Η Κωτσόβολος βάζει τον “Chef στην Πρίζα” μέσα από το Youtube κανάλι της!

«Βάζουμε τον Chef στην Πρίζα» κάθε Τετάρτη στις 19.00 με «έξυπνα» μαγειρέματα και γαστρονομικά tips! Η Κωτσόβολος βάζει τον “Chefστην Πρίζα” μέσα από το Youtube κανάλι της!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

«Βάζουμε τον Chef στην Πρίζα» κάθε Τετάρτη στις 19.00 με «έξυπνα» μαγειρέματα και γαστρονομικά tips μέσα από το Youtube κανάλι της Κωτσόβολος! Ο δημοφιλής σεφ Γιώργος Τσούλης κάθε εβδομάδα μέσα από τη νέα εκπομπή μαγειρικής θα «μπαίνει στην πρίζα» και θα καθοδηγεί τους θεατές βήμα-βήμα στην παρασκευή νόστιμων συνταγών με τη βοήθεια των ηλεκτρικών συσκευών της Κωτσόβολος.

Η τεχνολογία βρήκε τη θέση της στην κουζίνα από το πρώτο κιόλας επεισόδιο της νέας youtube εκπομπής «Βάζουμε τον Chef στην Πρίζα» που προβλήθηκε εχθές 8 Μαρτίου 2017. Σε κάθε επεισόδιο μία διαφορετική συσκευή θα επιλέγεται από την Κωτσόβολος και θα χρησιμοποιείται από τον σεφ Γιώργο Τσούλη για την προετοιμασία της συνταγής του. Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπομπής τα μοναδικά χαρακτηριστικά των συσκευών θα αναδεικνύονται, δίνοντας έτσι στους θεατές τη δυνατότητα να τα κατανοήσουν και να τα αξιοποιήσουν για την παρασκευή γλυκών και αλμυρών εδεσμάτων.

Για όσους λοιπόν από εσάς θέλετε να μάθετε τα «μυστικά» προετοιμασίας των καλύτερων συνταγών με «σύμμαχο» τις ηλεκτρικές συσκευές της Κωτσόβολος, συντονιστείτε από αυτήν την Τετάρτη στο κανάλι Youtube της εταιρείας για να παρακολουθήσετε τον chef Γιώργο Τσούλη και τις μοναδικές του συνταγές!

Εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε το  πρώτο επεισόδιο της εκπομπής «Βάζουμε τον Chef στην Πρίζα».

Ραντεβού λοιπόν κάθε Τετάρτη στο YouTube κανάλι της Κωτσόβολος!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ