DIY Φτιάξτε υπέροχα πασχαλινά βαζάκια!

Τα γυάλινα βαζάκια μπορούν με λίγη φαντασία να μετατραπούν σε όμορφες πασχαλινές δημιουργίες με λιχουδιές! DIY Φτιάξτε υπέροχα πασχαλινά βαζάκια!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Τα άδεια γυάλινα βάζα είναι το καλύτερο και ευκολότερο υλικό όπως και τα άδεια γυάλινα μπουκάλια ώστε να τα βάψετε και να τα διακοσμήσετε!

Αυτά τα βαζάκια που μας περισσεύουν από μαρμελάδες και γεμίζουμε τα ντουλάπια μας ήρθε η ώρα να τα αξιοποιήσουμε. Με το χρώμα τους θα στολίσουν το χώρο μας και θα δώσουν μια Πασχαλινή νότα στο σπιτικό μας αλλά και στην διάθεσή μας!

Αυτά τα βαζάκια μπορούν υπέροχα να δοθούν και ως δώρο σαν κεράσματα σε μικρούς και μεγάλους που είναι σίγουρο ότι θα αγαπηθούν. Πάντα τα χειροποίητα δώρα είναι γεμάτα αγάπη και ο προσωπικός χρόνος που αφιερώνουμε για να τα φτιάξουμε δίνουν μεγαλύτερη αξία σε αυτά!

Πάμε να τα δούμε ένα ένα και για να σας είμαι ειλικρινής φέτος θα επιχειρήσουμε να φτιάξουμε και εμείς! Είναι πανεύκολα και πολύ χαριτωμένα!

DIY-ftiaxte-yperoxa-pasxalina-vazakia (6)

DIY-ftiaxte-yperoxa-pasxalina-vazakia (3)

DIY-ftiaxte-yperoxa-pasxalina-vazakia (4)

DIY-ftiaxte-yperoxa-pasxalina-vazakia (5)

DIY-ftiaxte-yperoxa-pasxalina-vazakia (7)

DIY-ftiaxte-yperoxa-pasxalina-vazakia (1)

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Και αναρωτιόμουν αν είναι νωρίς για πασχαλινές δημιουργίες την προηγούμενη εβδομάδα! Ωραίες ιδέες Μαρία!! Καλή Σαρακοστή εύχομαι!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ