29 ΣΧΟΛΙΑ

  1. "Ζούμε σε άσχημη εποχή -αυτή όμως είναι- αποδέξου το και προχώρα"

    Μαρία μου τα είπες όλα εδώ μέσα!! σε πέντε λεξούλες όλες οι αλήθειες σου!!!

    Πολύ όμορφο κι αυτό το δρώμενο!

  2. Δύσκολες οι εποχές για όλους μας δυστυχώς, η αισιοδοξία είναι το μόνο που μπορούμε να έχουμε για να μας κρατά όρθιους, αγαπάμε λοιπόν και προχωράμε! Την Καλημέρα μου Μαράκι!

  3. Μακάρι αυτή η χρονιά να είναι καλύτερη για σένα Μαρία μου! Και ας σταθούμε όλοι στο "ζούμε σε άσχημη εποχή, αποδέξου το και προχώρα". Φιλάκια!

  4. Καλημέρες καλή μου! Πόσο σημαντικό αυτό που λες για την αισιοδοξία…Είναι τρόπος σκέψης και στάση ζωής που πρέπει να καλλιεργήσουμε…θέλει δουλειά αλλά μπορούμε! Σε φιλώ και σε ευχαριστώ που πέρασες!

  5. Αγαπημένη μου Magda εύχομαι για όλου μας διότι έχουν ταλαιπωρηθεί πολύ μέσα σε αυτό το αβέβαιο κλίμα που ζούμε. Είναι ψυχοφθόρο και πολεμά συστηματικά κάθε ίχνος αισιοδοξίας και ελπίδας! Αποδεχόμαστε το ΤΩΡΑ και την ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ και προχωράμε με όπλα την αισιοδοξία, την ελπίδα και την αγάπη. Σε ευχαριστώ που πέρασες!

  6. Εχω σταματήσει να βάζω στόχους,προσπαθώ να ζώ όσο γίνεται πιο έντονα το τώρα.Σου εύχομαι ότι έχεις σκεφτεί για τη νέα χρονιά να το δείς να πραγματοποιείται!(και κάτι άλλο,εγώ είμαι γεννημένη 17 ιουνίου 1981)

  7. ααα είμαι μόλις μία ημέρα μεγαλύτερη σου, ζωδιακή συμφωνία στο απόλυτο λοιπόν! Επίσης εύχομαι από καρδιάς το ίδιο και για εσένα! Ευχαριστώ που πέρασες!

  8. Γλυκιά μου Μαρία χαίρομαι που απάντησες κι έτσι μαθαίνουμε κι άλλα πράγματα για σένα!
    Μου άρεσαν οι απαντήσεις σου! Και όντως, η μέρα του δημοψηφίσματος ήταν μία μέρα ολοκληρωτικού διχασμού…
    Ζήσαμε δύσκολες μέρες γενικά το '15. Εύχομαι σε ένα καλύτερο '16! Τουλάχιστον με αισιοδοξία και δύναμη να διαχειριζόμαστε τις δυσκολίες χωρίς να μας παίρνει από κάτω.
    Καλό βράδυ κοπέλα μου!

  9. Χαίρομαι που σε γνωρίσαμε λίγο περισσότερο!!! Ξέρεις πόσους στόχους έχω βάλει όλα αυτά τα χρόνια;; Ούτε τα μισά δεν έχω κάνει! 🙂 Συμφωνώ με τα δύο τελευταία στο Μάθημα ζωής!! Το τρίτο ακόμα δε το έχω καταφέρει σε κάποιες περιπτώσεις. Καλή εβδομάδα Μαίρη μου!

  10. eleana μου για αυτόν ακριβώς τον λόγο δεν θέτω στόχους, κατά κάποιο τρόπο θα έλεγα φοβάμαι να θέσω στόχους που μπορεί να μην επιτύχω και μετά απογοητευτώ. Το σκεπτικό δεν είναι και απόλυτα σωστό όμως ο καθένας κινεί τα νήματα της ζωής του όπως νιώθει καλύτερα, εγώ με αυτό το σκεπτικό νιώθω πιο ήρεμη. Όσο για το 3ο μάθημα ζωής είναι κάτι που τα τελευταία χρόνια έχω αρχίσει να εμπεδώνω… Σε φιλώ και σε ευχαριστώ που πέρασες!

  11. Μαίρη μου, πολύ τον χάρηκα τον απολογισμό σου! Αποπνέει μια αισιοδοξία και εγώ όπως ξέρεις είμαι πολύ αισιόδοξος άνθρωπος!!! Από τα μαθήματα ζωής το τελευταίο είναι το αγαπημένο μου!!! Εύχομαι το 2016 να είναι γλυκό μαζί σου και να σου φέρει όσα ονειρεύεσαι!!!

  12. Σε ευχαριστώ καλή μου Κλειώ και να σου πω χάρηκα πολύ και τις δικές σου απαντήσεις…ειλικρίνεια, αισιοδοξία και οργάνωση φιλενάδα μη μας φάει το χάος λέμε! χεχε! Σε φιλώ!

  13. Όπως το είπες Μαράκι μου! Πολύ κοντά οι "απολογισμοί" μας…
    Κοίτα μπροστά με χαμόγελο και πάρε ελπίδα από την κόρη σου!!! Τα παιδιά μας, πολλές φορές γίνονται εκτός από σκοπός και το στήριγμά μας… 😉
    Σε φιλώ γλυκά, να έχεις ένα πολύ πολύ όμορφο χρόνο και ένα υπέροχο σ/κ.
    Μαρίνα

  14. Καλή Κυριακή να έχουμε Μαρίνα μου και χαίρομαι που πέρασες. Διαβάζοντας τον απολογισμό σου για το έτος που πέρασε βρήκα πολλά κοινά. Υγεία και Αγάπη!!!! Σε φιλώ

  15. Καλή Κυριακή να έχουμε Μαρίνα μου και χαίρομαι που πέρασες. Διαβάζοντας τον απολογισμό σου για το έτος που πέρασε βρήκα πολλά κοινά. Υγεία και Αγάπη!!!! Σε φιλώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ