Metropolitan expo Παρουσίες 2016

Σήμερα θα σας πάω μια βόλτα… Μια βόλτα σε μία υπέροχη έκθεση με έντονο άρωμα καλοκαιριού!

Μιλάμε για την έκθεση Souvenir Expo Greece 2016 στον εκθεσιακό χώρο Metropolitan expo στο αεροδρόμιο. Προηγούμενη αναφορά μου ήταν για την έκθεση Fashion Trade Show 2015 τον Σεπτέμβρη που μας πέρασε, στον ίδιο εκθεσιακό χώρο όπου μπορείτε να διαβάσετε και την σχετική μου ανάρτηση με το πλούσιο φωτογραφικό υλικό:
fashion-trade-show-2015
Η φετινή έκθεση μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις τουριστικών ειδών στην Ελλάδα με ρεκόρ συμμετοχής εκθετών, 4 αίθουσες με 932 εκθέτες και 45.000 τμ εκθεσιακού χώρου! Με αυτά τα μεγέθη δικαίως έχει καταταχτεί στην κορυφή η εν λόγο έκθεση και για την χώρα μας αλλά και παγκοσμίως βρίσκεται στη δεύτερη θέση μετά την souvenir show las vegas.
Εχθές Τετάρτη 13/1 που ουσιαστικά άνοιγε και τις πόρτες της η έκθεση η προσέλευση του κοινού ήταν ιδιαιτέρως αυξημένη! Εμείς παρευρεθήκαμε εκεί ως έμποροι υποδημάτων από το Kokoriko Shoes ώστε να δειγματιστούμε με ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά υποδήματα 2016! Οι κυρίαρχες τάσεις; Μα τι άλλο; Greek Sandals! Όλα made in Greece!

exp 2 mommyjammi

 exp 4 mommyjammi

Sea bags και σαγιοναράκια! Τι να σας πω; Ότι άρχισα ήδη να ανυπομονώ για το καλοκαίρι;!

 exp 5 mommyjammi
 exp 6

exp 7 mommyjammi

Ήρωες σε παιδικά παντοφλάκια και shopping bags! Λάτρεψα Star Wars και Frozen!!!!

exp 11 mommyjammi
exp 9 mommyjammi

exp 10 mommyjammi

exp 12 mommyjammi

exp 13 mommyjammi

Και φυσικά ανεξάρτητα με το είδος για το οποίο συγκεκριμένα επισκεφτήκαμε την έκθεση, δεν έχασα καιρό… περιήγηση και στα υπόλοιπα είδη, ρούχο, αξεσουάρ θαλάσσης, κόσμημα και σουβενίρ!

exp 14 mommyjammi

Να μαι και εγώ!

exp 15 mommyjammi

exp 16 mommy jammi

exp 17

Δεν μύρισε καλοκαίρι αγαπημένοι μου;!… Σας γλυκοφιλώ!

exp 19 mommyjammi

exp 20 mommyjammi

exp 18 mommyjammi

Εύχομαι να σας άρεσε η βόλτα μας και τι άλλο;! Να είμαστε καλά να έρθει το καλοκαιράκι και να το χαρούμε με όλες του τις ομορφιές! Η Ελλάδα μας είναι υπέροχα όμορφη χώρα, αρκεί να την αγαπήσουμε και να την στηρίξουμε εμείς οι ίδιοι!
From Greece with Love!!!

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πώπω….με έκανες να λαχταρώ το καλοκαίρι….αν και φέτος θα είναι λίγο δύσκολο με το μωρό αλλά και πάλι….παρεό, μαγιό, θαλασσίτσα και αλμύρα….Καλημέρα!

  2. Με το που βγήκαμε έξω από την έκθεση κάπου 20΄30 το βράδυ νιώσαμε το απίστευτο κρύο και τον αέρα που είχε εχθές βράδυ στο αεροδρόμιο…προσγειώθηκα χεχε! Σε φιλώ και σε ευχαριστώ!!! Εύχομαι να σας το μετέδωσα και λίγο το όλο feeling!

  3. Αμάν ζημιά! Δεν θέλω να σχολιάσω τίποτε άλλο!!! Μόνο αυτό: ΑΜΑΝ ΖΗΜΙΑΑΑΑ!!! Καταρχήν έχω κόλλημα με τα σουβενιρ(ς)!!!! Εκτός του ότι από όπου πάω αγοράζω κάτι για ενθυμιο, έχω "υποχρεώσει" και τους φίλους μου να μου φέρνουν κι αυτοί από όπου πάνε (χιχι). Τα παπούτσια δεν θα τα σχολιάσω…..τα θέλω όλα! Eνδιαφέρουσα και ξεσηκωτική η ανάρτησή σου Μαράκι μου!
    Υ.Γ. Το styling σου είναι κ-α-τ-α-π-λ-η-κ-τ-ι-κ-ο!!!!
    Τα φιλιά μου!

  4. Αρχικά χαίρομαι που σε ξεσήκωσα και σου άρεσε η βόλτα! Και κατά δεύτερο σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια περί styling, ότι μπορούμε κάνουμε! Μία μανία την έχω και εγώ με τα σουβενίρ για να σου είμαι ειλικρινής αλλά εκεί που κόλλησα εκτός από τα παπούτσια ήταν το κόσμημα…ειλικρινά αρρώστησα!!! Σε φιλώ όμορφη!

  5. Εγώ έτσι και αλλιώς λατρεύω το καλοκαίρι, είμαι παιδί του καλοκαιριού οπότε κάτι τέτοιες φωτογραφίες με ξεσηκώνουν να πάω σπίτι να βγάλω τα χαλιά και να αρχίσω να στολίζω με κοχύλια!!!! Υπερβολικό ε;;;;; Η ξεναγός (εσύ) πανέμορφη! Ευχαριστούμε Μαρία μου για το οφθαλμόλουτρο χαχαχα φιλιά και καλό ΣΚ!

  6. Καλή μου Χριστίνα σε ευχαριστώ θερμά για τα καλά σου λόγια! Χαίρομαι που σου άρεσε η βολτούλα και να πω…λίγη υπομονή μιας και έρχεται χιονιάς και μετά βουρ όλες μαζί σε νέα decoration χαχαχα! Σε φιλώ! Καλό ΣΚ!

  7. Απ ΄όλα τα εκθέματα εσύ ήσουν η καλύτερη!
    Μην μου πεις ότι αυτά πλαστικά πέδιλα με τις λευκές σόλες θα είναι μόδα και αυτό το καλοκαίρι ; (δεν μου άρεσαν καθόλου)
    Πολλά φιλιά μελαχρινό μας κορίτσι! :))

  8. Ωωωω αγαπητή μου Αριστέα ούτε ο σύζυγος τέτοιο κομπλιμάν! Σε ευχαριστώ επίσης μελαχρινή μου φίλη! Ναι τα πέδιλα με άσπρες σόλες και κάθε τι αρχαιοελληνικού τύπου…Δύσκολα παπούτσια που επίσης προσωπικά, δεν ταιριάζουν τόσο στο στυλ μου. Αλλά εμείς ως γυναίκες με άποψη και γούστο δεν ακολουθούμε τάσεις, αλλά βάζουμε επάνω μας αυτά που μας κάνουν να νιώθουμε αυθεντικές! Σμουτς και σε ευχαριστώ που πέρασες!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ