Πεντανόστιμα ταρτάκια σφολιάτας με σπανάκι και τυρί

Συνταγή με 3 υλικά και χρόνο υλοποίησης λιγότερο από 40 λεπτά! Ιδανικό σνακ για όλες τις ώρες! Πεντανόστιμα ταρτάκια σφολιάτας με σπανάκι και τυρί

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Αγαπάμε ιδιαίτερα τις εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές. Πεντανόστιμα ταρτάκια σφολιάτας με σπανάκι και τυρί είναι μία από αυτές τις συνταγές που μπορείτε να την φτιάξετε στα γρήγορα και να έχετε ένα τέλειο σνακ για όλες τις ώρες!

ΥΛΙΚΑ:

Έτοιμα ταρτάκια σφολιάτας σε συσκευασία των 12.

300γρμ σπανάκι σε κομμάτια

300 γρμ τριμμένο τυρί mix (γκούντα-τσένταρ-κεφαλογραβιέρα)

λίγο λάδι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Αλείφουμε με λίγο λάδι την φόρμα με τις θήκες ώστε να μη κολλήσει η σφολιάτα μας και βάζουμε από μία τάρτα σφολιάτας στην κάθε θήκη.

pentanostima-tartakia-sfoliatas-me-spanaki-kai-tyri-mommyjammi2

Αφού έχουμε πλύνει και κόψει το σπανάκι, βάζουμε με το χέρι μας μια μικρή δόση σε κάθε ταρτάκι μας. Πάνω από το σπανάκι μια γενναία δόση τριμμένων τυριών. Προσοχή μη τα παραγεμίσετε και στο ψήσιμο μετά ξεχειλίσουν. Εγώ έτριψα και λίγο φρέσκο πιπέρι από πάνω!

pentanostima-tartakia-sfoliatas-me-spanaki-kai-tyri-mommyjammi3

Ψήνουμε σε αντιστάσεις στους 180 βαθμούς για περίπου 35 λεπτά. Ο χρόνος ψησίματος βέβαια κυμαίνεται ανάλογα με τον φούρνο.

Έτοιμα τα ταρτάκια σφολιάτας με σπανάκι και τυρί! Εμάς μας άρεσαν πολύ διότι αγαπάμε ιδιαίτερα τον συνδυασμό σπανάκι με τυρί. Καλή σας όρεξη!

pentanostima-tartakia-sfoliatas-me-spanaki-kai-tyri-mommyjammi4

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Φωλίτσες αυγού με σπανάκι και μπέικον

folitses-augou-me-spanaki-kai-mpeikon-mommyjammi5

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ