Εβδομαδιαίες προβλέψεις 15 έως 21 Μαΐου! Ξεκίνα να μιλάς για τα ΘΕΛΩ σου ΤΩΡΑ!

Ο Ήλιος στους Διδύμους, απαιτεί προσαρμογή και επικοινωνία! Εβδομαδιαίες προβλέψεις 15 έως 21 Μαΐου! Ξεκίνα να μιλάς για τα ΘΕΛΩ σου ΤΩΡΑ! – Γράφει η αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

banner-tsantalidou-300mj

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 15 έως 21 Μαΐου!

Ο Ερμής στον Ταύρο λογικεύει, προσγειώνει στο εδώ και τώρα και σου βάζει παρωπίδες για να βλέπεις  τον στόχο και μόνο Μπροστά σου.  Καλά τα πας με την συνάντηση του Κρόνου με τον Ουρανό, στις 19 Μαΐου, για να στρογγυλέψεις απαιτήσεις, τα παράλογα θέλω και να μην βραχυκυκλώνεσαι.., αλλά έχεις και Αφροδίτη, Δία, με χρήμα, τύχη και εύκολη λεία;

Ο Ήλιος στους Διδύμους, απαιτεί προσαρμογή και Επικοινωνία.. Μίλα!!!

Για κάθε ζώδιο ξεχωριστά , διάβασε και τον ωροσκόπο σου

Κριός

Κριέ α’ δεκαημέρου, το ξέρεις ότι οι παρορμητικές κινήσεις  προκαλούν  δυσάρεστα τους γύρω σου και τώρα θέλεις την ησυχία σου και επιβάλλεται να βάλεις τις σκέψεις σου σε τάξη. Επαφές για νέες δουλειές και συνεργάτες που έχουν ενδιαφέρουσες προτάσεις σε πλησιάζουν.  Κριέ β’ δεκαημέρου,  εσύ όλο και τολμηρά πλησιάζεις για να συναντήσεις το «κάρμα» σου που θα σου φέρει τα πάνω κάτω και αρκετές ευκαιρίες για να εξελίξεις την ερωτική σου ζωή. Τύχη από συνεργασίες.  Κριέ γ’ δεκαημέρου,  είσαι αρκετά προσγειωμένος στο εδώ και τώρα, δεν ξεχνάς τι θέλεις να καταφέρεις και είσαι πολύ κοντά στα νέα σου ξεκινήματα. Σχέσεις σταθερές ευνοούνται.

Ταύρος

Ταύρε α΄ δεκαημέρου,  έχεις βγει από αδιέξοδα, είπες τα πράγματα με το όνομα τους και τώρα μέλλει να δεις τις αντιδράσεις και να δώσεις και χαριστικές βολές. Ωστόσο, προσπάθησε να μπεις στην θέση της άλλης πλευράς. Επαγγελματικές επιτυχίες, επαφές, μετακινήσεις. Ταύρε β’ δεκαήμερου, έδιωξες τους δαίμονες σου, τακτοποίησες τα εσώψυχα σου και φυσικά θέλεις να ζήσεις, δηλαδή γεύεσαι τον έρωτα  και ας είναι το παράνομο και το απαγορευμένο; Υπερβολή, έξοδα και ερωτικά τερτίπια.  Ταύρε γ’ δεκαημέρου, πολλά έχουν αλλάξει μέσα στον εργασιακό σου χώρο και είσαι ένα βήμα πριν τις οριστικές εξελίξεις και θα απομακρυνθούν τα άτομα που σου έκαναν τη ζωή δύσκολη. Ευκαιρίες, εάν πιστέψεις στις ικανότητες σου. Μυστικές επαφές.

Δίδυμοι

Δίδυμε α’ δεκαημέρου, Χρόνια Πολλά, αρκετά πιο ήρεμα, βγήκες από εντάσεις, ξεπέρασες παρεξηγήσεις και είσαι έτοιμος να κάνεις βήματα συνθηκολόγησης και να τα βρεις και με τους «εχθρούς» σου. Εξωτερίκευσε τα συναισθήματα σου και κάνε τον απολογισμό σου.  Δίδυμε β’ δεκαημέρου, μέσα από μια φιλική σχέση θα ανανεωθείς, θα ταξιδέψεις και θα νιώσεις ότι υπάρχουν άνθρωποι γύρω σου που σε αγαπούν. Οικονομικά ζορίζεσαι ακόμη, καθώς ξοδεύεις για ένα προσωπικό σου εγχείρημα και δεν έχεις δει τα αποτελέσματα που περίμενες. Υπομονή, εγκράτεια και συγκέντρωση βοηθούν. Δίδυμε γ’ δεκαημέρου, σταθερότητα, ασφάλεια και πολλά όνειρα φαίνεται πως «βγαίνουν» , δηλαδή είσαι σε φάση υλοποίησης και δεν ονειροβατείς. Πες ναι στην δέσμευση και υποχώρησε στις απαιτήσεις του/της συντρόφου σου. Θα σου βγει σε καλό.

Καρκίνος

Καρκίνε α’ δεκαημέρου, μεγάλη κινητικότητα, αλλά και αποδοχή μέσα στο περιβάλλον σου και βγαίνεις μπροστά για να πεις στα σχέδια σου και να δηλώσεις τις προθέσεις σου. Ο έρωτας και το φλερτ , επιβάλλεται. Μην δειλιάζεις.   Καρκίνε β’ δεκαημέρου,  μέσα στην καλή χαρά είσαι , έχεις πάρει τις αποφάσεις σου και η καλή ψυχολογία θα σου δώσει ώθηση και σε επαγγελματικά σχέδια. Επιτυχία, άνοδος. Ερωτικά έχεις το πάνω χέρι. Καρκίνε γ’ δεκαημέρου, σίγουρα ότι απολαμβάνεις τώρα, δεν σου έχει χαριστεί, έχεις «φάει» αρκετά τα μούτρα σου και πολλές φορές έπαιξες και το εξιλαστήριο θύμα. Μέρες κατάλληλες για να διαμορφώσεις θετικές συνθήκες για την προώθηση των επαγγελματικών σου σχεδίων και να βγεις από αδιέξοδα. Επαφές, συνεργάτες που σε στηρίζουν.

Λέων

Λέοντα α’ δεκαημέρου, έχεις εγκλιματιστεί σε νέο χώρο, έκανες δυναμικά ξεκινήματα και τώρα μένει να ξεκαθαρίσεις (στον εαυτό) σου τις προθέσεις σου και να ξέρεις τι ζητάς και από ποιον.. Επαγγελματικές ευκαιρίες αλλάζουν τα δεδομένα σου.  Λέοντα β’ δεκαημέρου, υπάρχει κάτι που σου διαφεύγει, ζεις παρεξηγήσεις μέσα στον περίγυρο σου ή τραβάς τα βλέμματα και αυτό είναι κάτι που θα σε μπλοκάρει. Προσπάθησε να «καθαρίσεις» το πεδίο σου. Φλερτ, ρομάντζο και γνωριμίες στα ..τυφλά (φανερά;).   Λέοντα γ’ δεκαημέρου, έχεις διαγράψει από το λεξιλόγιο σου το δεν μπορώ, έχεις κάνει τα ξεκαθαρίσματα σου και ξέρεις πλέον που να στοχεύσεις και τι κάνεις για να προχωρήσεις στη ζωή σου. Όλο και καλύτερα. Νέες γνωριμίες που ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση στα ύψη.

Παρθένος

Παρθένε α’ δεκαημέρου, η παρουσία του Ερμή στον Ταύρο, δίνει την ευκαιρία για να αξιολογήσεις  και να σκεφτείς πιο σοβαρά μια προσωπική σου σχέση. Ευκαιρίες για να βρεις δουλειά, να ταξιδέψεις ή να αρχίσεις μια νέα σπουδή. Επαφές με το εξωτερικό.  Παρθένε β’ δεκαημέρου,  οικονομικές διευκολύνσεις, κληρονομικά ζητήματα ξεκαθαρίζονται και εύνοια μέσα από μια συντροφική σχέση διώχνει το άγχος και την ανασφάλεια. Εύκολο χρήμα και ο έρωτας, επίσης παραμονεύει. Δείξε συνέπεια σε επαγγελματικούς χώρους.  Παρθένε γ’ δεκαημέρου, έχεις βρει ασφαλείς διεξόδους για να τακτοποιήσεις τα του οίκου σου, να εφησυχάσεις τους δικούς σου ανθρώπους και να ξεπεράσεις μια προσωπική σου κρίση.  Αλλαγή επαγγέλματος ή κατοικίας θα βοηθήσουν στην εξέλιξη σου.

Ζυγός

Ζυγέ α’ δεκαημέρου,   ασχολείσαι κυρίως με τα οικονομικά σου ζητήματα και για ένα δάνειο που έχεις χρεωθεί. Ωστόσο, μπορείς να κάνεις τις επαφές σου και να ελαφρύνεις τις υποχρεώσεις σου. Επαφές για δάνεια και διευθέτηση χρεών. Ζυγέ β’ δεκαημέρου, από τους πιο ευνοημένους για να ζήσεις τον έρωτα, το έντονο σεξ και να κάνεις πράγματα που ξεφεύγουν από το συνηθισμένο. Είσαι σε φάση ανανέωσης και θα έχεις αρκετές ευκαιρίες να βγεις από μια κουραστική σχέση. Έρωτας και ζήλεια, πάνε μαζί.   Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, λιγότερο απαιτητικοί οι συνεργάτες σου, πιο ήρεμα θα αντιμετωπίσετε, από κοινού τα τυχόν προβλήματα που είχατε και θα γίνουν πολλές συμφωνίες που είχαν καθυστερήσει. Τέλος στις αναβολές. Σχέση με άτομο διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας.

banner-tsantalidou-300

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Σκορπιός

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου,  καλύτερες οι επαφές σου με τους συνεργάτες σου, ανοίγεις το στόμα σου και δεν μιλάνε μόνο «τα μάτια» σου. Ξεκαθαρίσματα, σχέδια και ότι θέλεις να πάει καλύτερα, μπορείς να το κυνηγήσεις. Γνωριμία με σοβαρές προοπτικές. Σκορπιέ β’ δεκαημέρου,  οι μέρες θα αναδείξουν τον κρυμμένο ερωτισμό σου, θα ξεφύγεις από την δήθεν συντηρητική εικόνα σου και θα εκπλαγείς με τις έντονες αντιδράσεις σου. Ξαφνικά όλα αλλάζουν.  Σκορπιέ γ’ δεκαημέρου, εξελίξεις στον εργασιακό σου χώρο σε χαροποιούν ιδιαίτερα, θα πάρεις ηθική ικανοποίηση και θα απελευθερωθείς από την ανασφάλεια. Αρχίζεις να προσέχεις περισσότερο το σώμα σου και θα αποδεχτείς ένα πιο εναλλακτικό τρόπο ζωής. Σωστή αντιμετώπιση τυχόν δυσκολιών.

Τοξότης

Τοξότη α’ δεκαημέρου,  μπορείς να οργανώσεις τον χώρο σου, να αρχίσεις την ατομική σου επιχείρηση και να ξεκινήσεις αυτό που εδώ και καιρό, ήθελες να κάνεις. Στηρίζεσαι από τα κατάλληλα άτομα. Θετικές εξελίξεις για εργασιακό ζήτημα. Τοξότη β’ δεκαημέρου, ένταση και ανταγωνισμός γεννά ο Άρης στους Διδύμους και είσαι αρκετά προβληματισμένος/η για τη στάση του/της συντρόφου σου. Ψυχραιμία για να αντέξεις τις ανατροπές. Ερωτικά πήγαινε-έλα. Τοξότη γ’ δεκαημέρου, είσαι πιο συνεπής, αναλαμβάνεις ευθύνες, αλλά και πρωτοβουλίες σε σχέση με την δουλειά σου και θα προχωρήσεις με την βοήθεια ατόμων μεγαλύτερης ηλικίας που θα στηρίξουν τα όνειρα σου. Επιτυχία επαγγελματική αλλά και νέα σχέση ζωής. Οικονομική σταθερότητα.

Αιγόκερως

 Αιγόκερε α’ δεκαημέρου, φλερτάρεις, ερωτεύεσαι και θα πειραματιστείς μ ένα ταίρι διαφορετικό και πιθανόν να ξετρελαθείς με την νέα σου κατάκτηση. Ρίσκο, τυχερά παιχνίδια και γνωριμίες μέσα σε χώρους διασκέδασης. Απλά..ζήσε.  Αιγόκερε β’ δεκαημέρου,  δεν υπάρχει λύση στο εδώ και τώρα και εάν είσαι /ήσουν σε προβληματική σχέση, τώρα μπορείς να κάνεις την ανατροπή και να φύγεις από το άνθρωπο τύραννο. Ευκαιρίες μέσα στο περιβάλλον σου. Οικονομική ενίσχυση. Αιγόκερε γ’ δεκαημέρου,  μπόρεσες και ξεκαθάρισες παρεξηγήσεις, ξέφυγες από τρικλοποδιές και τώρα είσαι σε φάση που παίρνεις τα πάνω σου, σηκώνεσαι και αρχίσεις να τακτοποιείς τις υποθέσεις σου. Έχεις βοήθεια. Σχέσεις Μυστικές θέλουν προσοχή.

Υδροχόος

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, αλλαγή μέσα στο οικογενειακό σου περιβάλλον, πιθανόν μετακόμιση και αλλαγή επαγγελματικής στέγης καθώς είσαι σε φάση εξελίξεων – που θα ανεβάσουν τη ψυχολογία σου. Συμβόλαια τηρούνται.   Υδροχόε β΄ δεκαημέρου,   ευνοϊκές οι μέρες για να παίξεις, φλερτάρεις με νέα πρόσωπα, να νιώσεις τον έρωτα να πλησιάζει και να νικήσεις τους φόβους σου. Ρισκάρεις, παίζεις με την τύχη σου. Επαφές με νεώτερα άτομα. Πιθανά ταξίδια για επαγγελματικούς λόγους. Υδροχόε γ’ δεκαημέρου, αλλαγές, ανατροπές σε οικονομικά ζητήματα, βρίσκεις όμως μια νέα πηγή εσόδων και αρχίζει ένας νέος κύκλος που καλείσαι να αποδείξεις την αξία σου. Ερωτικά σκαμπανεβάσματα συνεχίζονται. Ξέχνα το παρελθόν.

Ιχθύες

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, υποχωρούν οι δοκιμασίες σχετικά με ένα προσωπικό σου ζήτημα και θα δοθεί λύση που θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις πιο δημιουργικά. Γνωριμίες, συμφωνίες, συμβόλαια εξελίσσονται θετικά.    Ιχθύ β’ δεκαημέρου, συνεχίζονται οι ανατροπές, οι εντάσεις αλλά και πολλά εμπόδια σχετικά με μια σχέση που μόλις ξεκίνησε και πιθανόν να παραιτηθείς από τα συναισθήματα σου.  Μην υπερβάλλεις. Δοκιμασίες με συγγενείς.   Ιχθύ γ’ δεκαημέρου, αρκετά βάρη έχετε επωμιστεί και ήρθε η ώρα να αποφορτιστείτε από καταστάσεις, πρόσωπα που επιμένουν να σας κάνουν τη ζωή δύσκολη. Κάντε τον απολογισμό σας. Οικονομικές διευκολύνσεις μέσα από τη δουλειά σας.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ