Το πρώτο μου οριγκαμι εκδόσεις διόπτρα με θαυμάσιες παιδικές κατασκευές

Μόλις μπεις στο κόσμο των οριγκάμι κατασκευών δεν θα θέλεις να βγεις! Το πρώτο μου οριγκαμι εκδόσεις διόπτρα με θαυμάσιες παιδικές κατασκευές

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Πόσα απογεύματα σκεφτόμαστε με την μικρή μου Κωνσταντίνα τι να κάνουμε. Να κάνουμε κάτι δημιουργικό και διασκεδαστικό μαζί, όταν υπάρχει ελεύθερος χρόνος προσπαθούμε να τον σπαταλάμε ποιοτικά. Στα χέρια μας λοιπόν πιάσαμε τις πρώτες μας κατασκευές οριγκάμι από τις εκδόσεις διόπτρα και μας ενθουσίασαν. Πρώτη φορά έρχομαι και εγώ σε επαφή με αυτού του είδους τις παιδικές κατασκευές και οφείλω να ομολογήσω ότι έχουν το ενδιαφέρον τους!

to-prwto-mou-origami-ekdoseis-dioptra-me-thaumasies-paidikes-kataskeues (3)

to-prwto-mou-origami-ekdoseis-dioptra-me-thaumasies-paidikes-kataskeues (2)

Διπλώνεις, ξαναδιπλώνεις, κόβεις και δημιουργείς απίθανες χάρτινες κατασκευές όπως απίθανα ζωάκια, προιστορικούς δεινοσαύρους και πρωτότυπα μεταφορικά μέσα. Στο τέλος στήνεις το δικό σου σκηνικό χρησιμοποιώντας και τα ειδικά αυτοκόλλητα για πιο ρεαλιστικά αποτελέσματα! Ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει ξεκινώντας από το ένα αστέρι, φτάνοντας στην συνέχεια τα τρία αστέρια. Στην αρχή ίσως σας φανεί λίγο δύσκολο, όμως με το που ξεκινήσεις τις πρώτες κατασκευές βλέπεις πόσο πιο γρήγορα πηγαίνουν στην συνέχεια τα χέρια αλλά και η αντίληψη!

to-prwto-mou-origami-ekdoseis-dioptra-me-thaumasies-paidikes-kataskeues (4)

to-prwto-mou-origami-ekdoseis-dioptra-me-thaumasies-paidikes-kataskeues (1)

to-prwto-mou-origami-ekdoseis-dioptra-me-thaumasies-paidikes-kataskeues (5)

Ένα βιβλίο παιδικών κατασκευών πολύ όμορφο, διασκεδαστικό που προσφέρει την ευκαιρία στα παιδιά να μάθουν να ακολουθούν οδηγίες ώστε να ολοκληρώσουν την κατασκευή τους αλλά και να δυναμώσουν την δεξιότητα της λεπτής κινητικότητάς τους.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Το πρώτο μου οριγκάμι – Εκδόσεις Διόπτρα

ISBN:978-960-605-084-8
Μεταφραστής:Ελένη Τουλούπη
Επιμελητής:Λύντη Γαλάτη
Έκδοση:1η
Ημερομηνία έκδοσης:26/10/2016
Αριθμός σελίδων:96
Format:Paperback
Μέγεθος:250 x 250
Χώρα προέλευσης:Ηνωμένο Βασίλειο
Θεματολογία:Παιδικά 3-6

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. και έχει διάφορους βαθμούς δυσκολίες που αυτό το κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρον! ήταν η πρώτη μας επαφή και μας ενθουσίασε!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ