Exetera Cosmetics – ασπίδα προστασίας ενάντια στη διαδικασία γήρανσης του δέρματος

Θέλουμε να σταματήσουμε τον χρόνο, θέλουμε να επιβραδύνουμε αποτελεσματικά την γήρανση του προσώπου μας. Exetera Cosmetics – ασπίδα προστασίας ενάντια στη διαδικασία γήρανσης του δέρματος.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Τα προϊόντα της Exetera Cosmetics είναι ανώτερης ποιότητας χάρις στην υψηλή περιεκτικότητα σε εκχύλισμα χαβιαριού. Το χαβιάρι σαν βασικό συστατικό σε όλα τα καλλυντικά, είναι πλούσιο σε βιταμίνες, μικρο-στοιχεία και αμινοξέα. Αυτά τα συστατικά εντείνουν τις διεργασίες στο εσωτερικό των κυττάρων του δέρματος και ταυτόχρονα επιβραδύνουν τη διαδικασία γήρανσης με την ενυδάτωση του δέρματος που επιτυγχάνουν.

Το χαβιάρι:
• Επιταχύνει την φυσική παραγωγή του κολλαγόνου.
• Συσφίγγει το δέρμα και παρέχει το υψηλότερο δυνατό ποσοστό ενυδάτωσης.
• Διεγείρει την ανάπλαση του δέρματος, έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες και προστατεύει από τις επιβλαβείς ζημίες της UV ακτινοβολίας.
• Τα συστατικά του χαβιαριού απορροφώνται εξαιρετικά καλά χωρίς αλλεργικές αντιδράσεις.

Το πρόσωπο μας είναι το πιο εκτεθειμένο και ταυτόχρονα ευαίσθητο σημείο του σώματός μας και έχει την ανάγκη από σωστή ενυδάτωση. Η κρέμα ημέρας της Exetera περιέχει χαβιάρι και hyaluronic acid που ενισχύουν την βαθιά και μακρόχρονη ενυδάτωση, χαρίζει ελαστικότητα και φωτεινότητα στο δέρμα. Η υφή της είναι υπέροχη και η αίσθηση που αφήνει στο πρόσωπο μοναδική.

exetera-cosmetics-aspida-prostasias-enantia-sth-diadikasia-ghranshs-tou-dermatos-mommyjammi3

Η περιποίηση της επιδερμίδας το βράδυ πριν κοιμηθούμε πρέπει να είναι μια καθημερινή ρουτίνα και να είναι αναπόσπαστο μέρος της καθημερινής περιποίησης μας. Τη νύχτα ο ρυθμός αναγέννησης των κυττάρων διαπλασιάζεται και ενισχύεται η παραγωγή κολλαγόνου. Είναι σημαντικό για όλες τις γυναίκες, ειδικά από την ηλικία των 30 και μετά, αυτές τις ώρες να εφοδιάζουμε την επιδερμίδα του προσώπου μας με όλα τα απαραίτητα συστατικά που περιέχει η κρέμα νυκτός Exetera ώστε να έχουμε πιο υγιή και νεανική όψη, όταν ξυπνήσουμε το πρωί.

exetera-cosmetics-aspida-prostasias-enantia-sth-diadikasia-ghranshs-tou-dermatos-mommyjammi2

Η περιοχή γύρω από τα μάτια είναι το πιο ευαίσθητο σημείο στο πρόσωπο. Συχνά μπορεί να υποφέρει από σακούλες, μαύρους κύκλους ή λεπτές γραμμές έκφρασης. Όλα αυτά οφείλονται στην πολύ λεπτή στρώση επιδερμίδας που υπάρχει στο συγκεκριμένο σημείο, γεγονός που την καθιστά ιδιαίτερα ευαίσθητη. Η κρέμα ματιών Exetera έρχεται να καλύψει αποτελεσματικά αυτές τις ανάγκες. Την εφαρμόζεις με ταμποναριστές κινήσεις και ιδιαίτερη προσοχή αφού η περιοχή γύρω από τα μάτια μας είναι η πιο ευαίσθητη!

exetera-cosmetics-aspida-prostasias-enantia-sth-diadikasia-ghranshs-tou-dermatos-mommyjammi4

Μια πλήρης περιποίηση προσώπου για την αποτελεσματική επιβράδυνση της γήρανσης της επιδερμίδας μας με τις κρέμες ημέρες, νύχτας και ματιών της Exetera!

exetera-cosmetics-aspida-prostasias-enantia-sth-diadikasia-ghranshs-tou-dermatos-mommyjammi5

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Ποια από τις κρέμες Exetera θα επιλέξεις εσύ; Όλες έχουν βασικό συστατικό το χαβιάρι και Hyaluronic Acid!

Exetera Caviar • Κρέμα Ημέρας – Day Cream
Exetera Caviar • Κρέμα Νυχτός – Night Cream
Exetera Caviar • Κρέμα Ματιών – Eyes Cream

ΕΛΗΞΕ

exetera-cosmetics-aspida-prostasias-enantia-sth-diadikasia-ghranshs-tou-dermatos-mommyjammi6

  1. Like Facebook σε Mommyjammi και Exetera Cosmetics 
  2. Follow στο Instagram  MommyJammi.gr
  3. Share δημόσια τη φωτογραφία του διαγωνισμού στο Facebook που θα βρεις ΕΔΩ
  4. Comment για το ποια κρέμα θέλεις να κερδίσεις και Tag τουλάχιστον 1 φίλη σου κάτω από τη φωτογραφία του διαγωνισμού που θα βρεις ΕΔΩ για να μπεις και εσύ στη κλήρωση (προσοχή όχι σχόλιο εδώ στην ανάρτηση αλλά στην φωτογραφία στο Facebook)

Όροι διαγωνισμού:

Λήξη διαγωνισμού Παρασκευή 03/03/2017 ώρα 23΄00

Το αποτέλεσμα θα ανακοινωθεί στην σελίδα του MommyJammi στο Facebook.

Ο νικητής θα ενημερωθεί με προσωπικό μήνυμα στο Facebook και σε περίπτωση μη ανταπόκρισης εντός τριών ημερών η κλήρωση θα επαναληφθεί.

Ο τυχερός θα παραλάβει το δώρο τους με courier που επιβαρύνει τον δωροθέτη.

Ο διαγωνισμός αφορά κατοίκους εντός Ελλάδος.

Tο δώρο δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή οποιοδήποτε άλλο προϊόν.

Καλή σας Επιτυχία!!!

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ