Παπάκια από δίσκους ντεμακιγιάζ!

Σήμερα θα φτιάξουμε παπάκια με δίσκους ντεμακιγιάζ και ξύλινα στικς! Μια εύκολη και διασκεδαστική χειροτεχνία για εσάς και τα παιδάκια σας.

Τα συγκεκριμένα παπάκια μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε στην πασχαλινή σας διακόσμηση στο σπίτι ή στα καλαθάκια που θα δωρίσετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα ή στις γλάστρες που έχετε στην αυλή ή την βεράντα σας.

Ξεκινάμε με τα υλικά μας: δίσκοι ντεμακιγιάζ (τέσσερις για κάθε παπάκι), ξύλινα στικς (ένα για κάθε παπάκι), χαρτόνι σε κόκκινο και μαύρο, ματάκια (δύο για κάθε παπάκι), χρωματιστή κλωστή, κόλλα και ένα βελουτέ σύρμα (για κάθε ξύλινο στικ). Κόβουμε μαύρους κύκλους που θα τους τσακίσουμε στην μέση κάνοντας την ουρά (υπολογίστε έναν για κάθε παπάκι). Ένα σχήμα μικρό σε ρόμβο (με το κόκκινο χαρτόνι μας) για το στόμα (που το τσακίζουμε στην μέση).

pasxalina papakia 1 mommyjammi

Στην συνέχεια ενώνουμε με κόλλα δύο δίσκους για το κεφάλι και δύο δίσκους για το σώμα όπως βλέπετε στην εικόνα. Τσακίζουμε τον μαύρο κύκλο και τον προσθέτουμε στο πίσω μέρος, αγκαλιάζοντας και τους δύο δίσκους στην άκρη τους.

pasxalina papakia 2 mommyjammi

Προσθέτουμε τα ματάκια και στις δύο πλευρές στο παπάκι μας και τσακίζουμε τον κόκκινο ρόμβο σχηματίζοντας το στόμα του.

pasxalina papakia 3 mommyjammi

Στην συνέχεια μπορείτε να δέσετε μια χρωματιστή κορδελίτσα στον λαιμό και για το ξύλινο στικ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε βελουτέ σύρμα για να το ντύσετε όπως στην φωτογραφία.

pasxalina papakia 4 mommyjammi

Έτοιμα τα παπάκια μας! Δεν είναι όμορφα;! Εμείς βάλαμε λίγο πράσινο, χάρτινο χορταράκι σε ένα γυάλινο βαζάκι, μια κορδελίτσα και τα στολίσαμε εκεί! Η αλήθεια είναι πως τώρα μας έμεινε ένα παπάκι αφού τα άλλα δύο τα χαρίσαμε μαζί με τα πασχαλινά μας δωράκια!

pasxalina papakia 5 mommyjammi

Θα σας προτείνω να το δοκιμάσετε! Είναι εξαιρετικά εύκολη χειροτεχνία και τα μικρά ζουζούνια θα ξετρελαθούν! Φυσικά μη ξεχάσετε να φτιάξετε περισσότερα ώστε να διακοσμήσετε και τις γλάστρες σας στο μπαλκόνι ή την αυλή σας!

 

Σας γλυκοφιλώ!

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τέλεια ιδεα Μαρία μου! Και πολύ εύκολη! Την βαζουμε και αυτην στην σειρα για να την φτιάξουμε τις επόμενες μέρες!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ