Πράγματα που θέλω να μη ξεχάσεις Κωνσταντίνα μου…

Χρόνια σου πολλά πολυαγαπημένη μου Κωνσταντίνα… Υγεία, Αγάπη και πάντα όμορφες στιγμές να σε συντροφεύουν άγγελε μου… Είσαι η μια και μοναδική, η μονάκριβή μου… κανείς και τίποτα δεν μπορούν να πάρουν ούτε μια τόση δα σταλίτσα από την αγάπη μου για σένα…

Η αγάπη μου για σένα είναι μοναδική, ξεχωριστή, παντοτινή, αποκλειστική και άνευ όρων….

Σήμερα σου ετοίμασα τα αγαπημένα σου cup cakes! Ξέρω ότι τα λατρεύεις και έβαλα τα δυνατά μου να είναι πεντανόστιμα και όμορφα! Κάθε κόκκος ζάχαρης και κάθε μικρή τρουφίτσα επάνω τους είναι η γλύκα σου… ένα κοριτσάκι τόσο χαμογελαστό, ευγενικό, γεμάτο αγάπη!

Χρόνια σου πολλά καρδούλα μου…
konstantina-2-mommyjammi

konstantina-3-mommyjammi

Θα σου πω κάποια πράγματα, που θέλω να μη ξεχάσεις ποτέ Κωνσταντίνα μου…

  • Αξίζεις πολλά! Να πιστεύεις πάντα στον εαυτό σου, ποτέ μην αφήσεις κάποιον να προσπαθήσει να σε αλλάξει για να αγαπηθείς… Αν κάποιος προσπαθεί να σε αλλάξει ή σε αγνοήσει ή σου φερθεί άσχημα απλώς δεν έχει θέση στη ζωή σου… (σούταρε τον καρδιά μου)
  • Μη ξεχάσεις ποτέ αυτό το υπέροχο μικρό κοριτσάκι που το λένε Νίνα…αγάπησε το… λάτρεψε το και όποιος προσπαθήσει να σε γεμίσει αμφιβολίες, ενοχές και ανασφάλειες…. (ισοπέδωσε τον χρυσό μου)
  • Αγάπησε το σώμα σου. Δώσε του τον σεβασμό που δικαιούται. Ποτέ μη το παραδώσεις απλώς και μόνο για να είσαι αρεστή ή για να αγαπηθείς. Το σώμα είναι ο ναός της ψυχής σου, λάτρεψε το, φρόντισε το!
  • Μη κυνηγάς τα άπιαστα όνειρά, μη κυνηγάς τα εφήμερα, αγάπησε το τώρα, αγάπησε το αληθινό, θέσε στόχους που βασίζονται στα δικά σου πραγματικά “θέλω” και όχι σε αυτά που σου υποδεικνύουν… Πολλοί στο δρόμο σου θα προσπαθήσουν να σε αποπροσανατολίσουν… Κλείσε τα αφτιά στις σειρήνες και άκουσε μόνο την καρδιά σου.
  • Ξέρω έχω κάνει λάθη και θα κάνω και άλλα… Συγχώρεσε με… Προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος, καθημερινά, για σένα και μόνο!

Έναν στόχο μόνο πρέπει να έχεις στην ζωή σου, ψυχή μου, να είσαι ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ… να είσαι ΕΣΥ!

ΓΝΗΣΙΑ και ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ…

Σ’αγαπώ…

20 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Με συγκίνησες Μαράκι μου. Να είστε πάντα ευτυχισμένες και οι δύο.

  2. Με συγκίνησες Μαρία μου! Να χαίρεσαι τον θησαυρό σου, να είναι γερή, τυχερή και να μεγαλώνει ευτυχισμένη ????????

  3. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε ευτυχισμένες! Το σίγουρο είναι πως θα είμαστε αγαπημένες!!! Σας γλυκοφιλώ και σας στέλνουμε την αγάπη μας…τόοοοοοσο ως τον ουρανό!

  4. Σε ευχαριστούμε αγαπημένη μου Γιούλη για τις ευχές σου! Να είμαστε καλά να βλέπουμε τα μπουμπουκάκια μας να μεγαλώνουν! Σε φιλώ!!!

  5. Να την χαίρεσαι αγαπημένο μου κορίτσι!
    Να αγαπιέστε, να μοιράζεστε, να χαίρεστε τη ζωή πάντα…
    Πάντα συγκινούμαι όταν διαβάζω κάτι από το μέλλον. Τις πιο όμορφες ευχές της έδωσες Μαράκι. Τυχερή η Νίνα σου!

  6. Αγαπημένη μου Χριστίνα τι όμορφα που το έθεσες…”όταν διαβάζω κάτι από το μέλλον”! Αχ ελπίδα μου μεγάλη… Σε ευχαριστώ πολύ και εύχομαι όλα τα παιδάκια να μεγαλώνουν με αγάπη και φροντίδα! Είναι το μέλλον ετούτου του κατεστραμμένου τόπου… Η μοναδική ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον… Σε φιλώ και σε ευχαριστώ που πέρασες!

  7. Μαράκι μου, θέλω να σου ευχηθώ κι από εδώ…να το χαίρεστε το κοριτσάκι σας! Να σας αξιώσει ο Θεός να τη δείτε να μεγαλώνει και να κάνει τα όνειρά της πραγματικότητα! Μα πάνω απ’όλα να έχει στη ζωή της υγεία, αγάπη και ευτυχία! Υπέροχα φαίνονται τα κεκάκια που της ετοίμασες, στείλε κανένα προς τα εδώ….χιχιχι φιλιά

  8. Μα τι όμορφα λόγια.. Να την χαίρεσαι Μαρία μου, τα κάλυψες όλα… Να την δεις οπως αυτή επιθυμεί.

  9. Να τη χαίρεσαι Μαράκι μου!!!!
    Οι ευχές σου θα είναι επικαιρες για τα επόμενα πενήντα και βάλε χρόνια της!!!!!
    Πολλά φιλιά!!!!!

  10. Γλυκιά μου Yianna σε ευχαριστώ και εύχομαι υγεία και καλή τύχη σε όλα τα παιδάκια του κόσμου! Κοιτάζουμε τον ουρανό όπως μας έμαθες και γεμίζουμε με ελπίδα! Φιλιά!

  11. Ελενάκι μου σε ευχαριστώ…να χαίρεσαι τους άντρες σου επίσης! Τα κείμενά μου κάποτε θα τα διαβάζει και η ίδια… Δεν είναι όμορφο που έχουμε το blog και καταγράφουμε τις σκέψεις, τις ευχές και τις ελπίδες μας; Σε φιλώ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ