Νέα Σελήνη στον Κριό, σε κάνει παρορμητικό…ότι θέλεις να μάθεις για το ζώδιο σου είναι εδώ!

Ο Δίας ανάδρομος σε τετράγωνο με Πλούτωνα, μεγεθύνει ότι σε απασχολεί, σε τρώει ή σε αναγεννά… Νέα Σελήνη στον Κριό, σε κάνει παρορμητικό…ότι θέλεις να μάθεις για το ζώδιο σου είναι εδώ!  Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

banner-tsantalidou-300mj

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Αστρολογικές προβλέψεις από 27 Μαρτίου ως 9 Απριλίου!

Νέα Σελήνη στον Κριό, σε κάνει παρορμητικό, ξεκινάς νέες δραστηριότητες που σε θέλουν πρωταγωνιστή, ο Ερμής στον Ταύρο σε προσγειώνει στην πραγματικότητα, σε βάζει να αναρωτιέσαι για τις δυνατότητες υλοποίησης των σχεδίων σου και η Αφροδίτη συνεχίζει να σε παιδεύει , ανάδρομα, με επιστροφές που κάνουν τη σκέψη σου να κολλάει στο απαγορευμένο! Ο Δίας ανάδρομος σε τετράγωνο με Πλούτωνα, μεγεθύνει ότι σε απασχολεί, σε τρώει ή σε αναγεννά…

Κριός

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας, στις 28 Μαρτίου, θα σπρώξει ακόμα περισσότερο τα σχέδια σας και θα είστε πιο αποτελεσματικοί και έτοιμοι πλέον να κερδίσετε τις εντυπώσεις (κυρίως επηρεάζονται οι γεννημένοι μέσα α’ δεκαημέρου)  Συγχρόνως μια μικρή οικονομική ελάφρυνση μπορείτε να περιμένετε με την είσοδο του Ερμή στον δεύτερο ηλιακό οίκο σας, στον Ταύρο (μέχρι να γυρίσει ανάδρομος στις 9/4) και διαπραγματεύεστε πιο ανοιχτά, πρακτικά ζητήματα μιας ενδεχόμενης συνεργασίας(κυρίως επηρεάζονται οι γεννημένοι αρχές α’ δεκαημέρου). Επιστρέφει στις 4 Απριλίου, η Αφροδίτη ανάδρομη στο ζώδιο της έξαρσης της, τον Ιχθύ και θα γίνετε σαφώς πιο συναισθηματικοί και αρκετά ρομαντικοί (κυρίως επηρεάζονται οι γεννημένοι τέλος γ’ δεκαημέρου). Προσοχή όμως μην πέσετε θύμα εκμετάλλευσης σε μια προσωπική σχέση και απογοητευτείτε. Tips: Δυναμικά ξεκινήματα, ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα και η ευκαιρία να αποδείξετε τις ικανότητες σας, είναι εδώ!

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού, στις 28 Μαρτίου, θα σας αναζωογονήσει ψυχολογικά, θα ανέβει η διάθεση σας καθώς ένα όνειρο σας, φαίνεται να πραγματοποιείται(κυρίως επηρεάζονται οι γεννημένοι μέσα α’ δεκαημέρου). Έχετε επίσης σύμμαχο σας τον Ερμή στο ζώδιο σας(μέχρι να γυρίσει ανάδρομος στις 9/4) και ξεδιαλύνονται σιγά παρεξηγήσεις με το περιβάλλον σας ή τουλάχιστον θα μπορείτε να βάλετε όρια στις αντιδράσεις των γύρω σας (κυρίως επηρεάζονται οι γεννημένοι αρχές α’ δεκαημέρου). Επιστρέφει στις 4 Απριλίου η Αφροδίτη, ανάδρομη στο ζώδιο της έξαρσης της, τον Ιχθύ και επανασυνδέεστε με μια κοινωνική ομάδα, ή έναν σύλλογο και θα φανεί το ανθρωπιστικό σας προφίλ(κυρίως επηρεάζονται οι γεννημένοι τέλος γ’ δεκαημέρου). Βέβαια πάντα μην το παρακάνετε ή μην προσφέρετε με την προϋπόθεση να πάρετε πίσω ανταλλάγματα. Tips: Μια εσωτερική διεργασία έχει αρχίσει να αναπτύσσεται μέσα σας, όπου και θα οδηγείτε στην λύση βασικών συγκρούσεων.

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη, στο ζώδιο του Κριού, στις 28 Μαρτίου αναστατώνει ευχάριστα την προσωπική σας ζωή, καθώς θα ανανεωθεί ο κύκλος των επαφών σας και θα εξελιχθούν αυτές οι γνωριμίες σε κάτι πιο σταθερό(κυρίως επηρεάζονται οι γεννημένοι μέσα α’ δεκαημέρου). Ο Ερμής στον γήινο Ταύρο(μέχρι να γυρίσει ανάδρομος στις 9/4), σας παιδεύει λίγο ψυχολογικά, καθώς σας κάνει πιο σοβαρούς και πρέπει να αποφασίσετε για τα κακώς κείμενα που σας παιδεύουν και δεν θέλατε να τα ομολογήσετε(κυρίως επηρεάζονται οι γεννημένοι αρχές α’ δεκαημέρου).  Επιστρέφει στις 4 Απριλίου η Αφροδίτη, ανάδρομη στο ζώδιο της έξαρσης της, τον Ιχθύ για να συζήσετε θέματα καριέρας, να επωφεληθείτε από τα πρόσωπα κύρους και να επανασχεδιάσετε πιο δημιουργικά την πορεία σας, σε σχέση με ένα εγχείρημα σας. Απαραίτητη προϋπόθεση όμως να μην ονειροβατείτε(κυρίως επηρεάζονται οι γεννημένοι τέλος γ’ δεκαημέρου). Tips: Βγαίνετε σιγά σιγά από το τούνελ της ανασφάλειας και πλέον δεν μπορείτε να ματαιώνετε ή να αναβάλλετε αποφάσεις.

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη, στο ζώδιο του Κριού, στις 28 Μαρτίου καθορίζει τις προσωπικές σας επιλογές, μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο και θα κάνετε τολμηρά βήματα απεξάρτησης από οτιδήποτε παλιό, υπάρχει και σας παιδεύει ακόμα(κυρίως επηρεάζονται οι γεννημένοι μέσα α’ δεκαημέρου). Ο Ερμής στον γήινο Ταύρο(μέχρι να γυρίσει ανάδρομος στις 9/4), είναι καλή θέση για να πάρετε αποφάσεις σχετικά με μια φιλική σχέση ή και να σκεφτείτε αν θέλετε να συνεχίσετε να δραστηριοποιείστε, αφιλοκερδώς σε μια κοινωνική ομάδα, (κυρίως επηρεάζονται οι γεννημένοι αρχές α’ δεκαημέρου). Επιστρέφει στις 4 Απριλίου η Αφροδίτη, ανάδρομη στο ζώδιο της έξαρσης της, τον Ιχθύ, όπου και σας δίνει την δυνατότητα να ξανασκεφτείτε τις σπουδές σας και το πώς θα πρέπει να εργαστείτε, για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα. Βέβαια και είστε πιο συνειδητοποιημένοι, τουλάχιστον καταλαβαίνετε, ότι τα συναισθήματα δεν θα πρέπει να καθορίζουν απόλυτα την στάση σας απέναντι στον περίγυρο σας (κυρίως επηρεάζονται οι γεννημένοι τέλος γ’ δεκαημέρου). Τips: Η ανάγκη σας να βγείτε από τις επαναλήψεις, σας έχει κάνει αντιδραστικούς, προσπαθείτε να κατανοήσετε τους αγαπημένους σας.

Λέων

Η Νέα Σελήνη, στο ζώδιο του Κριού, στις 28 Μαρτίου, είναι πλεονέκτημα για εσάς, καθώς ξεκινάει μια περίοδος, όπου θα πειραματιστείτε με τις ικανότητες σας, θα δοκιμάσετε τις αντοχές σας, αλλά και συγχρόνως θα προσπαθήσετε να πάρετε μια εξειδίκευση, σε κάτι που εδώ και καιρό θέλετε να κάνετε(κυρίως επηρεάζονται οι γεννημένοι μέσα α’ δεκαημέρου). Ο Ερμής στον γήινο Ταύρο (μέχρι να γυρίσει ανάδρομος στις 9/4), βάζει φρένο στα σχέδια σας, θυμίζει, υπενθυμίζει ότι κάτι αφήνετε πίσω σας και σας βάζει να απολογείστε για τις αποφάσεις σας(κυρίως οι γεννημένοι αρχές α’ δεκαημέρου). Επιστρέφει στις 4 Απριλίου η Αφροδίτη, ανάδρομη στο ζώδιο της έξαρσης της, τον Ιχθύ για να μιλήσετε με άτομα του περιβάλλοντος σας και να ξεκαθαρίσετε κάποια νομικά, γραφειοκρατικά ζητήματα που σας έχουν ταλαιπωρήσει. Ο έρωτας, όμως, είναι το ζητούμενο, , αυτήν την περίοδο και όλο και περισσότερο θα θέλετε να ικανοποιήσετε την φιλαρέσκεια σας και να ζήσετε ένα ξέφρενο πάθος(κυρίως επηρεάζονται οι γεννημένοι τέλος γ’ δεκαημέρου). Tips: Αυτό που χρειάζεστε είναι το «Παν μέτρον άριστον» , δηλαδή ισορροπία εσωτερική και όλα θα γίνουν στην ώρα τους.

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη, στο ζώδιο του Κριού, στις 28 Μαρτίου, σας κάνει αρκετά συναισθηματικούς με μια σχέση που σας ταλαιπωρεί εδώ και καιρό και θα μπείτε σε φάση επαναξιολόγησης των αισθηματικών σας θεμάτων(κυρίως επηρεάζονται οι γεννημένοι μέσα α’ δεκαημέρου). Ο Ερμής στον γήινο Ταύρο (μέχρι να γυρίσει ανάδρομος τις 9/4), βοηθάει να κάνετε νέες προσπάθειες για ένα επαγγελματικό σας θέμα, να βρείτε δηλαδή τα κατάλληλα άτομα και να ανταλλάξετε απόψεις γύρω από τον τρόπο που μπορείτε να αναβαθμίσετε την δουλειά σας(κυρίως επηρεάζονται οι γεννημένοι αρχές α’ δεκαημέρου). Επιστρέφει στις 4 Απριλίου η Αφροδίτη, ανάδρομη στο ζώδιο της έξαρσης της, τον Ιχθύ, που σημαίνει ότι σκέφτεστε παλιές ιστορίες, συναντάτε άτομα του παρελθόντος και θα έχετε έντονη την ανάγκη να ξαναπροσπαθήσετε. Βέβαια τίποτα αυτήν την στιγμή δεν μπορεί να είναι, όπως φαίνεται και μην υπερβάλλετε με την αισιόδοξη διάθεση σας(κυρίως επηρεάζονται οι γεννημένοι τέλος γ’ δεκαημέρου). Tips:Υπάρχει φως στο τούνελ, αλλά η δεν θέλετε να το δείτε ή απλά αγνοείτε την έξοδο διαφυγής.

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη, στο ζώδιο του Κριού, στις 28 Μαρτίου, απέναντι σας είναι μια διέξοδος για να ξεπεράσετε τον/την προηγούμενο/η, να κάνετε τελείως αυτό που πραγματικά επιθυμείτε και να διώξετε από πάνω σας ανθρώπους που σας ταλαιπωρούν με τις υπερβολικές απαιτήσεις τους (κυρίως οι γεννημένοι μέσα α’ δεκαημέρου). Ο Ερμής στον γήινο Ταύρο (μέχρι να γυρίσει ανάδρομος στις 9/4), σίγουρα θα σας κάνει πιο συμφεροντολόγους, με την έννοια ότι δεν χαρίζεται πλέον, τίποτα και σε κανέναν και είστε έτοιμοι να διαπραγματευτείτε όλες τις οικονομικές σας υποθέσεις (κυρίως επηρεάζονται οι γεννημένοι αρχές α΄ δεκαημέρου). Επιστρέφει στις 4 Απριλίου η Αφροδίτη, ανάδρομη στο ζώδιο της έξαρσης της, τον Ιχθύ για να γίνετε τρυφεροί και ρομαντικοί με τον εαυτό σας, να διώξετε την ρουτίνα και να ασχοληθείτε με πράγματα που ομορφαίνουν την καθημερινότητα σας, αλλά και τον χώρο σας. Δώστε μεγαλύτερη σημασία στην εμφάνιση σας και ανανεωθείτε σωματικά και ψυχολογικά(κυρίως επηρεάζονται οι γεννημένοι τέλος γ’ δεκαημέρου). Tips: Μην κολλάτε σε λεπτομέρειες ή σε προσωρινά εμπόδια, γιατί τελικά όλα μπορείτε να τα ξεπεράσετε, αρκεί να το θέλετε.

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη, στο ζώδιο του Κριού, στις 28 Μαρτίου, καταφέρνει να διώξει τις κακές συνήθειες που είχατε αποκτήσει, λόγω άγχους και υπερβολικής κούρασης και αρχίζει ένα ταξίδι ανανέωσης και φυσικής ενδυνάμωσης(κυρίως οι γεννημένοι μέσα α’ δεκαημέρου). Συγχρόνως, έχετε κατασταλάξει σε σχέση με εργασιακά ζητήματα, δηλαδή κάνετε λίγο ακόμα υπομονή και περιμένετε την κατάλληλη στιγμή για να διαμορφώσετε τον δικό σας χώρο και πάντα σύμφωνα με τα θέλω σας. Ο Ερμής στον γήινο Ταύρο (μέχρι να γυρίσει ανάδρομος στις 9/4), δίνει την δυνατότητα να διαπραγματευτείτε με τους συνεργάτες σας ή τους μόνιμους συντρόφους σας (κυρίως επηρεάζονται οι γεννημένοι αρχές α΄δεκαημέρου). Επιστρέφει στις 4 Απριλίου η Αφροδίτη, ανάδρομη στο ζώδιο της έξαρσης της, τον Ιχθύ και είστε πιο ερωτικοί, ανέμελοι και αρκετά πιο επιφανειακοί, δεν ζητάτε δηλαδή τα πάντα ή τίποτα, σας αρκεί να περνάτε καλά και φυσικά να αρέσετε, να γοητεύετε το αντίθετο φύλο. Τολμηρές προτάσεις θα σας βγάλουν από την μονοτονία και φυσικά θα ξεπεράσετε τα όρια σας, αποδεικνύοντας μια ακόμη φορά το φοβερό ερωτικό ταμπεραμέντο σας(κυρίως επηρεάζονται οι γεννημένοι τέλος γ’ δεκαημέρου). Tips:Συγκεντρωθείτε στις προσωπικές σας ανάγκες, αποποιηθείτε το ρόλο του μάρτυρα.

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη, στο ζώδιο του Κριού, στις 28 Μαρτίου, απελευθερώνει από υποχρεώσεις, αποφάσεις που είχατε αναγκαστεί να πάρετε και αρχίζετε να κοιτάτε περισσότερο τον εαυτό σας και τις δικές σας  ανάγκες(κυρίως οι γεννημένοι μέσα α’ δεκαημέρου). Ξεμπλοκάρετε τις επαφές σας, δεν επιδιώκετε να επιβάλλετε τις απόψεις σας και ουσιαστικά αρχίζει ένας νέος κύκλος που θα οδηγήσει σε νέες εμπειρίες και σε μια πιο ενδιαφέρουσα φάση της ζωής σας. Ο Ερμής στον γήινο Ταύρο (μέχρι να γυρίσει ανάδρομος στις 9/4), δίνει ώθηση σε συναδελφικές σχέσεις, κάνει την δουλειά σας πιο ελκυστική και ξέρετε πλέον τι πρέπει να κάνετε για να αυξήσετε την παραγωγικότητασας (κυρίως επηρεάζονται οι γεννημένοι αρχές α΄δεκαημέρου). Επιστρέφει στις 4 Απριλίου η Αφροδίτη, ανάδρομη στο ζώδιο της έξαρσης της, τον Ιχθύ και το σπίτι είναι το καταφύγιο σας, συναντάτε άτομα που έχετε αγαπήσει πολύ στο παρελθόν και θα νιώσετε-αναβιώσετε προηγούμενες εμπειρίες. Προσοχή βέβαια στο ποιον/α θέλετε να έχετε δίπλα σας, καθώς υπάρχουν πληγές που δεν κλείνουν ποτέ(κυρίως επηρεάζονται οι γεννημένοι τέλος γ’ δεκαημέρου). Tips: Μην θέλετε να τσιτώνετε τους γύρω σας, απλά και μόνο από εκδίκηση ή και για να παίξετε με τους δικούς σας όρους; Ξεφύγετε από το εγώ σας.

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού, στις 28 Μαρτίου, φέρνει αλλαγές στον οικογενειακό σας χώρο που θα έχουν αντίκτυπο στην δουλειά σας, ή ενδεχομένως μια μετακόμιση, σας βγάζει από το σύνηθες πρόγραμμα και πρέπει να εργαστείτε μακριά από την εστία σας (κυρίως επηρεάζονται οι γεννημένοι μέσα α’ δεκαημέρου). Καταλαβαίνετε έτσι, ότι είστε σε φάση ουσιαστικών αλλαγών στη ζωή σας και ο Ερμής στον γήινο Ταύρο (μέχρι να γυρίσει ανάδρομος στις 9/4), μπορεί να σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να συνεννοηθείτε με το κοντινό σαςπεριβάλλον (κυρίως επηρεάζονται οι γεννημένοι αρχές α’ δεκαημέρου). Ρισκάρετε βέβαια πολύχρονες σχέσεις, όταν αποφασίζετε να υποστηρίξετε τα όνειρα σας, αλλά στη ζωή , το ξέρετε, ότι όλα έχουν ένα τίμημα και πρέπει να είστε έτοιμοι να το πληρώσετε. Επιστρέφει στις 4 Απριλίου η Αφροδίτη, ανάδρομη στο ζώδιο της έξαρσης της, τον Ιχθύ για να συμμετάσχετε ξανά, σε σεμινάρια που θασας βγάλουν από την μετριότητα  και θα δείτε τους παλιούς συνεργάτες σας και θα ανταλλάξετε τις εμπειρίες σας.  Επανασυνδέσεις με φίλους, επιστροφές σε παλιά λημέρια και αρκετές μετακινήσεις το διάστημα αυτό (κυρίως επηρεάζονται οι γεννημένοι τέλος γ’ δεκαημέρου).Tips: Αποδεχτείτε το καινούργιο με ευγνωμοσύνη, όλα γίνονται για την εξέλιξη σας.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού, στις 28 Μαρτίου, ξεκινά μια επαγγελματική συνεργασία, αρχικά σαν μια επιπλέον απασχόληση που όμως ταιριάζει με τα όνειρα σας και θα ανοίξει νέους, φωτεινούς επαγγελματικούς δρόμους(κυρίως οι γεννημένοι μέσα α’ δεκαημέρου). Η ανάγκη σας, λοιπόν να ξεφύγετε από το παλιό, σας οδηγεί σε πιο τολμηρές επιλογές, ωστόσο έχετε τώρα, την τύχη με το μέρος σας και θα σας γίνουν οι πιο συμφέρουσες προτάσεις. Ο Ερμής στον γήινο Ταύρο (μέχρι να γυρίσει ανάδρομος στις 9/4) σας βοηθάει να μιλήσετε με τα πρόσωπα κύρους, κυρίως για θέματα δουλειάς και να πείτε ανοιχτά τις απαιτήσεις σας, διεκδικώντας τα δικαιώματα σας (κυρίως επηρεάζονται οι γεννημένοι αρχές α΄δεκαημέρου). Επιστρέφει στις 4 Απριλίου η Αφροδίτη, ανάδρομη στο ζώδιο της έξαρσης της, τον Ιχθύ και θα πάρετε ηθική αλλά και υλική ικανοποίηση, από ένα άτομο που σας έχει παιδέψει στο παρελθόν. Μείνετε σταθεροί στις θέσεις σας και μην υποχωρείτε, όταν τα πράγματα δυσκολεύουν(κυρίως επηρεάζονται οι γεννημένοι τέλος γ’ δεκαημέρου). Tips: φτάνει να πιστέψετε στον εαυτό σας και στον παράγοντα τύχη, που φαίνεται να σας χαμογελά.

Ιχθείς

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού, στις 28 Μαρτίου, αφορά μια νέα θέση εργασίας και επιπρόσθετο εισόδημα που σας βγάζει από την δύσκολη θέση και επηρεάζει θετικά την ψυχολογία σας (κυρίως οι γεννημένοι μέσα α’ δεκαημέρου). Λειτουργείτε αρκετά πιο απελευθερωμένα, έχετε δηλαδή αποφασίσει να προσπαθήσετε κάτι καινούργιο και να διαγράψετε τελείως φόβους και ερωτηματικά που σας έκαναν να απελπίζεστε. Ο Ερμής στον γήινο Ταύρο (μέχρι να γυρίσει ανάδρομος στις 9/4) σας κινητοποιεί ακόμα περισσότερο, να βγείτε από το καβούκι σας και να ποντάρετε σε δημόσιες σχέσεις και σε χρήσιμες φιλικές επαφές(κυρίως επηρεάζονται οι γεννημένοι αρχές α΄δεκαημέρου). Επιστρέφει στις 4 Απριλίου η Αφροδίτη, ανάδρομη και σε έξαρση στο ζώδιο σας, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο την εμφάνιση μιας προηγούμενης σχέσης σας και θα προβληματιστείτε στο αν θα πρέπει να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία. Μακριά από άτομα που σας «τρώνε» την ενέργεια(κυρίως επηρεάζονται οι γεννημένοι τέλος γ’ δεκαημέρου). Tips: Φαίνεται να ξεκινά μια θετική περίοδος για εσάς, ωστόσο τα δύσκολα δεν έχουν ακόμα περάσει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ