Βάφουμε κηροπήγια για ρεσώ

Μετά την ανάρτηση με τα μπουκάλια κρασιού που βάψαμε εδώ προχωράμε αυτή την φορά και σε μικρά κηροπήγια για ρεσώ!
reso 2mommyjammi
Ήταν να μη “πέσει” το ακρυλικό χρώμα σε σπρέι στα χέρια μου. Από την στιγμή που “έπεσε”… έχω βαλθεί να αλλάξω ότι μπορώ! Ουσιαστικά ότι είχα σε ντουλάπια και δεν χρησιμοποιούσα!
Τώρα λοιπόν έβαψα απλά εύκολα και γρήγορα κηροπήγιο για ρεσώ με το μαύρο ματ που πολύ αγαπώ, βλέπεις δένει γάντι και με το σαλόνι μου!

reso 3mommyjammi

Στην συνέχεια τα υλικά για την διακόσμησή μας. Θερμοπίστολο σιλικόνης, αυτοκόλλητες λωρίδες στρας, αστέρι με γκλίτερ και τέμπερα με γκλίτερ! Εννοείται πως ανάλογα τα γούστα ανάλογο και το ντεκορασιόν.

reso 4mommyjammi

Με το γκλίτερ σε όλες του της μορφές που έχουμε χρησιμοποιήσει φέτος τα Χριστούγεννα για τις κατασκευές μας θα ταιριάξει γάντι το εξής:

Να προσθέσω και το σπίτι μας ντίσκο!
Επανέρχομαι στην σημερινή μας απλή κατασκευή.
Τα υλικά όπως είπα πηγαίνουν ανάλογα με τα γούστα και εγώ επειδή είχα φτιάξει και τα αντίστοιχα μπουκάλια κρασιού είπα να ακολουθήσω το ίδιο μοτίβο. Δημιούργησα ένα όμορφο γιορταστικό διακοσμητικό σετ.

reso 5mommyjammi

Στο χείλος του κηροπηγίου πέρασα τέμπερα προσεκτικά, στην συνέχεια και μέσα στο ρεσώ. Κόλλησα τις λωρίδες με τα στρας και το αστέρι και στο κέντρο πρόσθεσα και μία χιονονιφάδα.
Δύο κηροπήγια έφτιαξα εκ των οποίων το ένα θα πάει πακέτο σε αγαπημένη φίλη που ξέρω θα δέσει τέλεια στο σαλόνι της αφού έχουμε τα ίδια σχεδόν χρώματα και τύπο διακόσμησης.

Σας γλυκοφιλώ!

14 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ