Πάμπλο Εσκομπάρ, Ο πατέρας μου… Εκδόσεις Μίνωας! + Διαγωνισμός-ΕΛΗΞΕ-

Αναφέρεται συχνά ως ο “βασιλιάς της κοκαΐνης” και υπήρξε ένας από τους πλουσιότερους εγκληματίες στην ιστορία. Πολλά έχουν ειπωθεί για εκείνον, ταινίες και σειρές έχουν γυριστεί με αντικείμενο τη πολυτάραχη ζωή του. Όμως δεν έχουν ειπωθεί όλα… Ο γιος του Εσκομπάρ, Χουάν Πάμπλο Εσκομπάρ, ταξιδεύει σε ένα παρελθόν που δεν διάλεξε ο ίδιος για να δείξει το άγνωστο πρόσωπο του πατέρα του. Πάμπλο Εσκομπάρ, Ο πατέρας μου… Εκδόσεις Μίνωας! + Διαγωνισμός

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!!!

Αυτό το συγκλονιστικό βιβλίο – μαρτυρίες – βιογραφία και δράμα έφτασε στα χέρια μου από τις Εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ! Συζητάμε για το εκδοτικό γεγονός της χρονιάς, η ζωή του Πάμπλο Εσκομπάρ από τον ίδιο του το γιο. Δεν πρόκειται για το βιβλίο ενός γιου που αναζητά τη συγχώρεση για τον πατέρα του, αλλά για μια συγκλονιστική διήγηση των συνεπειών που έχει στη ζωή των ανθρώπων η βία και η εγκληματικότητα.

pablo-escobar-o-pateras-mou-ekdoseis-minoas-diagonismos2

Μετά από είκοσι χρόνια σιωπής, όσα χρειάστηκε ο γιος του, για να ανασυστήσει τη ζωή του στην εξορία… αποφασίζει να μιλήσει. Μεγάλωσε δίπλα στον πατέρα του βλέποντας τη κατάρα των ναρκωτικών και τη διαφθορά. ο Πάμπλο ένας ισχυρός άντρας που στα τριάντα δύο του χρόνια, μέσα σε μια εβδομάδα έβγαζε σχεδόν $1.000.000. Παρόλαυτα η παρανομία δεν στάθηκε εμπόδιο μεταξύ τους ούτε και μπόρεσε να τους απομακρύνει. Ο Πάμπλο ήταν πάντα εκεί στις πιο σημαντικές οικογενειακές στιγμές.

Ο Πάμπλο ήταν γεμάτος εκκεντρικότητες, ο πλούτος έφτανε για όλα και πολλές ήταν οι φορές που τον χαρακτήρισαν μοντέρνο ρομπέν των δασών. Συνήθιζε να κάνει παραπάνω από όσα πρέπει για τους φίλους. Κατείχε πολυάριθμες πολυτελείς κατοικίες και το 1982 αποπειράθηκε να εισέλθει στην πολιτική ζωή της Κολομβίας, υποσχόμενος ακόμα να αποπληρώσει το δημόσιο χρέος της χώρας. Αυτό ήταν και το χειρότερο λάθος του!

Ένα συγκλονιστικό βιβλίο πλούσιο σε περιγραφές και φωτογραφικό υλικό, αρκετό από αυτό μη δημοσιευμένο. Δείχνει τη ζωή του πιο διάσημου και πλούσιου εγκληματία στην ιστορία που αγαπούμε με μανία την οικογένεια του, εκβίαζε ανελέητα, ασκούσε βία με παράνοια αλλά ταυτόχρονα έχτιζε νοσοκομεία, σχολεία, σπίτια σε φτωχούς και πάρκα. Ίσως το καλύτερο αστυνομικό μυθιστόρημα που γράφτηκε ποτέ!

Είναι τιμή μου που οι Εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ μου χάρισαν αυτό το βιβλίο να το διαβάσω και ταυτόχρονα να το χαρίσουμε και σε τρεις τυχερούς μας αναγνώστες!

pablo-escobar-o-pateras-mou-ekdoseis-minoas-diagonismos31

Τα βήματα είναι απλά και ο διαγωνισμός θα γίνει μέσω Facebook! -ΕΛΗΞΕ-

  1. Like σε Mommyjammi και Εκδόσεις Μίνωας
  2. Share τη φωτογραφία του διαγωνισμού στο Facebook που θα βρεις ΕΔΩ
  3. Comment κάτω από τη φωτογραφία του διαγωνισμού, που θα βρεις ΕΔΩ για να μπεις και εσύ στη κλήρωση (προσοχή όχι σχόλιο εδώ στην ανάρτηση αλλά στην φωτογραφία στο Facebook)

Όροι διαγωνισμού:

Λήξη διαγωνισμού Παρασκευή 14/10

Το αποτέλεσμα θα ανακοινωθεί στην σελίδα του MommyJammi στο Facebook.

Οι 3 νικητές θα ενημερωθούν με προσωπικό μήνυμα στο Facebook και σε περίπτωση μη ανταπόκρισης εντός τριών ημερών η κλήρωση θα επαναληφθεί.

Οι τυχεροί θα παραλάβουν το δώρο τους με ελτά που επιβαρύνει τον δωροθέτη.

Ο διαγωνισμός αφορά κατοίκους εντός Ελλάδος.

Tο δώρο δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή οποιοδήποτε άλλο προϊόν.

Καλή σας επιτυχία!

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν ήξερα πως υπάρχει αυτό το βιβλίο μέχρι να δω την ανάρτησή σου στο instagram! Εντυπωσιάστηκα με τη ζωή του Εσκομπάρ βλέποντας τους δυο κύκλους της σειράς narcos. Θα αγοράσω το βιβλίο οπωσδήποτε!!!! Στο διαγωνισμό δεν μπορώ να συμμετάσχω λόγω ΦΒ:(

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ