La καταστασιον tres απελπιστικ

Όχι δεν είμαι στα καλύτερα μου και θα σου πω ψέματα αν προσποιηθώ ότι είμαι και δεν το θέλω. “La καταστασιον tres απελπιστικ” καλή μου φίλη. Πως να το περιγράψω ακριβώς δεν ξέρω, από που να το πιάσω δεν γνωρίζω και τελικά λέω γράψε και όπου πάει…

Θα μου πεις γιατί καλό μου κορίτσι είσαι έτσι;
Εντάξει θα σου απαντήσω, έχουμε μια επιθετικότατη ίωση που μας έχει γονατίσει οικογενειακώς τρία στα τρία – θα μου απαντήσεις “σιγά το νέο όλοι άρρωστοι είναι”.
Θα συνεχίσω να σου πω ότι αντιμετωπίζω και επαγγελματικές αναποδιές που με αγχώνουν αρκετά – θα μου απαντήσεις σίγα το πρωτότυπο όλη η Ελλάς ψάχνεται και αγχώνεται για τα επαγγελματικά της.
Θα προσθέσω ότι έχουμε στα σκαριά άλλο ένα νοσοκομείο την Δευτέρα της γιαγιάς (μητέρα μου) – θα μου πεις αγαπητή μου έχεις δει τι γίνεται κάθε ημέρα στα νοσοκομεία και πόσος κόσμος χάνεται; εσείς και άλλοι τόσοι!
Θα συνεχίσω διστακτικά λέγοντας ότι εκνευρίστηκα που είχε κολλήσει ένα κομμάτι του κώδικα στο blog μου και έβγαλα τα μάτια μου ως τα ξημερώματα να το βρω – δεν θα μου απαντήσεις επειδή ξέρω είσαι ευγενικός άνθρωπος…

Ξέρω ναι υπάρχουν πολλά σοβαρά προβλήματα εκεί έξω και καθόλου μακριά από εμάς αλλά εγώ τι να μου κάνω που έχω λίγο (με δείκτη το 10 μάλλον 9,9) τις μαύρες μου; Βλέπεις έχω και μία αδυναμία στο μαύρο χρώμα και αναρωτιέμαι πόσο θα το κρατήσω η γυναίκα.
Για να σου είμαι ειλικρινής θέλω διακοπές… ΣΙΓΑ θα μου απαντήσεις…εσύ και η μισή -μη πω ολόκληρη- Ελλάδα!
Βέβαια δεν βλέπω διακοπές στον ορίζοντας και από κάπου θέλω να πιαστώ. Και όταν λέω διακοπές από αυτές τις καλές, με τις πολλές ημέρες σε ένα αιγαιοπελαγήτικο νησάκι, είναι πέντε χρόνια τώρα βλέπεις που έχω να δω νησάκι και κάπως βλέπω επιδράσεις επάνω μου.

(πηγή:google search)

Λοιπόν υπόσχομαι πως “θα το πάρω αλλιώς” θα πάρω βαθιές αναπνοές και θα βρω ξανά την αισιοδοξία, την θετική ενέργεια και την τσαχπινιά μου, το υπόσχομαι… Απλώς βρε παιδί μου και λίγη λιακάδα δεν βλάπτει, ευαίσθητα παιδιά είμαστε!

(πηγή:google search)

Είναι και αυτά τα καθημερινά που ακούς κάποιες φορές και αναρωτιέσαι αν η “γαϊδουριά” είναι εκ γενετής ή επίκτητο χαρακτηριστικό του ανθρώπου! Δεν θα αναλύσω το πως ή πόσο μπορεί να καλλιεργηθεί αυτό το χαρακτηριστικό απλώς θα πω ότι ο κόσμος θα ήταν καλύτερος αν όλοι ήμασταν λίγο πιο ευγενικοί. Και εντάξει να σου τύχει στο περιβάλλον σου, θα περιποιηθείς δεόντως το πρόσωπο, στην δουλειά σου όμως θα το διαχειριστείς με σύνεση, λογική και πάνω από όλα εγκράτεια…

Αυτά για σήμερα καλοί μου φίλοι, περισσότερο κείμενο “ξεφουσκώματος” ήταν η σημερινή μου ανάρτηση. Εύχομαι άμεση ηρεμία και χαλάρωση διότι τι φταίει και το δόλιο το blog μου που από το πολύ πείραγμα στο τέλος βλέπω να μην “ανεβαίνει” με τίποτα! Θα κλικάρετε στον σύνδεσμο mommyjammi και άφαντο θα είναι το mommyjammi διότι εγώ πάλι κάποια εξυπνάδα θα έχω κάνει!

Σας γλυκοφιλώ!
ΥΓ: σκέφτομαι το απόγευμα να κάνω μια βόλτα από το ζαχαροπλαστείο της γειτονιάς! Μη σου πω και από την pizzaρια…

22 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μαρία μου, έλα να γίνουμε πολλές! Δεν παρηγορεί αυτό, το ξέρω, αλλά όλοι κάτι έχουμε να μας βασανίζει τα τελευταία 100 χρόνια της κρίσης… Φταίει κι ο ερμής, φταίει κι η σελήνη, φταίει ο κακός μας ο καιρός, όλο κάτι φταίει και κάτι λείπει τέλος πάντων. Θα περάσει όμως, που θα μας πάει, θα το κάνουμε να περάσει, ναι;
    Φιλί σου στέλνω, κι ένα "καλή δύναμη" τεράστιο με μια αγκαλιά να το συνοδεύει! Σε νιώθω, σου λέω, αφού…
    Eva
    .•*¨`*•✿.Jajala Majala.✿•*¨`*•.

  2. αχ αυτοί οι κανόνες καλή μου Ελένη! Όταν βρω το μαγικό νεραιδοφίλτρο να ομορφύνω αυτόν τον κόσμο θα γίνω πραγματικά ευτυχισμένη! Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου, η μητέρα μου δυστυχώς ταλαιπωρείται χρόνια τώρα. Σε φιλώ!

  3. Eva ξέρω ότι νιώθεις και ειλικρινά αυτό το ευτυχιόμετρο που εύστοχα έθεσες στην ανάρτησή σου…θα το ψάξω και θα το γυαλίσω. Θέλει δουλειά και ίσως τελικά να πρέπει να το αναπροσαρμόσω στα δεδομένα της πραγματικότητας. Σε φιλώ και σε ευχαριστώ για την παρουσία σου!!!

  4. αμήν αμήν αμήν! Α και αύριο μου χρωστάω ζαχαροπλαστείο! Είχα αρρώστους να περιποιηθώ σήμερα και δεν πρόλαβα η γυναίκα να πεταχτώ. Όσο το να κάτσω τώρα εγώ να φτιάξω γλυκό, δεν είναι σενάριο που παίζει! Σε ευχαριστώ γλυκιά μου Αθηνούλα και εύχομαι σε όλους μας καλύτερες ημέρες! Σε φιλώ!!!!!!

  5. Όλοι δικαιούμαστε να μαυρίζουμε μερικές φορές, ακόμα κι αν τα προβλήματά μας δεν είναι και τόσο σοβαρά. Ό,τι μας χαλάει μας χαλάει, δεν μπορούμε να το πείσουμε ότι δεν είναι σημαντικό εν συγκρίσει με άλλα! Ό,τι έχουμε αντιμετωπίζουμε.
    Πάντως περνάνε αυτές οι κρισούλες.
    Ελπίζω η μανούλα σου να είναι καλά!
    Καλό βράδυ και υπομονή… 🙂

  6. εγώ λέω μπας κ φταίει ο Γενάρης…
    κι εγώ τη πέρασα τη μαυρίλα μου… κ έχω ακούσει και πολλούς ακόμη που τη πέρασαν… μαυρίλα… τρέξιμο… άγχος… τι να πω;
    Να το φας το γλυκο -α κια να τη φας τη πίτσα-ες κι ότι άλλο σου κάνει κεφι!!!!!!!!
    και να μας πεις αποτελέσματα, ναι;;;
    την αγκαλιά μου!!!!

  7. Δυστυχώς όταν έρχεται κάτι στραβό έρχονται και άλλα. Αλλά μην πέφτεις, ψηλά το κεφάλι και σιγά σιγά όλα θα στρώσουν.Περαστικά σας και όλα θα πάνε καλά.

  8. Οοοο Μαρία μου σε ευχαριστώ για το σχόλιό σου! Ε ναι άνθρωποι είμαστε και με έντονα συναισθήματα συνεπώς έχουμε και τη καλή και την κακή πλευρά μας! Σμουτς!

  9. ο Γενάρης αγαπητή Ελένη δεν μου άρεσε καθόλου! ααααα κακά τα ψέματα δεν μου άρεσε καθόλου θα σου πω! Άιντε στην ευχή της Παναγίας να έρθει ο Φλεβάρης μπας και δούμε άσπρη μέρα! Σμουτς!

  10. Αγαπητή μου Αντιγόνη όπως ακριβώς τα λες! Το κεφάλι ψηλά, βαθιές ανάσες και προχωράμε! Ξέρεις πολλές φορές κάνει τη διαφορά όταν στο λένε οι άλλοι, σε βοηθούν να ξυπνήσεις από τον λήθαργο! Σε ευχαριστώ για το σχόλιό σου!

  11. Μαράκι μου ο Ιανουάριος σίγουρα δεν ήταν ο μήνας μας! Αλλά ο μήνας άλλαξε και πρέπει σιγά σιγά να ξαναβρούμε την αισιοδοξία που μας χαρακτηρίζει! Εμείς οι δίδυμοι είμαστε (όπως λέει και ένας καλός μου φίλος) η χαρά της ζωής και η προσωποποίηση της αισιοδοξίας!!! Για να βρίσκουμε τον εαυτό μας σιγά σιγά!!! Εύχομαι περαστικά στην γιαγιά!!! Σε φιλώ γλυκά!!!

  12. ό,τι δε μας σκοτώνει, μας κάνει πιο δυνατές θα πω εγώ..εύχομαι να έχουμε έναν όμορφο μήνα και μια υπέροχη εβδομάδα με πολλά χαμόγελα και αισιοδοξία.
    φιλάκια

  13. Κλειώ μου όλα και όλα μπορεί να πέφτω αλλά το χιούμορ μου δεν το χάνω χοχοχοχο εξού και η επόμενη ανάρτηση που μόλις ανέβασα σήμερα. Απόλυτα καυστική και χιουμοριστική μέσα στο όλο πήξιμο χε! Η μαμά μου καλύτερα είναι σήμερα και αύριο την αναμένουμε να βγει γερή και δυνατή! Σε φιλώ και σε ευχαριστώ πολύ για την συμπαράσταση διδυμάκι!!!!

  14. αααα πέτυχες και τραγούδι αδυναμία μου…ξέρεις για μία περίοδο της ζωής μου το άκουγα στο repeat ούτε που ξέρω πόσες φορές μέσα στην ημέρα! Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και εύχομαι έναν όμορφο μήνα! Σε φιλώ και σε ευχαριστώ που πέρασες!

  15. Αχ Μαίρη μου πέρυσι τέτοια εποχή και σε εμάς όλα στραβά και ανάποδα πηγαίνανε και δε μπορούσαμε να πάρουμε τα πάνω μας!! Πάντως εγώ όταν πέφτω ψυχολογικά το ρίχνω στο φαί!! χαχαχαχα τουλάχιστον να απολαμβάνω κάτι!! ;))

  16. Eleana μου μια από τα ίδια, φουρνίζω σαν τον φούρναρη εδώ μέσα και αλίμονό μου το καλοκαίρι τι θα με κάνω σου λέω… Τροχός είναι και γυρίζει λένε, έτσι δεν λένε; Θυμάμαι τα δικά σου που το ένα ήταν μετά το άλλο αχ! Σε φιλώ και εύχομαι μόνο καλά. Το ακούς 2016;!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ