Διακοσμητικά κεριά με γούρι!

Σε προηγούμενη ανάρτηση σας είχα δείξει πως διακόσμησα ένα κερί με υλικά που παραπέμπουν στο Φθινόπωρο.

Ξυλάκια κανέλας, γλυκάνισο, αποξηραμένο πορτοκάλι-λεμόνι και σπάγκο.

Το ένα λοιπόν που είχα φτιάξει το προχώρησα δίνοντάς του μία Χριστουγεννιάτικη νότα. Πρόσθεσα κουκουνάρι και ένα γούρι με μπορντό/λευκό κορδελίτσα.

diakosmitika keria me gouri 2 mommyjammi

Το δεύτερο κερί παραπλήσιο με το πρώτο, μία παραλλαγή. Χριστουγεννιάτικη κορδέλα, σπάγκο, ξυλάκια κανέλας, κουκουνάρια και γούρι με την κορδελίτσα.

diakosmitika keria me gouri 4 mommyjammi

Μπορεί να έκαψα λίγο τα δάχτυλά μου με το πιστόλι της θερμόκολλας όμως το αποτέλεσμα με ικανοποίησε.
Εσείς τι λέτε;!

 diakosmitika keria me gouri 3 mommyjammi

Εντός των ημερών ευελπιστώ να καταφέρω να φτιάξω και τα υπόλοιπα κεριά. 5 ή 6 στο σύνολό τους! Νομίζω θα είναι ένα όμορφο δώρο για τα αγαπημένα μας πρόσωπα!

25 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Στα practiker ή γενικώς σε καταστήματα με είδη κατασκευών όπως κόλλες, χρώματα κλπ! Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και που πέρασες μια βόλτα! Φιλάκιααααα!

  2. Σε ευχαριστώ θερμά καλή μου effie effie! Έχω άλλα 4 κεριά ακόμα να φτιάξω και μετά σειρά παίρνουν ένα σωρό άλλα πράγματα που έχω στο μυαλό μου…να δω εάν και πως και πότε θα τα υλοποιήσουμε όλα! Φιλάκια!

  3. Σας ευχαριστώ καλές μου! Μιας και οι εποχές είναι δύσκολες, κυρίως από οικονομικής απόψεως, καλό θα ήταν να βρούμε άλλου είδους δώρα, πιο οικονομικά αλλά γεμάτα μεράκι και αγάπη! Σας φιλώ καλά μου κορίτσια και να έχετε ένα υπέροχο ΣΚ!

  4. αχαχαχα λέγεται Ελευθερία μου πως από Τρίτη θα χαλάσει ο καιρός, για να δούμε… Βέβαια ως αρκετά κρυουλιάρα δεν με ενοχλούν αυτές οι θερμοκρασίες για να σου είμαι ειλικρινής! Η αλήθεια όμως είναι ότι για να πεις ότι θα στολίσεις το σπίτι και για να πεις σε ένα εορταστικό mood Χριστουγέννων…καλό θα ήταν να έχουμε χειμώνα. Φιλιά πολλά και σε ευχαριστώ θερμά για όλα!

  5. Αγαπητή μου Μάχη και χρυσοχέρα μου σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Το γούστο σου είναι εκπληκτικό συνεπώς το παίρνω τις μετρητοίς το σχόλιό σου! Τα πολλά φιλιά μου και εύχομαι να έχετε ένα όμορφο ΣΚ!

  6. Γλυκιά μου Αθηνούλα σε ευχαριστώ και χαίρομαι που σου άρεσε η ιδέα μου! Είναι μία εύκολη και γρήγορη κατασκευή, δεν απαιτεί καμία ιδιαίτερη δεξιοτεχνία. Σε ευχαριστώ που πέρασες και σου εύχομαι να έχεις ένα όμορφο και ξεκούραστο ΣΚ!

  7. Υπέροχο δώρο θα είναι, όχι απλά όμορφο και θα 'ναι τυχεροί όσοι τα αποκτήσουν!
    Κι αυτή η τσαχπινιά με το γούρι του 2016, τους ταιριάζει γάντι! Φιλιά πολλά και καλό σ/κ Μαίρη μου 🙂

  8. Είδα τα κεριά σου και μου έδωσες ιδέα για κάποια μικρά δωράκια που έχω να κάνω φέτος τα Χριστούγεννα!!!
    Τρελαίνομαι με τα κεριά που μυρίζουν κανέλα!! Καλό Σαββατοκύριακο Μαίρη!

  9. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Christina!!! Τώρα πριν λίγο έβλεπα την ανάρτησή σου με τα μαξιλάρια…μα ΤΙ υπέροχα πράγματα φτιάχνεις; Μου έδωσες ιδέα… Φιλιά και σε ευχαριστώ που πέρασες!

  10. Αγαπητή μου Eleana είμαι σίγουρη πως αν τα πιάσεις εσύ στα χεράκια σου θα κάνεις θαύματα! Οπότε αναμένω να δω! Φιλιά πολλά, σε ευχαριστώ που πέρασες και εννοείται να έχεις έναν όμορφο και δημιουργικό ΣΚ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ