Όταν τρώμε διαρκώς για να γεμίσουμε τα ψυχικά μας κενά…

Μουδιασμένη μπροστά στην τηλεόραση… τρώγοντας χωρίς να έχεις την αίσθηση της κάθε σου μπουκιάς. Ένα ακόμα βράδυ… Όταν τρώμε διαρκώς για να γεμίσουμε τα ψυχικά μας κενά…

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Ναι αυτό είναι μια ένδειξη ότι δεν είσαι ευτυχισμένη από τη ζωή σου. Καθισμένη στον καναπέ ένα ακόμη βράδυ τρώγοντας χωρίς καμία αίσθηση της γεύσης, της υφής, θέλεις να καταναλώσεις μόνο ποσότητα. Είναι αυτή η ώρα της ημέρας που νιώθεις χαλαρή, τα παιδιά κοιμούνται, ο σύζυγος στον υπολογιστή ή σε κάποια άλλη τηλεόραση του σπιτιού. Δεν παρακολουθείς καν αυτό που παίζει στην τηλεόραση. Τρως και είσαι χαμένη στις σκέψεις σου. Πόσες φορές το έχω νιώσει; Πόσες φορές το έχω βιώσει βλέποντας τα κιλά μου να αυξάνονται μετά τη γέννηση της κόρης μου.

Νιώθοντας περισσότερο μόνη από ποτέ κατεβάζεις τη μία μπουκιά μετά την άλλη και γεμίζοντας το στομάχι σου, γεμίζεις με τύψεις. Τύψεις και οργή που άλλο ένα βράδυ άφησες έτσι τον εαυτό σου. Μπερδεμένη μέσα στις τύψεις, τις ενοχές και την κακή διάθεση, έρχονται τα προβλήματα του χθες, του σήμερα και του αύριο. Η δουλειά, τα λεφτά, τα παιδιά, η σχέση σου, εσύ και τα κιλά σου. Σαν γολγοθάς στο μυαλό σου όλα μπλεγμένα και εσύ στην μέση…χαμένη μέσα στις σκέψεις σου.

Από αύριο δίαιτα, κομμένα όλα! Λες στον εαυτό σου και τελικά μέσα στην απογοήτευση και την αβεβαιότητα πηγαίνεις για ύπνο. Μια συναισθηματική πείνα που σε τρώει καθημερινά…

Που υποδηλώνει ότι δεν είσαι παρούσα στην ζωή σου, στην στιγμή, στις επιλογές σου…

που υποδηλώνει ότι έχεις κατάθλιψη…

που υποδηλώνει ότι έχεις αφεθεί…

που υποδηλώνει ότι δεν έχεις κανέναν απολύτως έλεγχο επάνω σου

που υποδηλώνει ότι έχεις ανάγκη να σε αγαπήσεις ξανά…αληθινά και ανεπιφύλακτα δίχως όρους και προϋποθέσεις!

που υποδηλώνει ότι δεν είσαι παρούσα

που υποδηλώνει ότι το σώμα σου δεν “χορταίνει” γιατί εσύ δεν έχεις “χορτάτη” την ζωή σου…

Διάβασε:

Μάθε να αγαπάς τον εαυτό σου όπως αγαπάς τους άλλους…

mathe-na-agapas-ton-eauto-sou-opws-agapas-tous-allous

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ