Αστρολογικές προβλέψεις 27 Φεβρουαρίου ως 12 Μαρτίου – Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου

Ανατρεπτικά ξεκινά η τελευταία εβδομάδα του Φλεβάρη… Τι να περιμένουμε για το πρώτο δεκαήμερο του Μάρτη; Αστρολογικές προβλέψεις 27 Φεβρουαρίου ως 12 Μαρτίου – Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

banner-tsantalidou-300mj

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου)

Κριός

Ανατρεπτικά ξεκινάτε την τελευταία εβδομάδα του Φλεβάρη, όπου θέλει προσοχή σε μετακινήσεις, βιαστικές κινήσεις και οπωσδήποτε προσέξτε πολύ καλά τι λέτε και σε ποιον.. θα πάρετε βέβαια χείρα βοηθείας, από τους δικούς σας ανθρώπους, που βλέπετε ότι σας στηρίζουν, αρκεί να τους το ζητήσετε. Η Αφροδίτη ανάδρομη στο ζώδιο σας επαναφέρει παλιά σκηνικά για να δείτε πως θα παίξετε το ρόλο σας και αν αξίζει να δώσετε δεύτερες ευκαιρίες. Στις 10 Μαρτίου, ο Άρης θα περάσει στο ζώδιο της Αφροδίτης, τον Ταύρο, και δώστε προτεραιότητα σε οικονομικά ζητήματα, καθώς θα δείτε τα έξοδα σας να αυξάνονται. Πανσέληνος, στο ζώδιο της Παρθένου, 12 Μαρτίου και ήρθε η ώρα να βάλετε τάξη στη ζωή σας, πρόγραμμα και οργάνωση. (επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι γ΄ δεκαημέρου και όσοι/ες έχουν προσωπικούς πλανήτες ή ωροσκόπο στην 22η μοίρα του Κριού).

Ταύρος

Προσοχή κυρίως στο παρασκήνιο και σε άτομα που υπονομεύουν τις ενέργειες σας και ξεκινάτε την τελευταία εβδομάδα του Φλεβάρη, βλέποντας πίσω σας και ποιος/α μπορεί να σας ακολουθεί; Μην χάνετε το θάρρος σας και προπαντός σκεφτείτε ότι έχετε τα κατάλληλα άτομα που σας στηρίζουν και κανείς πραγματικά δεν μπορεί να σας βλάψει. Η Αφροδίτη, ανάδρομη στον Κριό, επαναφέρει την ανάγκη σας να ξεφύγετε από την μόνιμη αγκαλιά του συντρόφου σας και προσέξτε τις κινήσεις σας. Στις 10 Μαρτίου, ο Άρης θα περάσει στο ζώδιο σας και θα έχετε υπερβολική ενέργεια αλλά και πολλά νεύρα. Πανσέληνος, στο ζώδιο της Παρθένου, στις 12 Μαρτίου και ήρθε η ώρα να αγαπήσετε τον εαυτό σας αλλά και τον καθρέφτη σας. Ανεβάστε την αυτοπεποίθηση σας και διαγράψτε το παρελθόν (επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι γ΄ δεκαημέρου και όσοι/ες έχουν προσωπικούς πλανήτες ή ωροσκόπο στην 22η μοίρα του Ταύρου).

Δίδυμοι

Δραστήριοι και προσηλωμένοι σε ότι έχετε αναλάβει να φέρετε εις πέρας, είτε είναι η δουλειά σας είτε ή συμμετοχή σε ομαδικές δραστηριότητες, ξεκινάτε την τελευταία εβδομάδα του Φλεβάρη και θα φανεί η δυναμική σας. Επιλέξτε επίσης και τους συνεργάτες σας και αφήστε τα πράγματα να πάρουν τον δρόμο τους χωρίς να τα πιέζετε. Η Αφροδίτη, ανάδρομη στον Κριό, επαναφέρει τα απωθημένα που σας άφησαν προηγούμενες σχέσεις,  αλλά μην ενδίδετε στο θυμό σας και σε κατώτερα συναισθήματα. Στις 10 Μαρτίου, ο Άρης στον Ταύρο δίνει σχόλια, παρασκήνιο, φτιάχνει μια εκρηκτική ατμόσφαιρα ή ταλαιπωρεί το νευρικό σας σύστημα με φόβους και κρίσεις πανικού. Πανσέληνος, στο ζώδιο της Παρθένου, στις 12 Μαρτίου και βάλτε τελεία και παύλα σε όσους/ες επιμένουν να σας φορτώνουν τα προβλήματα τους (επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι γ΄ δεκαημέρου και όσοι/ες έχουν προσωπικούς πλανήτες ή ωροσκόπο στην 22η μοίρα των Διδύμων).

Καρκίνος

Προσοχή σε πρόσωπα κύρους, δηλαδή σε αφεντικά ή άτομα που καθορίζουν κατά κάποιο τρόπο την θέση σας στην επαγγελματική αρένα και πατήστε φρένο, δηλαδή ξεκινήστε την τελευταία εβδομάδα του Φλεβάρη με την μέθοδο της οπισθοχώρησης και σίγουρα δεν θα χάσετε. Η Αφροδίτη, ανάδρομη στον Κριό, επαναφέρει προκλήσεις, προτάσεις από τα πλέον ακατάλληλα άτομα που μπορούν όμως να σας δελεάσουν και τελικά να διαταράξουν την ηρεμία σας (κρατήστε μικρό καλάθι). Στις 10 Μαρτίου, ο Άρης στον Ταύρο, θα σας φτιάξει την διάθεση,  αλλά και ίσως σας κάνει πιο επιθετικούς και θα διεκδικείτε τα όνειρα σας με πιο ανταγωνιστικό τρόπο. Πανσέληνος, στο ζώδιο της Παρθένου, στις 12 Μαρτίου και ένα συγγενικό σας πρόσωπο χρειάζεται την βοήθεια σας και την φροντίδα σας (επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι γ’ δεκαημέρου και όσοι/ες έχουν προσωπικούς πλανήτες ή ωροσκόπο στην 22η μοίρα του Καρκίνου).

Λέων

Φροντίστε την τελευταία εβδομάδα του Φλεβάρη να τελειώνετε με πεποιθήσεις, απόψεις που δεν βοηθούν στην εξέλιξη σας και προχωρήστε παρακάτω με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Χρήματα ή τουλάχιστον οικονομική ενίσχυση είναι πραγματικά δεδομένη από πρόσωπα μεγαλύτερης ηλικίας ή και από άτομα που σας χρωστάνε, και μπορείτε να πάρετε πίσω τα δανεικά που έχετε δώσει. Η Αφροδίτη, ανάδρομη στον Κριό, επαναφέρει την άποψη ότι ο έρωτας θέλει πειράματα και θα κάνετε αρκετές ατασθαλίες, έτσι και για να νιώσετε καλύτερα. Στις 10 Μαρτίου, ο Άρης στον Ταύρο, πιέζει για να ανεξαρτητοποιηθείτε, να βγείτε από μια καταπιεσμένη σχέση ή τουλάχιστον να βάλετε τα όρια σας. Πανσέληνος, στο ζώδιο της Παρθένου, στις 12 Μαρτίου και αναζητάτε μια νέα πηγή εσόδων,  γιατί θέλετε να έχετε όλο και περισσότερα. Το χρήμα αποκτάει ιδιαίτερη αξία για εσάς(επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι γ’ δεκαημέρου και όσοι/ες έχουν προσωπικούς πλανήτες ή ωροσκόπο στην 22η μοίρα του Λέοντα).

Παρθένος

Οικονομικά τρεξίματα, μοιρασιές, πάρε-δώσε με το νόμο και όλα αυτά σας κάνουν να έχετε σκυφτό το κεφάλι την τελευταία εβδομάδα του Φλεβάρη, ωστόσο να ξέρετε ότι όλα γίνονται για το καλό σας. Ωστόσο, συναισθηματικά τα πάτε καλύτερα, είναι ο/η σύντροφος σας δίπλα σας και σίγουρα αυτό σας κάνει να αντιμετωπίζετε τις προκλήσεις με περισσότερο θάρρος. Η Αφροδίτη, ανάδρομη στον Κριό, επαναφέρει την λίμπιντο σας, έχετε δηλαδή περισσότερη διάθεση για έρωτα και αυτό μετράει θετικά στη σχέση σας. Στις 10 Μαρτίου, ο Άρης στον Ταύρο, φέρνει κάποια νομικά μπλεξίματα ή προβλήματα με σπουδές και πρέπει να ξεκαθαρίσετε τις εκκρεμότητες σας. Πανσέληνος, στο ζώδιο σας, στις 12 Μαρτίου, επηρεάζει τη φυσική σας κατάσταση, νιώθετε εξάντληση και κούραση, μετά απ΄όλα αυτά που έχετε βιώσει.. (επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι γ΄ δεκαημέρου και όσοι/ες έχουν προσωπικούς πλανήτες ή ωροσκόπο στην 22η μοίρα της Παρθένου).

Ζυγός

Ίντριγκες, μπλεξίματα με συνεργάτες, εκρήξεις θυμού και χωρίς να υπάρχει λόγος και η τελευταία εβδομάδα του Φλεβάρη, μυρίζει μπαρούτι,  αλλά και φλογερό έρωτα. Έχετε όμως πια τα προσόντα να ανεβάζετε τον πήχη ψηλά και πλέον θα δείτε ότι πλησιάζετε στη σχέση των ονείρων σας. Μια καθυστέρηση, μπορεί βέβαια να φέρει, η ανάδρομη Αφροδίτη στον Κριό, ωστόσο μην χάνετε το χρόνο σας, κοιτώντας πίσω και αναπολώντας το παρελθόν. Στις 10 Μαρτίου, ο Άρης στον Ταύρο φέρνει κάποια οικονομικά μπλεξίματα, δηλαδή τι έδωσες, τι πήρα, κυρίως με συνεργάτες και προσέξτε τις επενδύσεις που σκέφτεστε να κάνετε. Πανσέληνος, στο ζώδιο της Παρθένου, στις 12 Μαρτίου και είστε αρκετά φορτισμένοι, κουρασμένοι από φίλους που τελικά δεν στάθηκαν δίπλα σας (επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι γ΄ δεκαημέρου και όσοι/ες έχουν προσωπικούς πλανήτες ή ωροσκόπο στην 22η μοίρα του Ζυγού).

Σκορπιός

Κουρασμένοι και αγχωμένοι ξεκινάτε την τελευταία εβδομάδα του Φλεβάρη και ίσως νομίζετε ότι δεν έχετε τις αντοχές που είχατε και φαίνεται να χάσατε το κέφι σας. Ωστόσο, μην θέλετε συνεχώς να γίνονται τα πράγματα με τον «σωστό» τρόπο και αντιμετωπίστε την διαφορετικότητα των άλλων με πιο ουδέτερο τρόπο. Η ανάδρομη Αφροδίτη στον Κριό επαναφέρει την εικόνα που θέλετε να έχουν τα ερωτικά σας και θα μπερδέψετε αρκετά το παρόν με το παρελθόν. Στις 10 Μαρτίου, ο Άρης στον Ταύρο φέρνει μπλεξίματα με συνεργάτες, με την οικογένεια σας και βλέπετε ότι αυξάνονται οι απαιτήσεις των γύρω σας. Πανσέληνος, στο ζώδιο της Παρθένου, στις 12 Μαρτίου και μπορείτε να αγαπήσετε πάλι ξεχασμένα όνειρα και να αρχίσετε πάλι από την αρχή (επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι γ΄ δεκαημέρου και όσοι/ες έχουν προσωπικούς πλανήτες ή ωροσκόπο στην 22η μοίρα του Σκορπιού).

Τοξότης

Ερωτικά μπλεξίματα  και αντιμετωπίζοντας ένα ζηλιάρη σύντροφο, ξεκινάτε την τελευταία εβδομάδα του Φλεβάρη και είστε έτοιμοι/ες να βγουν τα «άπλυτα» στην φόρα. Ευτυχώς, όμως που έχετε ακόμα την τύχη με το μέρος σας και θα γλιτώσετε από απώλειες ή αποχωρισμούς, καθώς δεν είστε ακόμα έτοιμοι/ες για το τέλος; Ωστόσο, η ανάδρομη Αφροδίτη στον Κριό, επαναφέρει θαμμένα συναισθήματα για το άτομο που σας είχε απορρίψει και θέλετε να πάρετε εκδίκηση ή τουλάχιστον να τον/την ξαναδείτε. Στις 10 Μαρτίου ο Άρης στον Ταύρο, φέρνει άγχος, απαιτητικούς εργοδότες, ακατάλληλους συνεργάτες και θα πιεστείτε στον εργασιακό σας χώρο. Πανσέληνος, στο ζώδιο της Παρθένου, στις 12 Μαρτίου και θα ζήσετε το τέλος μιας επιλογής σας για να αρχίσετε να δουλεύετε με τα όνειρά σας.  (επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι α’ δεκαημέρου και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες ή ωροσκόπο στην 8η μοίρα του Τοξότη).

Αιγόκερως

Οικογενειακές υποθέσεις θα σας απασχολήσουν την τελευταία εβδομάδα του Φλεβάρη και μετριάστε όσο περισσότερο μπορείτε την επιρροή, που ασκούν οι δικοί σας,  στις αποφάσεις που παίρνετε. Βέβαια μπορείτε και να κάνετε ολιγοήμερες διακοπές και να βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας και μόνο έτσι θα μπορέσετε να καθαρίσετε το νου σας. Η ανάδρομη Αφροδίτη στον Κριό, επαναφέρει την σκέψη σας να κάνετε μια σταθερή σχέση και θα επανεξετάσετε όλες τις προηγούμενες επιλογές σας. Στις 10 Μαρτίου, ο Άρης στον Ταύρο σας αναστατώνει τη ζωή, με νέους έρωτες και πρόσωπα που μπαίνουν ξαφνικά στη ζωή σας και θα περιπλέξουν τα συναισθήματά σας. Πανσέληνος, στο ζώδιο της Παρθένου, στις 12 Μαρτίου και είστε έτοιμοι να φύγετε από μια δουλειά ή να σταματήσετε σπουδές που δεν σας εκφράζουν. Είστε αποφασισμένοι για δραστικές αλλαγές (επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι γ΄ δεκαημέρου και όσοι/ες έχουν προσωπικούς πλανήτες ή ωροσκόπο στην 22η μοίρα του Αιγόκερου).

Υδροχόος

Προσοχή σε μετακινήσεις, απρόβλεπτα γεγονότα και συναντήσεις επιφυλάσσει η τελευταία εβδομάδα του Φλεβάρη και θα είστε συνέχεια στην κίνηση, προκαλώντας όμως την αγανάκτηση των δικών σας ανθρώπων. Βέβαια, βιώνετε θετικές εξελίξεις μέσα σε μια σχέση και ζείτε έναν έρωτα που σας απογειώνει αλλά και βάζει σε κίνδυνο την ασφάλεια σας. Η ανάδρομη Αφροδίτη στον Κριό, επαναφέρει την ανάγκη σας να ζήσετε σύμφωνα με τα θέλω σας και φυσικά θα θέλετε να ξεκολλήσετε από τις παλιές, φοβισμένες σας πεποιθήσεις. Στις 10 Μαρτίου, ο Άρης στον Ταύρο είναι πρόβλημα για τις οικογενειακές σχέσεις, θα έρθετε πολλές φορές σε ρήξη με άτομα της οικογενείας σας και κρατήστε την ψυχραιμία σας. Πανσέληνος, στο ζώδιο της Παρθένου, στις 12 Μαρτίου και ήρθε ή ώρα να αλλάξετε τον εαυτό σας και να ξεκολλήσετε από κακές συνήθειες (επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι γ΄ δεκαημέρου και όσοι/ες έχουν προσωπικούς πλανήτες ή ωροσκόπο στην 22η μοίρα του Υδροχόου).

Ιχθείς

Έξοδα και μέσα στο άγχος θα σας βρει η τελευταία εβδομάδα του Φλεβάρη, ωστόσο έχετε την τύχη με το μέρος σας, να βρείτε δηλαδή τα χρήματα που χρειάζεστε και να νικήσετε το άγχος και την οικονομική ανασφάλεια. Η ανάδρομη Αφροδίτη στον Κριό επαναφέρει την επιθυμία σας να δείτε τι αξίζετε και θα σας πιάσει μια μανία να τσεκάρετε τα συναισθήματα του ατόμου που σας ενδιαφέρει. Στις 10 Μαρτίου, ο Άρης στον Ταύρο φέρνει το τέρας της γραφειοκρατίας δίπλα σας και η καθημερινότητα σας δυσκολεύει και πρέπει να διατηρήστε την ψυχραιμία σας. Πανσέληνος, στο ζώδιο της Παρθένου, στις 12 Μαρτίου και μπορείτε να ελπίζετε στην κάθαρση των συναισθημάτων σας, στο τέλος μια τοξικής σχέσης και στην πλήρη απελευθέρωση σας (επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι γ’ δεκαημέρου και όσοι/ες έχουν προσωπικούς πλανήτες ή ωροσκόπο στην 22η μοίρα του Ιχθύ).

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ