Η χριστουγεννιάτικη διαφήμιση που έκανε εκατομμύρια ανθρώπους να δακρύσουν ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε αυτή την συγκινητική ιστορία που πρωταγωνιστής είναι ένας μοναχικός παππούς… Μια διαφήμιση που μιλά κατευθείαν στην καρδιά…

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Για τους περισσότερους τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά δημιουργούν θετικά συναισθήματα και αποτελούν πηγή χαράς και ευτυχίας. Για αρκετά άτομα όμως της τρίτης ηλικίας, η περίοδος των εορτών προκαλεί έντονα συναισθήματα απομόνωσης και μοναξιάς κυρίως για όσους ζουν μόνοι.

Έτυχε να πέσει το μάτι μου σε μία διαφήμιση η οποία ειλικρινά με συγκίνησε όχι μόνο για το υπέροχο μήνυμα το οποίο πέρασε. Με συγκίνησε αυτό που έκανε ο ίδιος ο παππούς… Βλέποντας τη μοναξιά να του χτυπά την πόρτα…

Οι ειδικοί συστήνουν να μην ξεχνάμε την περίοδο των γιορτών τις «ευάλωτες» αυτές ομάδες και να παροτρύνουμε τα ηλικιωμένα άτομα να συμμετέχουν ενεργά στο κλίμα των εορτών όπως προσκαλώντας τους στις οικογενειακές δραστηριότητες (προετοιμασία φαγητού, στολισμός του χριστουγεννιάτικου τραπεζιού κ.α.). Αρκετές χώρες  στην Ευρώπη δημιουργούν κοινότητες των Χριστουγέννων όπου διοργανώνουν γεύματα και άλλες δραστηριότητες για μοναχικούς ηλικιωμένους με στόχο την μείωση της απομόνωσης, την κοινωνικοποίηση και την ψυχαγωγία.

Ας φροντίσουμε λοιπόν να είμαστε κοντά στα άτομα της τρίτης ηλικίας, με όποιον τρόπο μπορούμε!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ