Ανατροπή! Ένα βήμα πριν τη παραίτηση σου, ο Κρόνος υπόσχεται να σε στηρίξει!

Ο Κρόνος υπόσχεται να σε στηρίξει και ο Ουρανός «τρέχει» να σου δώσει την ευκαιρία! Ανατροπή! Ένα βήμα πριν τη παραίτηση σου, ο Κρόνος υπόσχεται να σε στηρίξει! – Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

banner-tsantalidou-300mj

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Αστρολογικές προβλέψεις από 24 ως 30 Απριλίου!

Ένα βήμα πριν την παραίτηση σου, ο Κρόνος υπόσχεται να σε στηρίξει (στις 24 Απριλίου) και ο Ουρανός «τρέχει» να σου δώσει την ευκαιρία (στις 28 Απριλίου), έτσι ώστε να πιστέψεις στις συμπτώσεις και να εμπιστευτείς την συγχρονικότητα! Στο τέλος της εβδομάδας, η Αφροδίτη επιστρέφει στον Κριό, σε ορθή πορεία και θα παίξεις το «αρσενικό», διεκδικώντας δυναμικά την νίκη, στην μάχη του έρωτα.. Στις 26 Απριλίου και Με την Νέα Σελήνη στον Ταύρο, ψάχνεις – βρίσκεις τρόπους να θωρακίσεις τη ζωή σου και να κάνεις νέα ξεκινήματα στον κόσμο της ύλης.Οι καρμικές επιστροφές συνεχίζουν να σε ξαφνιάζουν ευχάριστα.

Για κάθε ζώδιο ξεχωριστά , διάβασε και τον ωροσκόπο

Κριός

Κριέ α’ δεκαημέρου, νικάς την κυκλοθυμία σου και επηρεάζεσαι κυρίως από την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο σου και έτσι συγκεντρώνεσαι περισσότερο στην ερωτική πλευρά της ζωής σου. έτσι,  νέες προσπάθειες θα γίνουν με τον/την σύντροφο σου και θα βελτιώσεις τα προσωπικά σου ζητήματα. Ο Άρης, από τους Διδύμους,  ευνοεί ακόμα δημόσιες επαφές, προβολή μέσα από το διαδίκτυο και μικρές μετακινήσεις. Ιδέες για οικονομικά οφέλη.Κριέ β’ δεκαημέρου, είσαι γενικά πιο κατασταλαγμένος σε αυτά που θέλεις να κάνεις, προσπαθείς να επικεντρωθείς στο τώρα και να φύγεις από καταστάσεις που σε είχαν φυλακίσει, σε λάθος σχέσεις. Ο Δίας ανάδρομος στον Ζυγό συνεχίζει να σε βοηθάει στο να βρεις τους κατάλληλους συνεργάτες ή ακόμα και να θελήσεις να δεσμευτείς. Προσοχή στην φροντίδα ηλικιωμένων ατόμων. Κριέ γ’ δεκαημέρου, είσαι ο πιο ευνοημένος, αλλά και ο πιο ταλαιπωρημένος, μια που πέρασες και περνάς ακόμα, ανατροπές που δύσκολα μπορείς να συμφιλιωθείς, ωστόσο θα δεις βελτίωση σε επαγγελματικές προτάσεις που μέχρι τώρα δεν προχωρούσαν. Συναντήσεις με το παρελθόν είναι μέσα στο πρόγραμμα και πρέπει να εκμεταλλευτείς τις συγκυρίες, αν θέλεις βέβαια να προχωρήσεις παρακάτω. Ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα.

Ταύρος

Ταύρε α΄δεκαημέρου, είσαι μες την καλή χαρά, με την έννοια ότι έχεις δει-νιώσει την βελτίωση στις διαπροσωπικές σου σχέσεις,  αλλά και θέματα που έχουν να κάνουν με επαγγελματικές συνεργασίες προχωρούν τώρα και αρκετά γρήγορα. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου, δίνει λύσεις σε προβλήματα που εμπόδιζαν την δημιουργία  μιας σχέσης ή συνεργασίας και η Αφροδίτη στον Κριό(αφού σου έχει φέρει φίλους από το παρελθόν)σε απελευθερώνει για να επανασυνδεθείς με μια προηγούμενη σχέση σου. Ο Άρης στους Διδύμους, μιλάει για έξοδα-έξοδα που θα σε βάλουν όμως, πιο δυναμικά στο παιχνίδι της επιβίωσης.Ταύρε β’ δεκαήμερου, μπορείς να πάρεις ανάσες ανακούφισης, να περάσεις όμορφα, με τους δικούς σου ανθρώπους και να ασχοληθείς περισσότερο με την καθημερινότητα σου. Σχέσεις με συναδέλφους αρχίζουν να βελτιώνονται και πιθανόν να ανοίξεις τα φτερά σου και να επεκτείνεις δημιουργικά τη δουλειά σου. Φίλοι συνεχίζουν να στηρίζουν τα όνειρα σου. Ταύρε γ’ δεκαημέρου είσαι πιεσμένος ακόμα από το παρασκήνιο που «ανθεί» στον εργασιακό σου χώρο, ωστόσο μπορείς να εκμεταλλευτείς προτάσεις και να δουλέψεις με την ιδέα της μετακίνησης ή αλλαγής εργασίας και αργότερα θα ανταμειφθείς που τόλμησες το διαφορετικό. Μην μένεις στάσιμος και προσπάθησε να διώξεις τοξικές σκέψεις. Ερωτικά πηγαινοέρχεσαι ακόμα σε προηγούμενες σχέσεις που παραμένουν ακόμα κρυφές.

Δίδυμοι

Δίδυμε α’ δεκαημέρου, με τον Άρη μαζί σου, έχεις πάρει τα πάνω σου, ή τουλάχιστον πρέπει να το κάνεις και να διώξεις την ενέργεια που περισσεύει,  για να μην αρχίσεις τις εκρήξεις και τα νεύρα. Δημιουργικότητα και φαντασία φουλ θα έχεις, σε ότι καταπιάνεσαι για να νικήσεις την μετριότητα και από την άλλη, μπορείς να στηριχτείς σε φίλους-δυνατούς ανθρώπους που έχουν τη διάθεση και τον τρόπο να σε καλύψουν. Ανταγωνισμός όμως, ανθεί σε προσωπικές σχέσεις και αυτό μπορεί να σου χαλάει τη μέρα, οπότε βγες με φίλους και διασκέδασε όσο μπορείς. Δίδυμε β’ δεκαημέρου, ζεις μια περίοδο χάριτος, ξέφυγες από πολλές πιέσεις, κατόρθωσες να ισορροπήσεις οικονομικές ανάγκες και να σταθεροποιήσεις την επαγγελματική σου εικόνα. Σαφώς καλύτερα και σε θέματα καθημερινότητας, προσπαθείς να βελτιώσεις τις επαφές σου με τους κοντινούς σου ανθρώπους και δεν στέκεσαι σε μικροπρέπειες. Ο έρωτας συνεχίζει να σε πλησιάζει και να σε δοκιμάζει. Δίδυμε γ’ δεκαημέρου, οι επιθυμίες σου είναι πιο έντονες πλέον, ακολουθείς τα συναισθήματα σου και παρά την έντονη παρουσία του Κρόνου που εξακολουθεί να πιέζει να δεις τα πράγματα σοβαρά, θα μπορέσεις να χαλαρώσεις και να χαρείς ελεύθερες στιγμές και χωρίς προβληματισμούς.  Σοβαρές προτάσεις για δέσμευση θα πέσουν στο τραπέζι και φυσικά αυτό θα ανατρέψει αρκετά τα σχέδια σου, μια  που πρέπει να αποφασίσεις για την εξέλιξη της σχέσης σου. Σταθερότητα εύκολα επιτυγχάνεται. Χαλαρώνει η οικονομική πίεση.

Καρκίνος

Καρκίνε α’ δεκαημέρου, είσαι κοντά σε εργασιακές εξελίξεις που θα σε ικανοποιήσουν και θα καταφέρεις να νικήσεις την ανία και την ρουτίνα στη δουλειά σου. Προτάσεις για επισημοποίηση σχέσεων, επίσης, σε κάνουν να βλέπεις θετικά τον/την σύντροφο σου και έτσι λύνονται παρεξηγήσεις. Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο οδηγεί σε ξεκινήματα μέσα από συλλόγους, ομαδικές δραστηριότητες και θα φανεί το ομαδικό σου πνεύμα. Προσοχή μόνο στην εσωτερίκευση του άγχους.Καρκίνε β’ δεκαημέρου, ανταμείβεσαι από το θάρρος που έχεις δείξει την προηγούμενη περίοδο, έρχεται δηλαδή ένας έρωτας να σε μεταμορφώσει και να κόψεις τους «ομφάλιους» λώρους που δεν σε άφηναν να προχωρήσεις. Σπουδές και επαφές με το εξωτερικό ευνοούνται. Θέματα υγείας συνεχίζουν να σε προβληματίζουν, αλλά μπορείς να βρεις λύσεις και να νικήσεις την τάση σου να σωματοποιείς το άγχος σου.Καρκίνε γ’ δεκαημέρου, ζεις ανατροπές, ξαφνικές εξελίξεις σε θέματα καριέρας, προτάσεις από πρόσωπα εξουσίας που υπόσχονται να σε βγάλουν από την αφάνεια και αυτό που χρειάζεται είναι να βρεις το θάρρος ή την πίστη και να τολμήσεις. Ευκαιρίες υπάρχουν και πρέπει να δείξεις προθυμία να αλλάξεις τα δεδομένα σου. Θετικοί άνθρωποι εμφανίζονται και ανοίγονται πόρτες. Επιβάλλεται να αθλείσαι .

Λέων

Λέοντα α’ δεκαημέρου, κάνεις νέα ξεκινήματα με την Νέα Σελήνη στον Ταύρο , έχεις τα εφόδια πλέον να προωθήσεις θέματα καριέρας και να κερδίσεις τις εντυπώσεις και το παιχνίδι του ανταγωνισμού. Στο τέλος της εβδομάδας με την Αφροδίτη να μπαίνει στον Κριό, μπορείς να ταξιδέψεις σε γνώριμα μέρη και να περάσεις όμορφα με τους δικούς σου ανθρώπους.. Ερωτικά ραντεβού, συναντήσεις με άτομα που δεν πρέπει να συναντήσεις, δηλαδή απαγορευμένες σχέσεις είναι κάτι που θέλεις και θα το τολμήσεις.Λέοντα β’ δεκαημέρου, σε φάση πιο χαλαρή, κάπως έχεις δρομολογήσεις τα θέλω σου και τις προσωπικές σου επιθυμίες και μοιάζει να έχει μπει το νερό στο αυλάκι.. Κόντρες με φίλους, φίλες ή συγγενικά πρόσωπα καλύτερα να αποφευχθούν και θέσε ήρεμα τους όρους σου, χωρίς να είσαι ισχυρογνώμων. Συγκεντρώσου στο εδώ και τώρα και προσπάθησε να μην νιώθεις καταπίεση. Λέοντα γ’ δεκαημέρου, με καλή και χαρούμενη διάθεση θα περάσεις την εβδομάδα σου, είσαι σε φάση μετακίνησης- μετακόμισης και ασχολείσαι με την οργάνωση της νέας σου ζωής. Επίσης, δραστηριοποιείσαι πιο έντονα στα ερωτικά σου, μια που έχεις ξεπεράσει τον πανικό και το άγχος της προηγούμενης περιόδου και είσαι έτοιμος να δοκιμάσεις νέες περιπέτειες που θα τονώσουν την σεξουαλικότητα και την αυτοπεποίθηση σου. Επιλογές για νέα απασχόληση.

Παρθένος

Παρθένε α΄ δεκαημέρου, Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο φέρνει νέα ξεκινήματα σε θέματα σπουδών, επαφές με το εξωτερικό και μπορείς να εγγραφείς σε μια σχολή που ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία σου. Συγχρόνως, ερωτικά ανεβαίνεις, περνάς υπέροχες στιγμές με τον/την σύντροφο σου και θα ασχοληθείς περισσότερο με το σεξ, παρά με το συναίσθημα. Οι κόντρες με το οικογενειακό περιβάλλον συνεχίζονται. Παρθένε β’ δεκαημέρου, ασχολείσαι περισσότερο με τις οικονομικές σου υποθέσεις, θέλεις να στρώσεις τη δουλειά σου, να κάνεις πράγματα που θα σε βγάλουν από τοξικές σχέσεις και σαφώς είσαι πιο δημιουργικός-αποτελεσματικός. Από την άλλη, συνεχίζονται οι αυταπάτες – εξιδανικεύσεις, με τον Ποσειδώνα στο έβδομο ηλιακό σου οίκο και δεν μπορείς να δεις τα πράγματα, ακόμα,  πολύ καθαρά. Πρόσεχε τι τάζεις..Παρθένε γ’ δεκαημέρου,η ζωή σου έχει αλλάξει με τον Κρόνο να πιέζει με υποχρεώσεις, βάρη που δεν θα μπορούσες να ανταπεξέλθεις, αν δεν είχες τη βοήθεια ενός αγαπημένου προσώπου που σε στηρίζει ακόμα και οικονομικά. Προτάσεις για να λύσεις θέματα με χρέη, οφειλές αλλά και δικαστικές διαμάχες θα σε απασχολήσουν αρκετά. Συνεχίζονται οι κόντρες με τον/την ερωτικό σου σύντροφο και θα ζήσεις σκηνές κτητικότητας, αλλά και έντονου ερωτισμού.

Ζυγός

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, ευνοείσαι αν θέλεις να τακτοποιήσεις κληρονομικά θέματα και να ψάξεις τρόπους να μοιραστείς οικονομικές ευθύνες, μια που η Νέα Σελήνη στον Ταύρο φέρνει βελτίωση στις σχέσεις σου με άτομα που έχετε κοινά περιουσιακά αποκτήματα. Επίσης, μια σεξουαλική σχέση θα σε απασχολήσει και ίσως ενδώσεις σε μια κατάσταση που δεν σε εκφράζει, γιατί θα ακολουθήσεις περισσότερα τα ένστικτα σου. Ταλαιπωρίες προκύπτουν σε νομικά έγγραφα, ταξίδια και σπουδές. Ζυγέ β’ δεκαημέρου,είσαι τυχερός που έχεις τον Δία κοντά σου, αν και ανάδρομος, κάνεις ότι μπορείς για να γλιτώσεις τις αναποδιές και με αισιοδοξία να αντιμετωπίζεις τις ανατροπές που έρχονται.. η μία μετά την άλλη; Ωστόσο, μια σχετικά ήρεμη εβδομάδα για να περάσεις με τους δικούς σου ανθρώπους, αναβάλλοντας αποφάσεις για αργότερα. Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, σε απασχολεί πολύ η σχέση σου με τον εαυτό σου, τους άλλους και συνεχίζεις τον εσωτερικό αλλά και εξωτερικό μονόλογο, με αποτέλεσμα να μην δίνεις αρκετή σημασία στους γύρω σου. Επαγγελματικές συμφέρουσες προτάσεις και ερωτικά μπερδέματα αλλάζουν, ωστόσο, ευχάριστα την ψυχολογία σου. Πες ναι στο πεπρωμένο.

Σκορπιός

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, υπάρχει Φως στο τούνελ και με την Νέα Σελήνη στον Ταύρο έχουν περάσει τα δύσκολα και νιώθεις σίγουρος με τις εξελίξεις που ανοίγονται σε επαγγελματικούς χώρους.  Η Αφροδίτη επιστρέφει στον Κριό για να ομορφύνει τις σχέσεις σου, με τους συναδέλφους σου και μπαίνεις σε έναν νέο φιλικό κύκλο που θα νιώσεις την αποδοχή από την πρώτη στιγμή. Προσοχή σε έξοδα ή οφειλές και μην αφήνεις εκκρεμότητες. Σεξουαλικά περνάς υπέροχα. Σκορπιέ β’ δεκαημέρου, προστασία έχεις σε ότι και αν κάνεις και όσο δύσκολα και αν πέρασες, ξέρεις ότι έχεις πλέον δυναμώσει και βαδίζεις με μεγαλύτερη σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Ο Ποσειδώνας στον πέμπτο ηλιακό σου οίκο συνεχίζει να σε θαμπώνει με ακατάλληλους συντρόφους, αλλά στη ζωή όλα είναι ένα ρίσκο και εσύ, σίγουρα δεν φοβάσαι να παίξεις και να ..χάσεις; Ερωτικά είσαι στα πάνω σου, γοητεύεις τους γύρω σου. Σκορπιέ γ’ δεκαημέρου, εσένα το ζόρι σου είναι κυρίως το οικονομικό, μια που έχεις βιώσεις απώλειες που  «χτύπησαν» την αυτοπεποίθηση σου και έχασες κάπως την επαφή με τον εαυτό σου. Ωστόσο, αυτή η εβδομάδα θα σε αποζημιώσει, με ευκαιρίες σε ένα νέο εργασιακό περιβάλλον που σου ταιριάζει και θα έχεις πολλές ευκαιρίες να αυξήσεις το εισόδημα σου και να φτιάξεις μια σταθερή βάση. Σχεδόν κοντά στην επιτυχία.

Τοξότης

Τοξότη α’ δεκαημέρου,ο Άρης, απέναντι στους Διδύμους, ανεβάζει τον ανταγωνισμό, θα συναντήσεις πολλούς αντιπάλους, «εχθρούς» στην επαγγελματική αρένα, ωστόσο εσύ ξέρεις πώς να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις και πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου. Συναισθηματικά ψάχνεις το ταίρι σου(αν είσαι μόνος/η) και μπορεί να πέσεις και σε αγκαλιές που δεν υπόσχονται μονιμότητα. Αισιοδοξία, απελευθέρωση και ανάγκη για σεξουαλική εκτόνωση. Τοξότη β’ δεκαημέρου, καλυτερεύουν οι σχέσεις με το φιλικό σου περιβάλλον, κάνεις και νέες επαφές, βελτιώνεις το δημόσιο προφίλ σου και συναισθάνεσαι ότι έχει αλλάξει η ενέργεια και όλα έχουν αρχίσει να βελτιώνονται. Βέβαια, δεν έχεις φτάσει ακόμα στο αποτέλεσμα που θέλεις, ωστόσο θα έχεις το χρόνο, το επόμενο διάστημα να βελτιώσεις την καθημερινότητα σου. Προσοχή σε θέματα ακίνητης περιουσίας και ηλικιωμένα άτομα. Τοξότη γ’ δεκαημέρου, είσαι σαφώς ο πιο χτυπημένος, από τον Κρόνο, αλλά και ουσιαστικά, αυτός που θα έχει τη μεγαλύτερη ευκαιρία να αλλάξει το μέλλον του και να ανέβεις κοινωνικά, έτσι ακριβώς,  όπως το είχες φανταστεί. Κινείσαι βέβαια με ανυπομονησία, βιαστικά, αλλά και έτσι πρέπει να κάνεις και άρπαξε τις καταστάσεις από τα «μαλλιά» για να λύσεις όλα τα προβλήματα σου. Νέοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σου, νέα επαγγελματικά ξεκινήματα διαφαίνονται στον ορίζοντα. Φλερτ και απρόοπτες συναντήσεις με το κάρμα..

Αιγόκερως

Αιγόκερε α’ δεκαημέρου, με την Νέα Σελήνη στον Ταύρο ξεκινάει μια ερωτική ιστορία που θα σε ανεβάσει ψυχολογικά και θα ταυτιστείς αρκετά με το άτομο που σε φλερτάρει εδώ και καιρό. Επίσης, νιώθεις πιο έτοιμος να αναδείξεις τα ταλέντα σου , να συμμετέχεις σε καλλιτεχνικές εκδηλώσεις να φλερτάρεις με το καινούργιο. Σίγουρα αυτήν την περίοδο, ξεφεύγεις από τα κλισέ, με οτιδήποτε σε έχει πάει πίσω και τολμάς νέα πράγματα που θα αλλάξουν ριζικά την ζωή σου. Ρομαντικές συναντήσεις και τυχαίες γνωριμίες που συναρπάζουν. Αιγόκερε β’ δεκαημέρου, είσαι πλέον κοντά να μπεις σε μια σχέση που θα σε μεταμορφώσει εσωτερικά και αυτό είναι καλό, γιατί νικάς το κατεστημένο, τις προκαταλήψεις και θα έρθεις πιο κοντά στις εσωτερικές σου ανάγκες. Ο Δίας ανάδρομος στον Ζυγό, σε κάνει να υπερβάλλεις, έχεις δηλαδή αυξημένη αισιοδοξία για κάποια πράγματα, ίσως κυρίως στον επαγγελματικό χώρο και χρειάζεται εδώ να είσαι πιο συγκρατημένος. Αιγόκερε γ’ δεκαημέρου, είσαι σε κρίσιμη φάση, έτοιμος να χωρίσεις ή να επανασυνδεθείς για πάντα με το ταίρι σου και προσωπικές προκλήσεις συνεχίζονται, εφόσον φυσικά ζεις ήδη το τέλος μιας κατάστασης. Βέβαια αυτό θα βοηθήσει πολύ μακροπρόθεσμα, δηλαδή στο να πάρεις σοβαρές αποφάσεις για τη ζωή σου και να κατασταλάξεις σε αυτά που θέλεις να κάνεις. Ευκαιρίες για αγορά ακινήτου, μετακόμισης , συγκατοίκησης, αλλαγή επαγγελματικής στέγης.

Υδροχόος

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, με την Νέα Σελήνη στον Ταύρο , έρχεσαι πολύ κοντά στα αληθινά σου συναισθήματα και θα αρχίσεις να ακολουθείς όλο και πιο πολύ τα ταλέντα και τις ικανότητες σου. Μια νέα επαγγελματική δραστηριότητα είναι τώρα στα σκαριά και αυτό θα σου δώσει την ευκαιρία να αναγεννηθείς και να πάρεις τα πάνω σου. Φυσικά , μπορείς να ζήσεις ρομαντικές στιγμές με τον άνθρωπο σου και να ξεχαστείς με την δύναμη της αγάπης. Βελτιωμένη η επικοινωνία με τους άλλους  και φλερτ με νεώτερα άτομα . Υδροχόε β΄δεκαημέρου, μια μπερδεμένη κατάσταση επικρατεί στα οικονομικά σου, ωστόσο είναι κάτι που δεν μπορείς να λύσεις άμεσα και δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Τάσεις φυγής συνεχίζονται και πιθανόν να βρεις χρόνο για ταξιδάκι αναψυχής – μήπως και ανακουφιστείς από αυτό που θέλεις να ξεφύγεις. Μέρες κατάλληλες να δεις φίλους, συγγενικά πρόσωπα και να αλλάξεις το πρόγραμμα σου. Υδροχόε γ’ δεκαημέρου, σημαντικές αλλαγές διαφαίνονται στα οικονομικά σου, αλλαγή θέσης ή εργασίας , σίγουρα είσαι στο ψάξιμο, θέλεις να φύγεις από την υπάρχουσα κατάσταση και να ξεκινήσεις κάτι που να ταυτίζεται με την προσωπικότητα σου. Συζητήσεις πάνω σε έγγραφα, συμβόλαια και γραφειοκρατικά ζητήματα θα σε απασχολούν. Θετικές εξελίξεις και έρωτες κεραυνοβόλοι.

Ιχθείς

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, με την Αφροδίτη να εισβάλει στον Κριό, θα δεις να ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση σου, θα γίνεις άλλος άνθρωπος και θα πειραματιστείς με νέους ανθρώπους θέλοντας να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο. Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο, είναι καλός οιωνός για να έχεις απήχηση στους γύρω σου, να προωθήσεις τα σχέδια σου και να διαχειριστείς νομικές υποθέσεις που εκκρεμούν. Ερωτικά, σαφώς είσαι  καλά με τον άνθρωπο σου, μα χρειάζεται να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις που θα ωφελήσουν τη σχέση σας. Ιχθύ β’ δεκαημέρου, ένα μικρό ψυχολογικό τεστ περνάς κάθε φορά που απελευθερώνεσαι και είσαι έτοιμος να ερωτευτείς το λάθος πρόσωπο, αρκεί βέβαια να σε κάνει να ξεχαστείς. Μια περίοδος εσωτερικής αναζήτησης, ψάχνεις δηλαδή εσωτερικά τον εαυτό σου και θέλεις να νικήσεις τις σκιές σου. Καρμικές γνωριμίες. Ιχθύ γ’ δεκαημέρου, οικονομικές ανατροπές, αλλαγές στον εργασιακό σου χώρο που αρχικά τρομάζουν, αλλά τουλάχιστον θα έχεις την δυνατότητα να αντεπεξέλθεις στις προκλήσεις δυναμικά. Νέες προτάσεις για μια νέα θέση εργασίας σε προβληματίζει και πιθανόν θα πεις ναι σε μια νέα απασχόληση. Ερωτικά τα πας καλύτερα.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ