Μπάτε Σκύλοι Αλέστε – Δραστηριότητες για παιδιά 3-6 ετών!

Αγαπητοί μου φίλοι σήμερα θα σας παρουσιάσω τέσσερα βιβλιαράκια που παρέλαβα από τις Εκδόσεις Μίνωας και πραγματικά η μικρή μου Κωνσταντίνα έχει ξετρελαθεί! Μπάτε Σκύλοι Αλέστε – Δραστηριότητες για παιδιά 3-6 ετών!  Τον Σεπτέμβριο κυκλοφόρησε σειρά, από τις Εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ, με εικονογραφημένα βιβλία. Δραστηριοτήτων, ζωγραφικής και μια ιστορία, εμπνευσμένα από την ταινία της Illumination, σε συνεργασία με τη Universal «The secret life of pets», που προβλήθηκε στους κινηματογράφους την 18-08-16!

Την συγκεκριμένη σειρά από τις Εκδόσεις Μίνωας μπορείτε να την βρείτε ΕΔΩ και εγώ τώρα με χαρά θα σας δείξω τα βιβλιαράκια ένα ένα!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!!!

Αρχικά ξεκινάμε με το Σκύλοι Αλέστε Το Βιβλίο της ταινίας! Μια ιστορία διασκεδαστική και πολύ χαρούμενη που βασικοί ήρωες είναι τα σκυλάκια! Πως περνούν την ημέρα τους τα χαριτωμένα τετράποδα όταν οι ιδιοκτήτες τους λείπουν στη δουλειά;

skyloi-aleste-minoas-mommyjammi2 skyloi-aleste-minoas-mommyjammi3

Μη σας ξεγελούν όλα έχουν την προσωπικότητα και τις προτιμήσεις τους! Ο Μαξ που είναι και ο κεντρικός…σκύλος/ήρωας της ιστορίας μας μας παρουσιάζει την καθημερινότητά του και την αγαπημένη του ιδιοκτήτρια την Κέιτ! Η οποία στο τέλος του επιφυλάσσει μια μεγάλη έκπληξη…!

skyloi-aleste-minoas-mommyjammi4

Το άλλο βιβλιαράκι της σειράς είναι το Σκύλοι αλέστε Απίθανη Διασκέδαση! Είναι ένα βιβλιαράκι γεμάτο με παιχνίδια, γρίφους, δραστηριότητες και αφίσες από την ταινία! Μπορώ να σας πω με βεβαιότητα πως είναι και το αγαπημένο της Κωνσταντίνας γιατί έχει να ασχοληθεί με αρκετά πράγματα.

skyloi-aleste-minoas-mommyjammi5 skyloi-aleste-minoas-mommyjammi6

Κάποιες δραστηριότητες είναι εύκολες για την ηλικίας της (5 ετών) και τις κάνει εντελώς μόνη της. Σε κάποια σημεία την βοηθάω και εγώ και μέσα από το παιχνίδι είναι μια τέλεια ευκαιρία να κάνουμε εξάσκηση σε αριθμούς και γράμματα.

skyloi-aleste-minoas-mommyjammi7

Το επόμενο βιβλιαράκι της σειράς είναι το Σκύλοι αλέστε Ώρα για Ζωγραφική! Ήρθε η ώρα να ζωγραφίσετε τους ήρωες της ταινίας για να μάθετε τι κάνουν τα ζωάκια όταν μένουν μόνα τους στο σπίτι!

skyloi-aleste-minoas-mommyjammi8 skyloi-aleste-minoas-mommyjammi9

Εδώ θα βρείτε εκτός από τις σελίδες ζωγραφικής και πάνω από 30 δραστηριότητες αλλά και σούπερ αυτοκόλλητα.

skyloi-aleste-minoas-mommyjammi10

Μεγάλη αδυναμία μας τα αυτοκόλλητα οφείλω να σας ομολογήσω…ειδικά με ζωάκια!!!

skyloi-aleste-minoas-mommyjammi11

Το επόμενο βιβλιαράκι της σειράς είναι το Σκύλοι αλέστε Η Περιπέτεια Αρχίζει! Πάνω από 30 δραστηριότητες και χρωμοσελίδες που περιμένουν τους μικρούς δημιουργούς να πιάσουν τις μπογιές στα χέρια τους!

skyloi-aleste-minoas-mommyjammi12 skyloi-aleste-minoas-mommyjammi13

Με το συγκεκριμένο βιβλίο κάνουμε αρκετά όμορφη δουλειά με την μικρή μου διότι περιλαμβάνει εξαιρετικές ασκήσεις για την ηλικία της. Βοηθούν το έργου του νηπιαγωγείου και αυτό γίνεται με διασκεδαστικό τρόπο ώστε το παιδί να μη βαριέται αλλά και να μη το βλέπει ως αγγαρεία. Με τις πλούσιες συλλογές σε αυτοκόλλητα που περιλαμβάνονται στο προηγούμενο βιβλίο που σας ανέφερα, παίζουμε και το παιχνίδι της επιβράβευσης! Κολλάμε αυτοκόλλητο στο τέλος κάθε άσκησης!

skyloi-aleste-minoas-mommyjammi14

skyloi-aleste-minoas-mommyjammi15

Αυτά τα τέσσερα βιβλιαράκια από τις Εκδόσεις μινωας καθώς και πολλά ακόμα αγαπημένα παιδικά βιβλία με βάση την ηλικία του παιδιού σας.

Αντί για παραμύθι σήμερα παίξαμε μαθαινοντας, με το υπέροχο βιβλιαράκι δραστηριοτητων “Σκύλοι Αλεστε” από @minoasbooks!!! Καληνύχτα ♥ #mommyjammi #momblogger #mombloggergr #bloggerlife #challengeaccepted #challenge #bookstagram #εκδοσεις_μίνωας #books #bookstories #kids #mydaughter #bedtime #bedtimestories #ιστοριες_για_καληνυχτα #σκυλοι_αλεστε #illumination #βιβλιο_δραστηριοτητων #μαθαινω_παιζοντας #το_προτείνουμε #παραμυθι #διαβαζουμε_παραμυθια #καληνυχτα

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης ????MommyJammi???? Maria Liodou ???? (@mommyjammi.gr) στις

Η ανάρτηση μας όμως δεν κλείνει εδώ… Φυσικά ακολουθεί και Διαγωνισμός για εσάς τους φίλους μας αναγνώστες! Το MommyJammi.gr και οι Εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ θα χαρίσουν σε τρεις τυχερούς από ένα σετ των παραπάνω βιβλίων που σας παρουσίασα!!!

skyloi-aleste-minoas-mommyjammi16

 

Τα βήματα είναι απλά και ο διαγωνισμός θα γίνει μέσω Facebook! -ΕΛΗΞΕ-

  1. Like σε Mommyjammi και Εκδόσεις Μίνωας
  2. Share τη φωτογραφία του διαγωνισμού στο Facebook που θα βρεις ΕΔΩ
  3. Comment κάτω από τη φωτογραφία του διαγωνισμού, που θα βρεις ΕΔΩ για να μπεις και εσύ στη κλήρωση (προσοχή όχι σχόλιο εδώ στην ανάρτηση αλλά στην φωτογραφία στο Facebook)

Όροι διαγωνισμού:

Λήξη διαγωνισμού Κυριακή 30/10 ώρα 23:00

Το αποτέλεσμα θα ανακοινωθεί στην σελίδα του MommyJammi στο Facebook.

Οι 3 νικητές θα ενημερωθούν με προσωπικό μήνυμα στο Facebook και σε περίπτωση μη ανταπόκρισης εντός τριών ημερών η κλήρωση θα επαναληφθεί.

Οι τυχεροί θα παραλάβουν το δώρο τους με ΕΛΤΑ που επιβαρύνει τον δωροθέτη.

Ο διαγωνισμός αφορά κατοίκους εντός Ελλάδος.

Tο δώρο δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή οποιοδήποτε άλλο προϊόν.

 

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μαράκι υπέροχο το σετ βιβλίων που μας χαρίζετε, κι όπως σου σχολίασα και κάτω από τη φωτο στο fb, δεν έχουμε δει την ταινία αυτή, οπότε θα είναι μια καλή ευκαιρία κερδίζοντας, να διαβάσουμε την ιστορία και να διασκεδάσουμε με τις δραστηριότητες! φιλάκια πολλά και ευχαριστούμε

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ