Ανοιξιάτικο παιδικό γλαστράκι

Ανοιξιάτικο παιδικό γλαστράκι, μια εύκολη κατασκευή με ελάχιστα υλικά που είναι σίγουρο ότι θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους!

Τα υλικά που χρειαστήκαμε ήταν ένα τενεκεδάκι τύπου κονσερβοκούτι, μερικά πολύχρωμα γλωσσοπίεστρα, κόλλα, washi tape και λοιπά διακοσμητικά στοιχεία. Η συναρμολόγηση ήταν πολύ εύκολη και διασκεδαστική για τα παιδικά χεράκια! Αφού κολλήσαμε τα γλωσσοπίεστρα γύρω γύρω περάσαμε και washi tape για πιο σταθερό αποτέλεσμα. Επίσης χρησιμοποιήσαμε καρδούλες από αφρώδες υλικό καθώς και μερικά υφασμάτινα χρωματιστά λουλούδια για πιο ανοιξιάτικο αποτέλεσμα.

anoiksiatiko paidiko glastraki 2 mommyjammi

anoiksiatiko paidiko glastraki 3 mommyjammi

anoiksiatiko paidiko glastraki 5 mommyjammi

Αφού ολοκληρώσαμε την κατασκευή μας αποφασίσαμε να βάλουμε λίγο βαμβάκι και να φυτέψουμε φακές! Καθημερινά απολαμβάνουμε το μεγαλείο της δημιουργίας… Οι φακές μεγαλώνουν στο όμορφο σπιτικό μας! Αργότερα σκοπό έχω να βάλουμε κανονικό χώμα και ένα όμορφο μικρό φυτό εσωτερικού χώρου, για ένα πιο μόνιμο αποτέλεσμα!

Καλή μας Άνοιξη λοιπόν και επίσημα!

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Είδες που σου έλεγα μου χεις λείψει; κι ε΄συ κι οι κατασκευές σου!!!! δίκιο είχα!!!!
    Υπέροχο γλαστράκΙ!!!!

  2. Πολύ όμορφα χρώματα και η κατασκευή… σούπερ!
    Καλορίζικο και το ανανεωμένο blog σου, υπέροχο έγινε!

    Καλό βράδυ και δημιουργική εβδομάδα! ♥

  3. Το είχα δει όταν το ανέβασες Μαρία. Έγινε πανέμορφο! Δεν έχω πολύχρωμες γλωσσοπιέστρες, αλλά φαντάζομαι δε θα βαρεθούν καθόλου να τις βάψουν!

  4. Είχα φυτέψει πέρισυ φακές αλλά δεν μας πέτυχαν!
    Νομίζω φέτος ήρθε πάλι η ώρα τους και ειδικά με ένα τέτοιο γλαστράκι θα είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό το αποτέλεσμα!

  5. Πολύ ωραία ιδέα για κηπουρική!!!! Εμείς ήδη φυτεύουμε δίαφορα, οπότε το γλαστράκι είναι τέλεια ιδέα για μια ακόμα δραστηρίοτητα!!!!

  6. Τρώτε και εσείς πουράκια έ? :)) Είναι πάρα πολύ όμορφο Μαρία μου, από γλωσσοπίεστρα έχω μπόλικα και νομίζω πως μου έδωσες μία ιδέα για να μεταμορφώσω και εγώ ένα γλαστράκι!! Αν αποφασίσεις να φυτέψεις λουλούδι μέσα να θυμηθείς να ανοίξεις μία δύο τρύπες απο κάτω για να φεύγει το νερό!! Καλημέρα!!

  7. Σωστή παρατήρηση…δεν είχα σκεφτεί πως πρέπει να ανοίξω τρύπουλες κάτω. Ευχαριστώ Ελεάνα μου! Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια να είσαστε καλά!

  8. Πάρα πολύ ωραία ιδέα και πολύ ωραίο blog γενικότερα! Φτιάξαμε το γλαστράκι με το παιδάκι μου και το καταευχαριστηθήκαμε!
    Θα ανεβάσω και στο δικό μου μπλογκ το γλαστράκι που φτιάξαμε με τον γιό μου -αν δεν έχεις αντίρρηση- και φυσικά θα αναφέρω ότι πήρα την ιδέα απο σένα! 🙂

  9. Σε ευχαριστώ Έφη μου για τα καλά σου λόγια και χαίρομαι πάρα πολύ που το δοκίμασες με το παιδάκι σου! Η χαρά μου είναι να βλέπω να κάνετε τις παιδικές κατασκευές που προτείνω με τα παιδάκια σας και φυσικά μεγάλη μου χαρά να κάνεις και σχετική ανάρτηση! Εάν θέλεις κάνε και την σχετική επισύναψη του post σου στο facebook της σελίδας Mommyjammi να το δούμε και φυσικά να γνωρίσουμε και το blog σου!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ