Δεντράκια με χάρτινα σουπλά!

Είναι γεγονός πως αν και 25 Νοέμβρη, έχουμε κάνει ήδη αρκετές κατασκευές και η διάθεση είναι ανεβασμένη στο φουλ για άλλες τόσες!

Πράγμα που σημαίνει ότι μέχρι και Πρωτοχρονιά θα έχει γεμίσει το σαλόνι μας με ένα σωρό καλούδια από τα χεράκια μας! Ευτυχώς που στις γιορτές πολλά θα τα δώσουμε δωράκια σε αγαπημένα μας πρόσωπα!
Τι έχει για σήμερα το μενού;
Δεντράκια με χάρτινα σουπλά. Η διαδικασία εύκολη απλώς θέλει λίγο προσοχή με την κόλλα και το πως ακριβώς θα το στερεώσετε.

xartino dentro 3 mommyjammi
Διπλώνουμε τα σουπλά στην μέση και τα κλείνουμε από πίσω με ένα συρραπτικό και τα κολλάμε επάνω σε ένα ξύλινο καλαμάκι. Το μεγάλο κάτω, το μεσαίο στην μέση και το μικρό επάνω. Στην κορυφή ένα κίτρινο πον πον ή ωραία ιδέα θα ήταν και ένα κίτρινο αστέρι.

xartino dentro 2 mommyjammi

Για την βάση το καλύτερο θα ήταν να πάρετε ένα κομμάτι μακρόστενο αφρολέξ να το αφήσετε λευκό επάνω και γύρω γύρω να το ντύσετε πράσινο. Επειδή αφρολέξ δεν είχα στην διάθεσή μου, πήρα ένα αφρώδες χαρτόνι, το τύλιξα λίγο το στερέωσα με συρραπτικό και κόλλα και τα κάρφωσα επάνω. Κόλλησα και λίγα λευκά πον πον για χιονισμένο ντεκόρ αν και με λίγο ψεύτικο χιονάκι θα ήταν πιο εντυπωσιακό το αποτέλεσμα. By the way εγώ ήθελα να το φτιάξω εδώ και ΤΩΡΑ οπότε δεν είχα υπομονή να βρω υλικά τις επόμενες ημέρες!

Απλό, εύκολο, γρήγορο και χαριτωμένο δεν βρίσκετε;!

 Σας γλυκοφιλώ!

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. λατρευω αυτα τα "μαγικα" χαρτακια! και η εφαρμογη τους εδω και παλι υπεροχη! μπραβο!!!! καταπληκτικα τα δεντρακια σας 🙂

  2. Αγαπητή Zina σε ευχαριστώ θερμά! Αυτά τα "μαγικά χαρτάκια" τώρα τα ανακάλυψα. Κάναμε αυτή την κατασκευή και μου έχουν περισσέψει ένα σωρό, οπότε θέλω να δω και που αλλού θα μπορούσα να τα χρησιμοποιήσω…καμιά ιδέα;!

  3. Σε ευχαριστώ αγαπητή Αννιώ! Λατρεύω την απλότητα αν και τα Χριστούγεννα στις κατασκευές μου αρέσει πολλές φορές να βάζω πολλά υλικά μαζί χεχε! Τα φιλιά μου!

  4. Αγαπημένη μου Ελευθερία σε ευχαριστώ θερμά για τα καλά σου λόγια. Εμπιστεύομαι την γνώμη και το γούστο σου καθώς διαθέτεις ανεκτίμητη εμπειρία! Σε φιλώ και σε ευχαριστώ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ