Lavera Re-Energizing Sleeping Cream για το ταλαιπωρημένο δέρμα της μανούλας!

Ενέργεια και Τόνωση κατά τη διάρκεια της νύχτας. Όλα όσα χρειάζεσαι ειδικά εσύ που είσαι μανούλα! Lavera Re-Energizing Sleeping Cream για το ταλαιπωρημένο δέρμα της μανούλας!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Σήμερα θα σου παρουσιάσω μια κρέμα νυκτός για αναζωογόνηση και ανάπλαση. Η Lavera Naturkosmetik είναι εταιρία βιολογικών καλλυντικών (από την λατινική λέξη “la vera” που σημαίνει «η αλήθεια») ιδρύθηκε από τον Thomas Haase, έναν άνθρωπο με όραμα που κατάφερε να μετατρέψει την προσωπική του ιστορία σε αποστολή της ζωής του. Καθώς από παιδική ηλικία έπασχε από νευροδερματίτιδα, ξεκίνησε από πολύ νωρίς να ψάχνει εναλλακτικές θεραπείες για τη φροντίδα του δέρματος και έτσι ανέπτυξε τα πρώτα προϊόντα περιποίησης για το δικό του εξαιρετικά ευαίσθητο δέρμα. Το 1987, ίδρυσε την εταιρία Laverana και εισήγαγε την μάρκα lavera στην αγορά.

Εγώ είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω για πρώτη φορά την κρέμα Re-Energizing Sleeping Cream ένα καινούργιο προϊόν για την περιποίηση του προσώπου. Μια φόρμουλα με ισχυρά ενεργά συστατικά για την αναζωογόνηση του δέρματος. Η κρέμα νυκτός που προωθεί τη φυσική αναγέννηση των κυττάρων ενώ κοιμόμαστε χαρίζοντας έντονη ενυδάτωση για ένα “φρέσκο”, ξεκούραστο και λαμπερό δέρμα κατά το πρωινό ξύπνημα! Η ιδανική λύση για την μανούλα με το ταλαιπωρημένο δέρμα και τον ελάχιστο χρόνο της για περιποίηση 5 σε 1 δράσεις!

· Συμβάλει στη φυσική αναγέννηση του δέρματος*
· Αναζωογονεί το δέρμα
· Καταπολεμά τα σημάδια της κούρασης
· Παρέχει έντονη ενυδάτωση
· Λειαίνει την  επιδερμίδα

lavera-re-energizing-sleeping-cream-gia-to-talaipwrhmeno-derma-ths-manoulas-mommyjammi2

Μια υπέροχη κρεμώδη υφή που στο δικό μου ευαίσθητο δέρμα “έστρωσε” άψογα. Το δέρμα μου είναι με τάση ακμής, ταυτόχρονα με έντονη ξηροδερμία σε συγκεκριμένα σημεία και δύσκολο σε προϊόντα που δεν είναι φυσικά. Απορροφάται τέλεια, δεν αφήνει σημάδια λιπαρότητας ενώ ταυτόχρονα δίνει μια υπέροχη αίσθηση ενυδάτωσης.

lavera-re-energizing-sleeping-cream-gia-to-talaipwrhmeno-derma-ths-manoulas-mommyjammi3

Στην 14η τελετή Les Victoires de la Beauté 2016 στο Παρίσι, η Re-Energizing Sleeping Cream απέσπασε τον τίτλο Victoirede la Beauté

lavera-re-energizing-sleeping-cream-gia-to-talaipwrhmeno-derma-ths-manoulas-mommyjammi4

Τα προϊόντα της εταιρίας μπορείτε να τα βρείτε ΕΔΩ η σελίδα τους στο Facebook καθώς και στο Instagram.

Φυσικά η ανάρτηση για αυτό το υπέροχο προϊόν δεν κλείνει εδώ. Το MommyJammi.gr και η Lavera Greece θα χαρίσει σε τρεις τυχερές αναγνώστριες από μία κρέμα Re-Energizing Sleeping Cream! Ένας Διαγωνισμός που θα λάβει χώρα αποκλειστικά μέσω Facebook στην σελίδα του MommyJammi.gr με τα εξής απλά βήματα:

ΕΛΗΞΕ

lavera-re-energizing-sleeping-cream-gia-to-talaipwrhmeno-derma-ths-manoulas-mommyjammi5

  1. Like Facebook σε Mommyjammi και Lavera Greece 
  2. Follow στο Instagram για επιπλέον συμμετοχές MommyJammi.gr και Lavera Greece
  3. Share δημόσια τη φωτογραφία του διαγωνισμού στο Facebook που θα βρεις ΕΔΩ
  4. Comment με Tag τουλάχιστον 1 φίλη σου κάτω από τη φωτογραφία του διαγωνισμού που θα βρεις ΕΔΩ για να μπεις και εσύ στη κλήρωση (προσοχή όχι σχόλιο εδώ στην ανάρτηση αλλά στην φωτογραφία στο Facebook)

Όροι διαγωνισμού:

Λήξη διαγωνισμού Παρασκευή 17/02/2017 ώρα 23΄00

Το αποτέλεσμα θα ανακοινωθεί στην σελίδα του MommyJammi στο Facebook.

Οι 3 νικητές θα ενημερωθούν με προσωπικό μήνυμα στο Facebook και σε περίπτωση μη ανταπόκρισης εντός τριών ημερών η κλήρωση θα επαναληφθεί.

Οι τυχεροί θα παραλάβουν το δώρο τους με courier που επιβαρύνει τον δωροθέτη.

Ο διαγωνισμός αφορά κατοίκους εντός Ελλάδος.

Tο δώρο δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή οποιοδήποτε άλλο προϊόν.

Καλή σας Επιτυχία!!!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!!!

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ