homedecor και ασημί φύλλα ξύλου

Σε μια παλιότερη κατασκευή, σας είχα παρουσιάσει τα βαμμένα μπουκάλια κρασιού με την σχετική ανάρτηση “Βάφουμε μπουκάλια κρασιού”. Για κλαδάκια είχα χρησιμοποιήσει ποπ κορν τα οποία είχα καρφώσει σε σκέτα διακοσμητικά κλαδιά που προηγουμένως είχα κόψει και μαδήσει.

asimi fylla mommyjammi 2

Σε μία επίσκεψη στο υπόγειο του συζύγου, που στην ουσία είναι ένα σωστό εργαστήρι με ντέξιονς, υλικά, εργαλεία και πολλά άλλα (δύο crafters στην οικογένεια για την ώρα…), βρήκα φύλλα ξύλου. Δεν μπορώ να τα χαρακτηρίσω ακριβώς φύλλα, σαν μικρές ευλύγιστες πολύ λεπτές ξύλινες σανιδούλες/βέργες διακοσμητικές. Τις πήρα σπίτι σκεπτόμενη να τις κόψω προσεκτικά με μυτοτσίμπιδο και να τις βάψω. Η αλήθεια είναι πως δεν φωτογράφισα την διαδικασία από την αρχή διότι για να σας είμαι ειλικρινής δεν ήμουν σίγουρη ότι θα βγει κάτι. Ουσιαστικά έκανα πείραμα.

Πήρα λοιπόν ακρυλικό χρώμα σε σπρέι σε χρώμα ασημί και πέρασα δύο στρώσεις προσεκτικά και αφού στέγνωσε καλά πέρασα πολύ πεταχτά σε κάποια σημεία και ελάχιστο μαύρο μάτ σε σπρέι.

asimi fylla mommyjammi 3

asimi fylla mommyjammi 4

Τις λύγισα όσο μπόρεσα και πριν το βάψιμο καθώς και κατά τη διάρκεια και πήραν ένα ωραίο σχήμα και τελικά το αποτέλεσμα μου άρεσε. Το μαύρο μάτ σε σπρέι ίσα το πέρασα πεταχτά σε κάποια σημεία ουσιαστικά θέλοντας να διώξω την υπερβολική λάμψη και γυαλάδα από το ασημί χρώμα. Νομίζω λοιπόν πως τα νέα μου κλαδάκια ταίριαξαν άψογα με τα βαμμένα μαύρα μπουκαλάκια κρασιού!
Τι λέτε;!
Κατά τη διάρκεια της δουλειάς μου η μικρή μπουμπού μόλις είχε ξυπνήσει από τον μεσημεριανό της ύπνο, έβαλε την ρόζ ρομπούλα της, την ρόζ στέκα της, πήρε το τάμπλετ της (τα παιδιά της τεχνολογίας) και άραξε στον καναπέ…
Ω ναι όταν ξυπνάμε εμείς καλλωπιζόμαστε, στέκες, liposan και τα λοιπά!

Με έβλεπε να πηγαινοέρχομαι στο μπαλκόνι και είμαι σίγουρη πως σκεφτόταν ότι “η μαμά πάλι κάτι ετοιμάζει οπότε ας την αφήσω στην ησυχία της…για την ώρα”.

Σας γλυκοφιλώ!

33 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΑΙΡΗ !!!!!!!! ΥΠΕΡΟΧΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ,ΓΕΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ , ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΞΙΣΟΥ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ !!!!!!!!

  2. ωραία και τα κλαδάκια δε λέω!!!!
    αλλά η μικρή που σηκώνεται και στολίζεται κλέβει την ανάρτηση!!!!!
    ως αγορομάνα, λατρεύω ροζάκια και στέκες!!!

  3. Δεν λέω….πολύ όμορφα και τα μπουκαλάκια και τα κλαδάκια….αλλά η μικρή σου όλα τα λεφτά!!!! Τελικά όλα τα κοριτσάκια ίδια είναι…και μένα τρέχει και βάζει την ρόμπα της, το πιπκλο (lip gloss) και αρχίζει το παιχνίδι!

  4. Και τα προηγούμενα με είχαν ενθουσιάσει, αλλά κι αυτά ταίριαξαν άψογα. Παρεπιπτόντως…να κατεβαίνεις στο υπόγειο και να βρίσκεις υλικά…τέλειο!

  5. Αγαπητή μου Μαρία λατρεύω επίσης αυτόν τον συνδιασμό και καλώς κακώς αυτά είναι και τα χρώματα της σαλονοτραπεζαρια-κουζίνας μου που είναι και ενιαίος χώρος. Σε φιλώ και ευχαριστώ!!!!

  6. Αχ αγάπες μου…αυτά τα κορίτσια στο dna τους το έχουν δεν υπάρχει!!!!! Τι έχουμε να τραβήξουμε μεγαλώνοντας να προσθέσω… Τα φιλιά μου και να χαίρεσαι την ζουζού σου επίσης!

  7. Αγαπημένη μου Μαρία σε ευχαριστώ και χαίρομαι που σου αρέσει. Τώρα που το λες ναι…λατρεύω το σοφιστικέ στυλ οπότε βγήκε και στην σύνθεσή μου! Σε ευχαριστώ και σε φιλώ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ