Κάθε Κυριακή μπαίνουμε στα πιο διάσημα Μουσεία του κόσμου! Έρχεστε;

Το πιο ανατρεπτικό εικαστικό εργαστήριο έρχεται αυτήν την Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου! Κάθε Κυριακή μπαίνουμε στα πιο διάσημα Μουσεία του κόσμου! Έρχεστε;

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Ελάτε στη δεύτερη εικονική βόλτα μας (virtual tour) στο Κέντρο Ζωρζ Πομπιντού, στο Παρίσι για να γνωρίσουμε ό,τι πιο αντισυμβατικό στην Ιστορία της Τέχνης, το κίνημα το ντανταϊσμου!
Φαντασία, χιούμορ, αυθορμητισμός και τα πάνω-κάτω σ΄ένα εικαστικό εργαστήριο όπου θα εξασκηθούμε στη μικτή τεχνική. Στόχος, να μετατρέψουμε ένα καθημερινό αντικείμενο σε έργο Τέχνης!

Κι όλα αυτά, αφού περιηγηθούμε στο παγκοσμίου φήμης Κέντρο Πομπιντού και γνωρίσουμε τον θρυλικό Γάλλο καλλιτέχνη Μαρσέλ Ντυσάν (Marcel Duchamp) που τάραξε το χώρο της Τέχνης με το έργο του “η κρήνη”.

Mόνο εδώ, στο  Μουσείο Παιδικής Τέχνης, στην Πλάκα!

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΚΡΑΤΗΣΗ

 

Για παιδιά 4 -6 ετών & γονέα:
11.00 – 12.20 | Συμμετοχή για 1 παιδί και 1 ενήλικα: 17 € | Συμμετοχή για 2 παιδιά και 1 ενήλικα: 22 €Για παιδιά 5 – 8 ετών:
12.40 – 14.00 | Συμμετοχή για ένα παιδί: 12 € | 10% έκπτωση για τα αδέρφια

Δείτε τι έχουμε ετοιμάσει για τις επόμενες Κυριακές του Φεβρουαρίου!

19.2.2017 Ι Τί σημαίνει Σουρεαλισμός; Ο Magritte & άλλοι σουρεαλιστές ζωγράφοι, ζωγράφιζαν καθημερινά αντικείμενα τα οποία μετέτρεπαν σε ‘μαγικές’ εικόνες

26.2.2017 Ι Ζήτω οι Απόκριες! Χαρτόνια, χρώματα, σερπαντίνες, κομφετί! Εμπνεόμαστε & ζωγραφίζουμε με αφορμή τον Αρλεκίνο του Π. Πικάσσο

kathe-kyriaki-pame-sta-pio-diasima-mouseia-mouseio-paidikis-texnis2

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

MOYΣEIO ΠAIΔIKHΣ TEXNHΣ

Kόδρου 9, προέκταση οδού Bουλής, Πλάκα, 105 58 Aθήνα
T. 210 3312 621 & 210 33 12 750
Τ. & F. 210 33 13 734
Πλησιέστεροι σταθμοί Μετρό: Σύνταγμα, Μοναστηράκι, Ακρόπολη
P: Ν. Νικοδήμου & Βουλής, Φιλελλήνων
www.childrensartmuseum.gr
contact@childrensartmuseum.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ