Φτιάξε με decoupage ένα φανταστικό μπουκάλι για κρασί!

Μπορείς να φτιάξεις μόνη σου ένα εντυπωσιακό μπουκάλι για κρασί που σίγουρα θα κλέψει τις εντυπώσεις! Φτιάξε με decoupage ένα φανταστικό μπουκάλι για κρασί!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Σε προηγούμενη ανάρτηση είχαμε δει τα υπέροχα Decoupaζακια που μας είχε παρουσιάσει η κα Διακαντώνη!  Υπέροχες δημιουργίες και άκρως εντυπωσιακό αποτέλεσμα! Ιδανικά για την διακόσμηση του σπιτιού σας αλλά και εξαιρετική ιδέα για δώρο! Διαβάστε ΕΔΩ και δείτε τα αποτελέσματα στη φωτογραφία που ακολουθεί!

decoupage-1-mommyjammi

Καθώς και Decoupage επάνω σε μπουκαλάκι και βαζάκια σε ασπρόμαυρο μοτίβο. Διαβάστε ΕΔΩ!

decoupage-se-aspromauro-motibo-1-mommyjammi

Σήμερα θα σας δείξω το μπουκάλι κρασιού που έφτιαξα ακριβώς με τον ίδιο τρόπο!

ftiaxe-me-decoupage-ena-fantastiko-mpoukali-gia-krasi-mommyjammi2

Ας δούμε τη διαδικασία βήμα βήμα:

Βήμα 1ο Περνώ το αντικείμενο που θα διακοσμήσω με δύο χέρια σπρέι. Ανάλογα με την απόχρωση του θέματος, χρησιμοποιώ σπρέι λευκό ή εκρού ματ ή γυαλιστερό και αφήνω να στεγνώσει καλά.

Βήμα 2ο Σχίζω με το χέρι τα κομμάτια από την χαρτοπετσέτα ή το ρυζόχαρτο που έχω διαλέξει  και τα κολλώ επάνω στο μπουκάλι ή το βάζο με την ειδική κόλλα  για ντεκουπάζ. Το ρυζόχαρτο μου στρώνει πιο εύκολα από τη χαρτοπετσέτα γιατί οι ζάρες, όπως ξέρετε, απαγορεύονται. Το αφήνω πάλι να στεγνώσει. Αν βιάζεστε, χρησιμοποιήστε το πιστολάκι.

Βήμα 3ο Δουλεύω τα κενά με πινελάκι και ακρυλικά χρώματα ώστε το αντικείμενο να δίνει την εντύπωση πορσελάνης. Ως εξής. Ανάλογα πάλι, με την απόχρωση του ρυζόχαρτου ή της χαρτοπετσέτας φτιάχνω τρεις πολύ κοντινές αποχρώσεις του άσπρου και τις δουλεύω εναλλάξ με μικρές κοντινές πινελιές. Μερικές φορές ζωγραφίζω και επάνω στο θέμα. Τα ακρυλικά στεγνώνουν γρήγορα.

ftiaxe-me-decoupage-ena-fantastiko-mpoukali-gia-krasi-mommyjammi3

Βήμα 4ο Το βήμα αυτό είναι προαιρετικό και διασκεδαστικό. Υπάρχουν στα είδη ντεκουπάζ διάφορες πατίνες, γκλίτερ, σωληνάρια για περιγράμματα διαφόρων χρωμάτων, κλπ. τα οποία χρησιμοποιώ αν κρίνω ότι χρειάζεται.

Βήμα 5ο Απολύτως απαραίτητο το πέρασμα με αρκετά χέρια βερνίκι για να αδιαβροχοποιηθεί το αντικείμενο μας.

ftiaxe-me-decoupage-ena-fantastiko-mpoukali-gia-krasi-mommyjammi4

Χρησιμοποιώ απλά ακρυλικά σπρέι από το χρωματοπωλείο, λευκό ή εκρού, ματ ή γυαλιστερό ανάλογα με την υφή του χαρτιού. Στο συγκεκριμένο μπουκάλι χρησιμοποίησα εκρού γυαλιστερό.Μην ξεχνάτε να φυλάσσετε το σπρέι αναποδογυρισμένο μέχρι την επόμενη χρήση.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ