Παιδική κατασκευή κουμπαράς!

Σήμερα αγαπητοί μου φίλοι θα φτιάξουμε πανεύκολα ένα χαριτωμένο κουμπαρά! Μια παιδική κατασκευή που σίγουρα θα αρέσει στους μικρούς μας φίλους αλλά σίγουρα θα αρέσει και σε εσάς αφού δεν απαιτείται ιδιαίτερος κόπος ή σύνθετες οδηγίες στους μικρούς μας καλλιτέχνες!

Τα υλικά μας είναι:

  • μια αλουμινένια συσκευασία με καπάκι (γνωστή συσκευασία με πουράκια εμείς χρησιμοποιήσαμε)
  • χρώμα σε σπρέι της επιλογής σας
  • αυτοκόλλητη διακοσμητική ταινία
  • ένα κοπίδι
  • μερικά διακοσμητικά αυτοκόλλητα

Αφού βάψαμε το αλουμινένιο κουτί σε μώβ χρώμα, στην συνέχεια  με ένα κοπίδι άνοιξα στο επάνω μέρος (καπάκι) την σχισμή. Άνετη άνετη να χωρά ματσάκια ολόκληρα (εδώ γελάμε).

koumparas-2-mommyjammi

Στην συνέχεια διακοσμήσαμε τα τελειώματα με όμορφη αυτοκόλλητη ταινία η οποία ταίριαζε και με το μωβ χρώμα σε σπρέι που είχαμε επιλέξει! Σειρά μετά είχε η διακόσμηση με τι άλλο;! Αλλά με αυτοκόλλητα! Δεν ξέρω για εσάς αλλά η δική μου κόρη έχει μια απίστευτη μανία και λατρεία με τα αυτοκόλλητα! Εγώ προσωπικά δεν ένιωθα και αρκετά ξεκούραστη για πολύπλοκα πράγματα, συνεπώς της έδωσα τα αυτοκόλλητα να κάνει ότι θέλει!!!

koumparas-3-mommyjammi

Νομίζω πως μια χαρούλα τα κατάφερε και η παιδική κατασκευή κουμπαράς έγινε ανάρπαστη! Ανάρπαστη σε εμάς, στον συγγενικό μας κύκλο που συνοδευόταν και με την απαραίτητη ενίσχυση… χρηματική ντε! Η αλήθεια είναι πως αποφασίσαμε να φτιάξουμε τον κουμπαρά γιατί ο προηγούμενος έπεσε από το ράφι (όχι μόνος του σας το υπογράφω) και έσπασε, βλέπεις ήταν πήλινος…

koumparas-4-mommyjammi

Έπρεπε λοιπόν να αποκτήσουμε ξανά κουμπαρά! Σκέφτηκα λοιπόν από το να τον αγοράσουμε δεν φτιάχνουμε έναν να περάσει και δημιουργικά η ώρα μας;! Τέλεια! Έτσι και ακριβώς έγινε! Αποκτήσαμε κουμπαρά (που δεν σπάει βεβαίως βεβαίως) και το απολαύσαμε!

Σας γλυκοφιλώ!

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Υπέροχος έγινε Μαράκι, γεια στα χεράκια σας! Αυτό που μου άρεσε είναι η ευκολία του στην κατασκευή…φιλάκια πολλά

  2. χαχαχαχα μου θυμισες τα παιδικα μου χρονια! την ιδια συσκευασια εκανα κ εγω κουμπαρα κ στηνομουν στην πορτα με το κουτι αγκαλια να καλωσορισω τον μπαμπα.. χαχαχαχα

  3. Μαρία πολύ έξυπνη ιδέα!Κοίτα συνήθως εγώ μπαίνω στην διαδικασία να αγοράσω πράγματα όταν κοστολογώ πως με τα υλικά και την κούραση πιο πολύ θα μου στοιχίσει αν το φτιάξω. Στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως τα υλικά δεν ήταν ακριβά και η μικρή πέρασε υπέροχα και δημιουργικά τον χρόνο της! Οπότε, win win!
    Σε φιλώ γλυκά!

  4. Με το καλό και η αποταμίευση!! 🙂 Γινόταν κοριτσάκι χωρίς μωβ ή ροζ κουμπαρά και μερικές πεταλούδες? 😉
    Καλό Σαββατοκύριακο!

  5. Έχεις δίκιο Μαρίνα μου και για αυτό αν προσέξεις δεν επιλέγω ακριβά υλικά, συνήθως ότι έχουμε σπίτι. Αφενός γιατί και να μη βγει καλή η κατασκευή δεν θα “κλαίμε” τα χρήματά μας και αφετέρου αν με τις τόσες κατασκευές που κάνουμε ήθελα ακριβά υλικά μάλλον θα ήθελα και σταθερό χορηγό! Σε φιλώ!!!

  6. Ευχαριστούμε Ελεάνα μου! Πεταλουδίτσες και ευχάριστα χρώματα για να δημιουργούμε θετικό κλίμα για χορηγίες και ενισχύσεις αχαχα! Σε φιλώ!

  7. Πολύ ωραία ιδέα! Και πολύ όμορφο το αποτέλεσμα σας, μπράβο μανούλα!!! Και έλεγα…. τι να φτιαξουμε πάλι το απόγευμα που θα μου ζητάει να κάνουμε “εργασίες”!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ