Απίθανη τάρτα με μπισκότο, σοκολάτα και φυστικοβούτυρο

Ίσως η πιο εναλλακτική τάρτα αλλά ταυτόχρονα και γευστική, που έχω δοκιμάσει εδώ και καιρό! Απίθανη τάρτα με μπισκότο, σοκολάτα και φυστικοβούτυρο!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

H συνταγή δική μου δεν είναι αλλά πρέπει να την μοιραστώ μαζί σας! Που λετε πήγαμε ένα πρωινό για καφέ στην φίλη μου να παίξουν και τα κορίτσια μας και … δοκίμασα την απίστευτη τάρτα με σοκολάτα, μπισκότο και φυστικοβούτυρο. Η πιο εναλλακτική και ενδιαφέρουσα γεύση που έχω δοκιμάσει εδώ και καιρό!

Πάμε όμως να δούμε την συνταγή με τα υλικά και την εκτέλεση για να την δοκιμάσετε σίγουρα! Εγώ σίγουρα κάποια στιγμή θα τιμήσω την συνταγή της φίλη μου!

ΥΛΙΚΑ:

400 gr Digestive μπισκότα ή OREO ή άλλα της επιλογής σας

150 gr βούτυρο (όχι μαργαρίνη)

1 κουτάκι κρέμα γάλακτος (200ml)

300 gr σοκολάτα (1 υγείας, 1 γάλακτος ή όποια θέλετε μόνη της)

300 gr τυρί κρέμα

1 βαζάκι φυστικιβούτυρο απαλό 350 gr

3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη άχνη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Λιώνουμε τα μπισκότα στο μπλέντερ και ανακατεύουμε με το λιωμένο βούτυρο. Απλώνουμε το μείγμα του μπισκότου με το βούτυρο στη βάση που θα φτιάξουμε την τάρτα μας και το βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να ετοιμάσουμε τα υπόλοιπα.

Λιώνουμε σε μπεν μαρι τη σοκολάτα και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και ανακατεύουμε με το τυρί σε κρέμα – θέλει υπομονή και το μυστικό είναι να έχει λιώσει καλά η σοκολάτα ώστε να γίνει καλά η ανάμιξη με το τυρί κρέμα. Βγάζουμε την βάση τάρτας από το ψυγείο και στρώνουμε επάνω αυτό το μείγμα που μόλις φτιάξαμε σοκολάτας με τυρί και βάζουμε ξανά στο ψυγείο.

Λιώνουμε το φυστικοβούτυρο και προσθέτουμε τη ζάχαρη άχνη. Απλώνουμε στην τάρτα και βάζουμε πάλι στο ψυγείο για τουλάχιστον 5 ώρες μέχρι να σερβίρουμε. Αντί για φυστικοβούτυρο μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε σαντιγί ή φρούτα.

Καλή επιτυχία και καλή σας απόλαυση!!! Σε ευχαριστούμε Ανθή για την συνταγή την οποία μοιράστηκες μαζί μας!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

8 ΣΧΟΛΙΑ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.