Almond Milk Latte ή αλλιώς espresso με γάλα αμυγδάλου και κακάο

Ένα απολαυστικό ρόφημα καφέ με γάλα αμυγδάλου και κακάο που θα σας ενθουσιάσει! Almond Milk Latte ή αλλιώς espresso με γάλα αμυγδάλου και κακάο

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Όταν θέλεις ένα καφεδάκι για το απόγευμα που να αποκτά ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον, έχω να σου προτείνω espresso με γάλα αμυγδάλου και κακάο. 

ΥΛΙΚΑ:

μονή δόση espresso της ποικιλίας που εσείς προτιμάτε

180-200ml γάλα αμυγδάλου με κακάο

κανέλα σε σκόνη για το σερβίρισμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Βάζετε σε μία κούπα το γάλα αμυγδάλου με κακάο και ζεσταίνετε για μισό με ένα λεπτό στο φούρνο μικροκυμάτων ώστε να μην είναι κρύο. Βάζετε στην συνέχεια τη δόση του espresso στην κούπα και ανακατεύετε ελαφρώς. Πασπαλίζετε με λίγη κανέλα και το ρόφημα είναι έτοιμο! Η κουβερτούρα Παυλίδης ταιριάζει άψογα στο σερβίρισμα του ροφήματος μας καθώς η γεύση της κουβερτούρας αργά αργά αναδύεται στο ζεστό μας ρόφημα…

Εσπρεσσο μέσα σε γάλα αμυγδαλου με κακάο… #mommyjammi #womanbloggergr #bloggergr #mombloggergr #espresso #cafe #coffeevibes #coffeeκ #almond #darkchoco

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης ????MommyJammi???? Mary jammi! ???? (@mommyjammi.gr) στις

Η ζάχαρη στο ρόφημά μας δεν είναι αναγκαία καθώς το γάλα αμυγδάλου με κακάο έχει ζάχαρη. Αν πίνετε όμως τον καφέ σας γλυκό τότε θα χρειαστεί να προσθέσετε μισό κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη.

Στο εμπόριο κυκλοφορεί σκέτο γάλα αμυγδάλου, ή γάλα αμυγδάλου με βανίλια ή γάλα σόγιας. Μπορείτε να επιλέξετε τη γεύση που σας αρέσει.

Μία άλλη επιλογή είναι αντί για κάνετε ρόφημα espresso latte να κάνετε cappuccino. Θα κάνετε το αφρόγαλα χρησιμοποιώντας το γάλα αμυγδάλου με την γεύση που θέλετε.

Καλή σας απόλαυση και μη ξεχάσετε να δειτε τον παρακάτω απίθανο καφέ που πηγαίνει σε συνδυασμό με ένα φανταστικό δροσερό γλυκάκι!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Καφές από Mommy Jammi και γλυκό από Ευζην Creations!

espresso-affogato-1-mommyjammi

2 ΣΧΟΛΙΑ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.