη που μου δώσατε στο ξεκίνημά μου…

  9. Γλυκιά μου Αθηνά που με τις "λιχουδοδημιουργίες" σου μας απογειώνεις καθημερινά, σε ευχαριστώ θερμά και εύχομαι κάθε σου ημέρα να είναι ένα απολαυστικό φλιτζάνι αρωματικού ροφήματος!

  10. Αχ!! αυτα τα φλυτζανια του καφέ τι δεν εχουν ακουσει .. Μαιρη μου.. του καφέ και εγω.. βλεπω οτι εχουμε κοινες αποψεις περι καφεδων οπως και να είναι τον λατρευω… οπως και τον Αμστρονκ και την Πιάφ .. να είναι καλα η φιλη η Πέτρα που μας εβαλε στων φλιτζανιών τα ταξιδα….. καλώς σε βρήκα να περνας ομορφα οτι και ν ακανεις φιλακιαααα!!

  11. Καλή μου Σμαραγδένια ήταν απολαυστικό και το δικό σου φλιτζάνι στο blog σου και το χάρηκα πάρα πολύ! Χάρηκα που σε γνώρισα και εύχομαι καλή μας συνέχεια! Η Πέτρα είχε καταπληκτική ιδέα διότι εκτός από εκπληκτικές αναρτήσεις βλέπω πως συγκεντρώθηκαν άτομα που λατρεύουν τον "φλιτζανοκαφέ" και την ωραία μουσική! Τα φιλιά μου.

  12. Τι ωραία! Ταξιδιάρικες και παιχνιδιάρικες σκέψεις και προτάσεις! Μεγάλη ποικιλία με υπέροχες φωτο και η μουσική επιλογή
    καταπληκτική Μαίρη μου! Γέμισα ομορφιά με γεύση αισιοδοξίας! Να είσαι καλά και να έχεις ένα γλυκό βραδάκι!
    Τα φιλιά μου με μια αγκαλιά! :))

  13. Σε ευχαριστώ Κατερίνα μου για τα καλά σου λόγια και χαίρομαι που εκτός από τα αρώματα εισέπραξες και μία γεύση αισιοδοξίας! Τι άλλο καλύτερο από αυτό;! Να έχεις επίσης ένα όμορφο και ήρεμο βραδάκι και ακόμα καλύτερα ένα όμορφο πρωινό αύριο με έναν ευωδιαστό καφέ!

  14. Καλώς σε βρήκα Μαιρη μου μέσα απο το ταξίδι του καφε της Πέτρας μας όμορφα και περίτεχνα στολισμένα τα φλιντζανια σου μια ολόκληρη ιεροτελεστία με την υπεροχη μυρωδιά του καφε !!!! Σε φιλω

  15. Πίνοντας τον πρωινό καφέ μου, σεργιανίζω στη μπλοκογειτονιά και έρχομαι επίσκεψη να κάνω στο σπιτικό σου ….με υποδέχεται η μοσχοβολιά του καφέ, οι υπέροχες φωτό σου και μοναδικά ακούσματα κομματιών που αγαπώ…Καλώς σε βρήκα !!!

  16. Επίσης καλώς σε βρήκα αγαπητή μου! Είναι όμορφο να μεγαλώνει αυτή η παρέα και με την αγαπημένη μας θεματολογία…ένα φλιτζάνι που εγώ συνήθως γεμίζω με ζεστό καφεδάκι! Σε φιλώ και σε ευχαριστώ!

  17. Έβλεπα τις εικόνες σου και νομίζω μύρισα καφέ χαχα
    Καταρχάς τι υπέροχες εικόνες. Μας ταξίδεψες αρχικά με την μελωδία σου, ύστερα με τις εικόνες και τα λόγια σου.
    Εγώ θα σου ευχηθώ μόνο σε ευχάριστες στιγμές να σε συντροφεύουν τα φλιτζάνια και οι κούπες σου.
    Σε φιλώ γλυκά! 🙂

  18. Καλώς μας ήρθες Κλαυδία και σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Σεργιάνισα και εγώ σήμερα στο blog σου και ήταν απολαυστικό επίσης το φλιτζάνι σου οφείλω να ομολογήσω με μεγάλο ενθουσιασμό και χαρά. Καλώς σε βρήκα επίσης!

  19. Αγαπητή μου χαίρομαι που μύρισες καφεδάκι και φυσικά να έφτιαξες και ένα περιποιημένο για εσένα! Σε ευχαριστώ θερμά για τα καλά σου λόγια και να σου εκφράσω τον ενθουσιασμό μου για το blog σου https://myverysecrethoughts.wordpress.com/ πολύ όμορφο και ωραίες αναρτήσεις. Σε φιλώ επίσης!

  20. Αγαπητή μου και συνονόματη Μαρία,σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Καλώς σε βρήκα και εγώ, τι υπέροχο αυτό το ταξίδι που μας δίνει μία καταπληκτική ευκαιρία να ανακαλύψουμε ο ένας τον άλλον. Έκανα μία βόλτα στο blogοσπιτάκι σου και με μάγεψε. Σχετικά με την ανάρτηση του φλιτζανιού, επέλεξες και εικόνες από την ιστορία της Αλίκης που λατρεύω και του once upon a time που επίσης λατρεύω και παρακολουθώ στην παρούσα φάση…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ