100 παραθυράκια γνώσης λέξεις – ένα παιδικό βιβλίο γεμάτο χρώματα!

Ένα βιβλίο γεμάτο υπέροχα ζωηρά χρώματα και εικόνες που βοηθούν το παιδί να συνδέσει τις λέξεις με τις εικόνες! 100 παραθυράκια γνώσης λέξεις – ένα παιδικό βιβλίο γεμάτο χρώματα!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Πήραμε στα χέρια μας το παιδικό βιβλιαράκι 100 παραθυράκια γνώσης λέξεις από τις εκδόσεις διόπτρα και σήμερα θα σας το παρουσιάσουμε! Όχι εγώ φυσικά αλλά η μικρή μου Κωνσταντίνα που αμέσως την ενθουσίασαν τα χρώματα, οι εικόνες αλλά και οι λέξεις. Είμαστε σε μια ηλικία όπου προσπαθούμε σιγά σιγά να ξεκινήσουμε να διαβάζουμε και οι λέξεις σε συνδυασμό με τις εικόνες μας βοηθούν αρκετά. Φυσικά και η διαδικασία “άνοιξε-κλείσε” παραθυράκια… είναι από τις αγαπημένες δραστηριότητες των παιδιών!

100-parathyrakia-gnwseis-lekseis-ena-paidiko-vivlio-gemato-xrwmata-mommyjammi2

100-parathyrakia-gnwseis-lekseis-ena-paidiko-vivlio-gemato-xrwmata-mommyjammi3

Λίγα λόγια για το βιβλίο από την Κωνσταντίνα μου!

Το βιβλίο μπορείτε να το βρείτε ΕΔΩ από τις εκδόσεις διόπτρα!

Τα μικρά παιδιά μαθαίνουν συνέχεια νέες λέξεις. Αυτό το βιβλίο φέρνει έναν φανταστικό τρόπο να μάθετε στο παιδί εκατό νέες λέξεις που θα τις συνδέσει µε τη σωστή σηµασία τους. Τα στοιχεία και τα παραθυράκια που ανοιγοκλείνουν θα κεντρίσουν την περιέργειά του ξανά και ξανά και θα περάσετε ατελείωτες ώρες διασκέδασης και δηµιουργίας!

 

SBN:
978-960-605-080-0
Μεταφραστής: Έλενα Κατσαΐτη
Επιμελητής: Έλενα Κατσαΐτη
Έκδοση: 1η
Ημερομηνία έκδοσης: 12/10/2016
Αριθμός σελίδων: 6
Format: Hardback

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ