Playlist με τα αγαπημένα όλων των εποχών τραγούδια των Χριστουγέννων!

Εδώ θα βρεις αγαπημένα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια διαχρονικά στο χρόνο! Ένα challenge το οποίο αποδέχτηκα με μεγάλη χαρά! Playlist με τα αγαπημένα όλων των εποχών τραγούδια των Χριστουγέννων!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Τα πράγματα έχουν ως εξής, η Μαρία από το Shabby Mommy μας κάλεσε σε ένα μουσικό challenge. Την δική μου πρόσκληση σε αυτό φοβερό challenge την έλαβα από την αγαπημένη – λατρεμένη Αθανασία από το Creations with Fantasy . Δεν υπήρχε λοιπόν πιθανότητα να μην ανταποκριθώ.

Αρχικά εκτιμώ και συμπαθώ πολύ τα συγκεκριμένα κορίτσια με τα κουκλίστικα blogs τους που αξίζει να επισκεφτείς αλλά ταυτόχρονα το challenge ήταν γάντι για εμένα. Αφενός αγαπώ την μουσική και αφετέρου αγαπώ τα Χριστούγεννα. Υπάρχει πιο τέλειος συνδυασμός;

Σκοπός τους challenge είναι η κάθε μία να συγκεντρώσει σε μια ανάρτηση τα τραγούδια που της αρέσουν και ακούει τα Χριστούγεννα. Εγώ λοιπόν είπα να σας ετοιμάσω ένα playlist με είκοσι (20) αγαπημένα μου, Χριστουγεννιάτικα τραγούδια που χωρίς υπερβολές παίζουν σχεδόν καθημερινά στο repeat.

Οι επιλογές μου δείχνουν έντονα τρία πράγματα. 1. Αγαπώ TARJA TURUNEN πρώην τραγουδίστρια των nightwish 2. Αγαπώ Jack from Nightmare before Christmas 3. Αγαπώ oldies

Ορίστε το playlist και σας εύχομαι καλές ακροάσεις!!! Καλά Χριστούγεννα φίλοι μου!


Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ααααααα πως ειναι δυνατον να ξεχασα να βαλω τον τζακ και γω? Night before christmas forever. Σε ευχαριστώ πολύ που δεχτηκες αυτην την προσκληση. Ειναι υπεροχη!!!!
    Σε φιλω

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.