Special gifts for special friends!

Η αλήθεια είναι πως πάντα με εντυπωσίαζε η συσκευασία ενός δώρου και στην συνέχεια το εσωτερικό του.

Για αυτό και πάντοτε κρατούσα όσο πιο προσεκτικά μπορούσα κομμάτια από όμορφες συσκευασίες για χρήση αργότερα ενδεχομένως σε κάποια χειροτεχνία μας.

Πιστεύω πως δεν απαιτούνται πολλά χρήματα για ένα δώρο, αλλά η πρόθεση να αφιερώσεις λίγο χρόνο για να το μεταμορφώσεις είναι αρκετή ώστε να το κάνει ξεχωριστό.

Παρακάτω θα σας δείξω 2 μικρές και εντελώς απλές συσκευασίες δώρων που φτιάξαμε. Την μία με την μικρή μου Κωνσταντίνα μιας και το δώρο… προορίζεται για τον καλύτερό της φίλος. Την άλλη την έφτιαξα εγώ ένα βραδάκι για μία φίλη όπου ήθελα ουσιαστικά να της πάω λίγα κουλουράκια και σκεφτόμουν που να τα βάλω, οπότε είδα μία ωραία ιδέα και την υλοποίησα. Απλά, εύκολα και γρήγορα και κυρίως με ελάχιστα υλικά.

peritiligma dorou 2 mommyjammi

Θέλαμε να τυλίξουμε 2 βιβλιαράκια μεσαίου μεγέθους. Αφού απλώσαμε κάτω τα υλικά μας αρχικά τυλίξαμε τα βιβλία σε ένα λεπτό (ρυζόχαρτο) μωβ χαρτί.

peritiligma dorou 3 mommyjammi

Στην συνέχεια με το βασικό μας περιτύλιγμα, χαρτόνι περιτυλίγματος κράφτ.

peritiligma dorou 4 mommyjammi

Ζωγραφίσαμε μία λωρίδα μεγάλη που θα προοριζόταν να γίνει έναν δρόμος… Λίγο μπλάνκο, ένα αυτοκινητάκι και έτοιμοι!

peritiligma dorou 5 mommyjammi

 peritiligma dorou 6 mommyjammi

Δεν συμφωνείτε ότι έγινε υπέροχο;! Με εντυπωσίασε και εμένα και την Κωνσταντίνα και ευχόμαστε και τον παραλήπτη του!

Στην συνέχεια έφτιαξα μία συσκευασία για κουλουράρια με ένα κομμάτι λευκό χαρτόνι.

Λευκό χαρτόνι, λίγη κορδελίτσα λίγα σχηματάκια από περφορατέρ και ταινία διπλής όψη!

 peritiligma dorou 7 mommyjammi

peritiligma dorou 8 mommyjammi

Στην αναζήτηση μου λοιπόν για ιδέες για περιτύλιγμα δώρων βρήκα πολλά πράγματα και υπέροχα!

Ανάλογα με τον βαθμό δυσκολίας, τα υλικά που απαιτούνται, τον όγκο του δώρου που θέλετε να συσκευάσετε και κυρίως το άτομο για το οποίο προορίζεται το δώρο…διαλέγετε και παίρνετε!

Προθέρμανση λοιπόν για τα Χριστουγεννιάτικα δώρα που θα δώσουμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα αλλά και αυτά που θα μπουν κάτω από το δέντρο μας!

Τονίζω… η αξία δεν είναι το παν, άλλωστε και οι εποχές που διανύουμε μόνο εύκολες δεν είναι!

Αυτό που αξίζει είναι ο χρόνος που ασχοληθήκαμε και φτιάξαμε κάτι με αγάπη!

Τα πολλά φιλιά μου!

35 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αμα εχεις φαντασία κάνεις παπάδες!!!! Εγω υστερω σε αυτό τον τομέα οπότε αρκούμαι στο να θαυμάζω τις δημιουργίες των άλλων!!!! Πολύ όμορφες και οι 2! Μπράβο ρε κορίτσι!!!!

  2. Πάντα μ' άρεσε να αμπαλάρω τα δωράκια που κάνω… Μπράβο Μαρία καταπληκτικές ιδέες… Αυτό με το αυτοκινητάκι θα το κάνω σίγουρα στο επόμενο δώρο για τον ανιψιό μου…

  3. Πολύ όμορφες οι συσκευασίες σου Μαρία!! Προϊδεάζει τον παραλήπτη για το υπέροχο δώρο που κρύβει μέσα! Πολλά φιλιά!

  4. Θαυμάσιες οι συσκευασίες σας!
    Νομίζω πως μια χειροποίητη συσκευασία ή κάρτα (σε άλλες περιπτώσεις) είναι η πραγματική ουσία του δώρου.

    Γεια στα χέρια σας, μανούλα και κόρη!
    Φιλιά και στις δύο! ♥

  5. Ααα ευχαριστούμε! Ιδέα που την είχα δει από κοπέλα που επίσης έκανε κατασκευές αλλά δυστυχώς δεν θυμάμαι από που ακριβώς. Βλέπω τόσα πράγματα σχεδόν καθημερινά που χάνω τον λογαριασμό χιχιχι! Φιλιά και ευχαριστώ που πέρασες!

  6. Γιώτα μου αν κάνει την αρχή απλώς δεν σταματάς. Βέβαια όπως είπα και παραπάνω από αλλού είδα την ιδέα. Κυκλοφορούν άαααπειρες ιδέες για περιτύλιγμα δώρο, η συγκεκριμένες ήταν εύκολες, γρήγορες και με λίγα υλικά. Σμουτς και σε ευχαριστώ!

  7. Μάχη μου σε ευχαριστώ θερμά! Μία από τις άπειρες ιδέες που κυκλοφορούν στο νετ για DIY περιτύλιγμα. Η συγκεκριμένη εύκολη, γρήγορη και με λίγα υλικά! Σε ευχαριστώ που πέρασες!

  8. Αγαπημένα μου κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ! Ναι ναι να τις δοκιμάσετε είναι όμορφες, εύκολες και με λίγα υλικά. Το σημαντικότερο είναι πως θα δώσουν ανεκτίμητη αξία στο δώρο σας! Τα πολλά πολλά φιλιά μου!

  9. Μαρία μου όπως είπα παραπάνω είναι μία ιδέα από τις άπειρες που κυκλοφορούν στο νετ σχετικά με DIY περιτύλιγμα δώρων. Η συγκεκριμένη μου φάνηκε πολύ εύκολη με λίγα υλικά και εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Φυσικά ταίριαζε γάντι και για τον παραλήπτη αφού είναι αγόρι 4 ετών! Σε ευχαριστώ που πέρασες!

  10. Ακριβώς Ρούλα μου και εγώ αυτό πιστεύω. Όχι τα χρήματα που θα διαθέσεις για το δώρο αλλά ο χρόνος για να φτιάξεις κάτι με αγάπη! Τα πολλά φιλιά μου και σε ευχαριστώ θερμά για τα καλά σου λόγια αλλά και που πέρασες!

  11. καλα με το αμαξακι επαθα πλακα! απιστευτη ιδεα!!!!! και τα κουλουρακια δωρο…μεγαλος μπελας αφου καθε φορα ψαχνω κ εγω κουτι. ευχαριστω για την ιδεα!

  12. Πολύ ωραίες συσκευασίες!! Καλά η παιδική είναι τέλεια!!! 🙂 Έχουμε αγοράκια στη παρέα και θα το κάνω!!
    Από γλυκά έχω και εγώ να δώσω πολλά φέτος και το κακό είναι ότι πρέπει να είναι σε πιατέλες που δεν παίρνουν και πολύ περιτύλιγμα..

  13. Ουάαααου, ενθουσιάστηκα Μαρία, ειδικά με το παιδικό περιτύλιγμα! Θα το υιοθετήσω για τα φετινά μας δωράκια! φιλιά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ