DIY Santa Cap Head Band

Αγαπημένοι μου φίλοι θα σας δείξω πως μπορείτε να φτιάξετε μια αξιολάτρευτη στέκα για τα κοριτσάκια σας! DIY Santa Cap Head Band Με όλο χάρη και τσαχπινιά και φυσικά; Γρήγορα και Πανεύκολα! Όπως έχω πει ξανά αγαπώ τις εύκολες κατασκευές, που δεν απαιτούν αρκετό χρόνο και κυρίως δεν απαιτούν του κόσμου τα υλικά!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!!!

Τα υλικά μας: Μια στέκα – μπιστόλι σιλικόνης – βαμβάκι – βελουτέ σύρμα πίπας. Υλικά που λίγο πολύ όλοι έχουμε σπίτι μας και με χαμηλό κόστος.

diy-santa-cap-head-band-mommyjammi2

Για το πως το έφτιαξα μπορείτε να το δείτε παρακάτω, στο βίντεο που δημοσίευσα και αν θέλετε θα χαρώ να κάνετε και εγγραφή στο κανάλι μου!


Δεν ήταν πανεύκολο; Να προσέξεις να σταθεροποιήσεις καλά το σύρμα πίπας πάνω στη στέκα και ανάμεσα στο βαμβάκι. Θα κουνιέται αλλά δεν θα πέφτει και αυτό είναι η τσαχπινιά της κατασκευής! Η κόρη μου ξετρελάθηκε και φόρεσε αμέσως την στέκα! Ήθελε να πάει και στο σχολείο με την στέκα αλλά ευτυχώς την επόμενη ημέρα το ξέχασε…

diy-santa-cap-head-band-mommyjammi3

Το μικρό μου αγιοβασιλάκι κοριτσάκι κυκλοφορεί με αυτή τη χαριτωμένη στέκα στο σπίτι μας!!! xoxoxo!

diy-santa-cap-head-band-mommyjammi4

Μπες εδώ στην παρακάτω κατηγορία για να απολαύσεις χειροποίητες δημιουργίες μας, για μικρούς και μεγάλους!!!

Διάλεξε ότι σου αρέσει και φτιάξε το μαζί με τα παιδάκια σου! Γιατί η Δημιουργία είναι Απόλαυση! Η Δημιουργία είναι Ψυχοθεραπεία! 

Seasons & Holidays – Χριστούγεννα!

protaseis-gia-aneksoda-xristougenniatika-dwra2

10 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ