Παράφαγες στις γιορτές; 8 έξυπνες συμβουλές για να βρεις πάλι τη φόρμα σου

Το ξέρω, τα μελομακάρονα ήταν μούρλια, οι κουραμπιέδες ακαταμάχητοι και το χοιρινό απίθανο! Παράφαγες στις γιορτές; 8 έξυπνες συμβουλές για να βρεις πάλι τη φόρμα σου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

1. Βρίσκεσαι στο σπίτι και πιάνεις το τηλέφωνο; Σήκω από τον καναπέ και όσο μιλάς φρόντισε να περπατάς. Μπορεί να σου φαίνεται αστείο αλλά αυτές οι μικρές αλλαγές θα κάνουν τη διαφορά.

2. Σταμάτα το τσιμπολόγημα και θα δεις πόσες θερμίδες θα γλιτώνεις τη μέρα. Δε χρειάζεται να δοκιμάσεις τα μπισκότα της συναδέλφου, ούτε να φας -επειδή βαριέσαι- τους μισούς ξηρούς καρπούς που έχεις στο ντουλάπι.

3. Πρόσεχε τι προσθέτεις στη σαλάτα σου. Δεν έχει κανένα νόημα να επιλέγεις σαλάτα για βραδινό αν προσθέτεις άφθονη sauce, μπέικον και τυρί. Προσοχή, λοιπόν, στα υλικά που επιλέγεις. Οι υγιεινές επιλογές πρέπει να παραμένουν υγιεινές!

4. Αφαίρεσε τα… περιττά. Οκ, μια στο τόσο θες και εσύ να απολαύσεις σαν άνθρωπος μια ζεστή σοκολάτα. Μην προσθέσεις όμως σαντιγί και σιρόπια, καθώς οι θερμίδες θα διπλασιαστούν. Το ίδιο ισχύει και για την επιλογή των γλυκών αμαρτιών που κατά καιρούς απολαμβάνεις.

5. Σταμάτα την κακή συνήθεια του να τσιμπολογάς όσο μαγειρεύεις. Δε φαντάζεσαι πόσες θερμίδες λαμβάνεις χωρίς καν να το παίρνεις χαμπάρι.

6. Πρόσεχε τα ποτά που καταναλώνεις. Αν θες να ξαναμπείς στο στενό σου τζιν θα πρέπει να απαρνηθείς τα cocktails, καθώς κρύβουν πολλές περιττές θερμίδες.

7. Περιόρισε το λάδι που προσθέτεις στο φαγητό και τη σαλάτα σου και τόσο απλά θα γλιτώνεις αρκετές θερμίδες μέσα στη μέρα χωρίς να το καταλαβαίνεις.

8. Κατανάλωνε μαζί με το βασικό σου γεύμα και μια σαλάτα. Θα φουσκώσεις πιο γρήγορα και δε θα χρειαστεί να ξαναγεμίσεις το πιάτο σου με φαγητό.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

10 Tips για να μη πάρεις κιλά αυτές τις γιορτές

tips-gia-na-mh-pareis-kila-aytes-tis-giortes

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ούτε και εγω προσεξα και δεν τολμώ να βάλω μπαταρίες στην ζυγαριά!!! Καλη χρόνια με υγεία.

  2. Πολύ χρήσιμες συμβουλές που θα πρέπει άμεσα να κάνω πράξη εκτός από το τσιμπολόγημα με το μαγείρεμα που δεν μπορώ να κόψω με τίποτα! Καλή χρονιά να έχουμε!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ