Χριστουγεννιάτικο διακοσμητικό από μπουκάλι κρασιού!

Γυάλινα μπουκάλια όλοι έχουμε στο σπίτι μας. Είναι ένα καλό υλικό για να φτιάξουμε υπέροχα διακοσμητικά! Χριστουγεννιάτικο διακοσμητικό από μπουκάλι κρασιού!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Σήμερα λοιπόν θα σας δείξω μια πανεύκολη κατασκευή που σαν βάση υλικών έχει ένα γυάλινο μπουκάλι κρασιού και χρώμα σε σπρέι της αρεσκείας σας. Εγώ επέλεξα το μαύρο ματ αφού ταιριάζει με το σύνολο της διακόσμησης του σαλονιού μου.

Σχετικά με την βαφή γυάλινων μπουκαλιών ή κηροπήγιων για ρεσώ μπορείτε να δείτε και παρακάτω:

Βάφουμε μπουκάλια κρασιού!

mpoukalia 5 mommyjammi

Βάφουμε κηροπήγια για ρεσώ

reso 1 mommyjammi

Αφού λοιπόν έβαψα με μαύρο ματ, χρώμα σε σπρέι το γυάλινο μπουκάλι, ξεκίνησα την διακόσμηση. Απλά πράγματα γιατί δεν ήθελα μόνιμα αποτελέσματα στο μπουκάλι. Χρησιμοποίησα μεταλλική ασημί αλυσίδα καθώς και μαύρη υφασμάτινη αλυσίδα. Επίσης ένα χριστουγεννιάτικο τύπου γλειφιτζούρι και για πώμα… μια μικρή μπαλίτσα στολίδι από το δέντρο.

Το Χριστουγεννιάτικο διακοσμητικό από μπουκάλι κρασιού είναι έτοιμο σε χρόνο μηδέν και δένει τέλεια με το σκηνικό στο τραπεζάκι του σαλονιού μου.

xristoygenniatiko-diakosmhtiko-apo-mpoykali-krasioy-mommyjammi2

xristoygenniatiko-diakosmhtiko-apo-mpoykali-krasioy-mommyjammi3

xristoygenniatiko-diakosmhtiko-apo-mpoykali-krasioy-mommyjammi4

Ο λόγος για τον οποίο δεν επέλεξα πιο δραστικές επεμβάσεις επάνω στο μπουκάλι είναι γιατί έχω σκοπό να το αξιοποιήσω και μετά τις γιορτές… Δηλαδή θα το αλλάξω! Ως τότε… μείνετε συντονισμένοι!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Και πολύ καλά έκανες και δεν έκανες δραστικές αλλαγές πάνω στο μπουκάλι γιατί ένα μαύρο μπουκάλι μπορεί να αξιοποιηθεί με πολλούς τρόπους! Καλή χρονιά και πάλι Μαρία μου!

  2. Για την ώρα το αφήνω ως έχει διότι δεν έχω καν έμπνευση… Λογικά μετά τις γιορτές κάτι θα μου έρθει! Καλή Χρονιά Χριστίνα μου!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ