20 απίθανα glitter σχέδια για τα νύχια σας!

Θέλετε να ξεχωρίσετε στο ρεβεγιόν! Τα φανταστικά σχέδια με glitter στα νύχια σας είναι η πινελιά στην τελική εικόνα! 20 απίθανα glitter σχέδια για τα νύχια σας!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Σίγουρα τα νύχια μας είναι μέσα στην λίστα, για το ποια πράγματα θέλουν οπωσδήποτε περιποίηση για την ημέρα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Θα σου προτείνουμε μερικές εντυπωσιακές ιδέες για σχέδια με glitter, ώστε να μη ψάχνεις τελευταία στιγμή.

Το χρυσό είναι ένα χρώμα το οποίο το προτιμούμε οι περισσότερες τώρα τον χειμώνα, καθώς είναι εκθαμβωτικό, κομψό και απίστευτα στιλάτο. Βέβαια, όταν συνδυάζεται και με άλλα χρώματα τότε είναι που δείχνει ακόμη πιο φινετσάτο.

Εκτός από το χρυσό χρώμα όμως μια πολύ ασφαλής επιλογή είναι και το ασημί glitter, το οποίο είναι αρκετά κομψό και ίσως λίγο πιο διακριτικό.

20-apithana-glitter-sxedia-gia-ta-nyxia-sas-mommyjammi2 20-apithana-glitter-sxedia-gia-ta-nyxia-sas-mommyjammi3 20-apithana-glitter-sxedia-gia-ta-nyxia-sas-mommyjammi4 20-apithana-glitter-sxedia-gia-ta-nyxia-sas-mommyjammi5 20-apithana-glitter-sxedia-gia-ta-nyxia-sas-mommyjammi6 20-apithana-glitter-sxedia-gia-ta-nyxia-sas-mommyjammi7 20-apithana-glitter-sxedia-gia-ta-nyxia-sas-mommyjammi8 20-apithana-glitter-sxedia-gia-ta-nyxia-sas-mommyjammi9 20-apithana-glitter-sxedia-gia-ta-nyxia-sas-mommyjammi10 20-apithana-glitter-sxedia-gia-ta-nyxia-sas-mommyjammi11 20-apithana-glitter-sxedia-gia-ta-nyxia-sas-mommyjammi12 20-apithana-glitter-sxedia-gia-ta-nyxia-sas-mommyjammi13 20-apithana-glitter-sxedia-gia-ta-nyxia-sas-mommyjammi14

20-apithana-glitter-sxedia-gia-ta-nyxia-sas-mommyjammi16 20-apithana-glitter-sxedia-gia-ta-nyxia-sas-mommyjammi17 20-apithana-glitter-sxedia-gia-ta-nyxia-sas-mommyjammi18 20-apithana-glitter-sxedia-gia-ta-nyxia-sas-mommyjammi19 20-apithana-glitter-sxedia-gia-ta-nyxia-sas-mommyjammi20 20-apithana-glitter-sxedia-gia-ta-nyxia-sas-mommyjammi21

Τα νύχια είναι πολύ σημαντικό κομμάτι της ομορφιάς σου. Οφείλεις να τα περιποιηθείς την πιο γιορτινή εποχή του χρόνου. Αν δεν επιθυμείς κάτι σαν τα παραπάνω, μπορείς να κάνεις μόνη σου ένα μίνι-μανικιούρ. Δώσε σωστό σχήμα στα νύχια, και “πέρασε” από επάνω την βάση σου. Ένα φωτεινό κόκκινο βερνίκι είναι ο,τι πρέπει για να δώσεις γιορτινό ύφος στα χέρια σου!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

photo credit doreencoenen

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ