Άκης Πετρετζίκης & Μαίρη Συνατσάκη – Συνταγές για Νηστεία by Maggi Greece

Μαγειρεύουν τις πιο γευστικές συνταγές για νηστίσιμα φαγητά. Άκης Πετρετζίκης & Μαίρη Συνατσάκη – Συνταγές για Νηστεία by Maggi Greece

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Οι γεύσεις έτοιμες να μας μεταφέρουν σε παλιές Καθαρές Δευτέρες, αετούς που πέταξαν και χάθηκαν και άλλους που κατέληξαν άδοξα σε κάποιο χωράφι. Το τραπέζι της Καθαρής Δευτέρας είναι νοσταλγικό γιατί κουβαλάει το παρελθόν και δεν θέλουμε ν’ αλλάξει… Το τραπέζι εκείνο με τις θαυμάσιες γεύσεις που κάθε φορά έχουν το άρωμα από τα παιδικά μας χρόνια! Οι συνταγές εκμοντερνίστηκαν αλλά παραμένουν κλασικές και αγαπημένες!

Ακολούθησε τις συμβουλές για τις πιο λαχταριστές συνταγές για την νηστεία και όχι μόνο! Απολαυστικό βίντεο που σε κάνει να θέλεις να μπεις στη κουζίνα και να μαγειρέψεις φανταστικά νηστίσιμα!
Βρες τη συνταγή για μακαρονάδα καπονάτα εδώ: https://goo.gl/DSAnWG
Βρες τη συνταγή για μπρουσκέτες εδώ: https://goo.gl/hKIL16

Εσείς τι καλό θα μαγειρέψετε; Ότι και να επιλέξετε να φτιάξετε την Καθαρή Δευτέρα το σημαντικότερο είναι να περάσετε καλά εσείς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα! Φυσικά οι ιδέες για τα νηστίσιμα θα σας βοηθήσουν στην επιλογή των γευμάτων σας, για όσους ξεκινήσετε την νηστεία!

Καλή μας όρεξη και καλή μας Σαρακοστή!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ