Ευτυχισμένα παιδιά Ευτυχισμένοι ενήλικες

Πως να βοηθήσετε τα παιδιά σας να διαμορφώσουν υγιή προσωπικότητα. Αυτό το βιβλίο αποτελεί τον ιδανικό οδηγό για τους νέους γονείς! Ευτυχισμένα παιδιά Ευτυχισμένοι ενήλικες.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Ξεκινώ να σου μιλήσω για ένα βιβλίο που με κέρδισε από τις πρώτες κιόλας σελίδες του… Ένα βιβλίο οδηγός για τους νέους γονείς καθώς μέσα από πολλά παραδείγματα μας εξηγεί πως τελικά μπορούν και τα παιδιά αλλά και οι ενήλικες να είναι ευτυχισμένοι. Δύο συγκοινωνούντα δοχεία, οι γονείς και τα παιδιά που δρουν, ζουν και αναπτύσσονται μαζί.

Ποιος είπε ότι οι γονείς μαθαίνουν στα παιδιά; Στην πραγματικότητα οι γονείς μαθαίνουν από τα παιδιά, καθημερινά. Όταν δώσεις χρόνο στον εαυτό σου και μπορέσεις να μελετήσεις τα συναισθήματα και τις αντιδράσεις σου, μόνο τότε ως γονιός θα καταφέρεις να κατανοήσεις και το παιδί σου.

Η παιδική ηλικία είναι η αρχή της προσωπικότητας του κάθε ανθρώπου, αυτή ορίζει κατά ένα τεράστιο βαθμό την ποιότητα της μετέπειτα ενήλικης ζωής του. Η παιδική ηλικία είναι το κλειδί της ευτυχίας στην ενήλικη ζωή. Ο συγγραφέας και παιδοψυχολόγος Edward Hallowell μας εξηγεί, δίνοντας μας παραδείγματα, τον τρόπο με τον οποίο θα προστατέψουμε την παιδικότητα των παιδιών μας, θα καλλιεργήσουμε την αυτοεκτίμησή τους και θα τα βοηθήσουμε να είναι χαρούμενα και συναισθηματικά υγιή.  Η αγάπη είναι το μαγικό εργαλείο των γονιών.

eytyxismena-paidia-eytyxismenoi-enhlikes-mommyjammi2

Τα παραδείγματα και οι τρόποι που μας αναφέρει ο συγγραφέας βασίζονται σε έρευνες αλλά και σε δικές του προσωπικές εμπειρίες. Έχει συνθέσει έναν οδηγό που αποτελείται από πέντε βήματα, τον οποίο μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι γονείς, για να μεγαλώσουν παιδιά που θα έχουν περισσότερες πιθανότητες να μεγαλώσουν και να γίνουν ευτυχισμένοι και υπεύθυνοι ενήλικες.

eytyxismena-paidia-eytyxismenoi-enhlikes-mommyjammi3

Απλά, κατανοητά και με πρακτικές εφαρμογές στην καθημερινότητά μας. Ένας οδηγός για γονείς που δεν μένει μόνο στην θεωρία, αλλά προχωράει και στην πράξη!

Το βιβλίο “Ευτυχισμένα παιδιά Ευτυχισμένοι ενήλικες” μπορείτε να το βρείτε ΕΔΩ από τις εκδόσεις Μεταίχμιο.

Οι εκδόσεις Μεταίχμιο και το MommyJammi.gr θα χαρίσουν σε έναν τυχερό ένα αντίτυπο του βιβλίου!

ΕΛΗΞΕ

eytyxismena-paidia-eytyxismenoi-enhlikes-mommyjammi4

  1. Like σε Mommyjammi και Εκδόσεις Μεταίχμιο
  2. Share τη φωτογραφία του διαγωνισμού στο Facebook που θα βρεις ΕΔΩ
  3. Comment με Tag ένα φίλο σου κάτω από τη φωτογραφία του διαγωνισμού που θα βρεις ΕΔΩ για να μπεις και εσύ στη κλήρωση (προσοχή όχι σχόλιο εδώ στην ανάρτηση αλλά στην φωτογραφία στο Facebook)

Όροι διαγωνισμού:

Λήξη διαγωνισμού Παρασκευή 10/02/2017 ώρα 23΄00

Το αποτέλεσμα θα ανακοινωθεί στην σελίδα του MommyJammi στο Facebook.

  • Ο νικητής που κατοικεί στην Αττική παραλαμβάνει το αντίτυπό του από τον Πολυχώρο Μεταίχμιο (Ιπποκράτους 118, Αθήνα)
  • Ο νικητής που κατοικεί στην υπόλοιπη Ελλάδα θα το λάβει ταχυδρομικά. Τα έξοδα αποστολής αναλαμβάνουν οι εκδόσεις Μεταίχμιο.

Ο διαγωνισμός αφορά κατοίκους εντός Ελλάδος.

Tο δώρο δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή οποιοδήποτε άλλο προϊόν.

Ευτυχισμένα παιδιά – Ευτυχισμένοι ενήλικες. Πώς να βοηθήσετε τα παιδιά σας να διαμορφώσουν υγιή προσωπικότητα
μετάφραση: Καλλιόπη Εμμανουηλίδου

ISBN: 978-618-03-0192-2
Σελίδες: 432
Ημερομηνία έκδοσης: 08/02/2016

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ