Εβδομαδιαίες προβλέψεις 8 έως 14 Μαΐου! Σταματάμε τους συμβιβασμούς ΤΩΡΑ!

Με την Πανσέληνο στον Σκορπιό γρήγορα θα ζεσταθείς, με έρωτα που μυρίζει μπαρούτι… Εβδομαδιαίες προβλέψεις 8 έως 14 Μαΐου! Σταματάμε τους συμβιβασμούς ΤΩΡΑ! – Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

banner-tsantalidou-300mj

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 8 έως 14 Μαΐου!

Η συναρπαστική συνομιλία του Ερμή με τον Ουρανό ανεβάζει τους τόνους, ξεμπλοκάρει  συναισθήματα,  αλλά και σε πετάει εκτός συστήματος,  για να ορθώσεις το ανάστημα σου και να σταματήσεις να συμβιβάζεσαι… Μια κρυάδα θα πάρεις με το τετράγωνο Άρη, Ποσειδώνα, στις 11 Μάιου,μαζί όμως με την Πανσέληνο στον Σκορπιό γρήγορα θα ζεσταθείς, με έρωτα που μυρίζει μπαρούτι και αρκετή παρανομία! Ευτυχώς, παρών ο Κρόνος για να σε φέρει στα συγκαλά σου… Θα μπορέσει;…

Για κάθε ζώδιο ξεχωριστά, διάβασε και τον ωροσκόπο

Κριός

Κριέ α’ δεκαημέρου, ακόμα ασχολείσαι με ιστορίες αγάπης, με το ταίρι σου και αντιλαμβάνεσαι ότι οι καθημερινές σου επαφές βελτιώνονται και νέοι συνεργάτες μπαίνουν τώρα στη ζωή σου. Οικονομική βελτίωση. Κριέ β’ δεκαημέρου,  εσύ απογοητεύεσαι, καθώς θα αντιληφθείς ότι έχεις εξαπατηθεί, ή εξιδανίκευσες ένα κοντινό σου πρόσωπο ή μια σχετικά πρόσφατη γνωριμία και θα θέλεις να πάρεις το αίμα σου πίσω. Ευνοείσαι, αν θέλεις να προχωρήσεις επαγγελματικά σχέδια. Κριέ γ’ δεκαημέρου,  υπάρχει αρκετή κινητικότητα, ένταση και προσοχή σε ατυχήματα, κυρίως όταν οδηγείς ή εργάζεσαι κοντά σε μηχανήματα. Ωστόσο, γρήγορη πρόοδος σε ερωτικά ζητήματα και επαγγελματικές συμφωνίες. Νευρικό σύστημα επιβαρυμένο.

Ταύρος

Ταύρε α΄ δεκαημέρου, μυστικές σχέσεις ακόμα ευνοούνται, παρασκηνιακές κινήσεις σου δίνουν το προβάδισμα και έτσι καταφέρνεις να αντιμετωπίσεις άτομα που σου δυσκολεύουν τη ζωή. Καταλαβαίνεις ότι δεν κινδυνεύεις. Ταύρε β’ δεκαήμερου, αρκετά καλύτερα τα πράγματα με θέματα δουλειάς και θα δεις μια ώθηση στην επαγγελματική σου πορεία και θα διευκολυνθείς αρκετά από άτομα κύρους. Θέματα σπουδών, επαφές με το εξωτερικό σε βάζουν σε νέες ενδιαφέρουσες καταστάσεις. Οικονομικές δυσκολίες.  Ταύρε γ’ δεκαημέρου,  αρκετές αλλαγές στον εργασιακό σου χώρο και πίσω από την πλάτη σου, αλλά εσύ δεν έχεις και δεν πρέπει να ασχοληθείς με το παρασκήνιο. Εμπιστεύσου τη διαίσθηση σου και φίλους που στέκονται δίπλα σου. Ερωτικά ξεκινήματα.

Δίδυμοι

Δίδυμε α’ δεκαημέρου, έχει υποχωρήσει η ένταση των ημερών, καταστάλαξες σε βασικά πράγματα που θα ήθελες να παραμείνουν στη ζωή σου και θα εργαστείς πιο μεθοδικά, κυρίως με τον φιλικό σου κύκλο. Φιλία, έρωτας και γνωριμίες βοηθάνε την ψυχολογία σου. Δίδυμε β’ δεκαημέρου, αρκετά θα ζοριστείς μέσα σε οικογενειακές σχέσεις, καθώς χρειάζεται να αφιερώνεις χρόνο σε δικά σου άτομα που σε χρειάζονται και πρέπει να παραμελείς τις ανάγκες σου. Ευαισθησία, αλλεργίες αλλά και τάσεις φυγής σε παιδεύουν. Ευνοείσαι αν θέλεις να ξεκινήσεις κάτι δικό σου. Δίδυμε γ’ δεκαημέρου, αλλαγές στο εργασιακό σου χώρο και στην καθημερινότητα, έτσι βιώνεις ανατροπές και θα είσαι συνεχώς στη πρίζα. Αλλαγή θέσης στην εργασία σου και νέο πρόγραμμα που θα σε βγάλει από την ρουτίνα. Έρωτας και φλερτ σε δοκιμάζουν.

Καρκίνος

Καρκίνε α’ δεκαημέρου,  μεγάλη προσπάθεια έχεις καταβάλλει για να ξεπεράσεις το φόβο και την ανασφάλεια και είσαι όλο και πιο κοντά στο να πετύχεις τους στόχους σου. Εύνοια αν συνεργάζεσαι με πρόσωπα εξουσίας. Ερωτικά μπερδέματα. Καρκίνε β’ δεκαημέρου, άγχος, υπερβολική δουλειά και συνεχώς είσαι αναγκασμένος να κάνεις το σωστό, αφήνοντας ανικανοποίητες τις επιθυμίες σου. Ωστόσο, υπάρχει εξέλιξη,  εάν θέλεις να ξεχαστείς με τον έρωτα που σου χτυπάει, εδώ και καιρό την «πόρτα». Καρκίνε γ’ δεκαημέρου, κινητικότητα, είσαι συνεχώς στο πήγαινε έλα και έχεις καταφέρει να προωθήσεις τα σχέδια σου και να φανεί το έργο σου. Προαγωγή, καλύτερες αποδοχές μέσα από μια μετακίνηση, αλλά και γρήγορες εξελίξεις μεταμορφώνουν το σκηνικό.  Έρωτας εν όψει.

Λέων

Λέοντα α’ δεκαημέρου, ευνοείσαι εάν αναζητάς νέα εργασία, σπουδάζεις, αλλά και θέλεις να ταξιδέψεις, καθώς θα σε φέρουν σε επαφή με άτομα διαφορετικής κουλτούρας. Πιθανόν να μετακομίσεις και θα μπορέσεις να εργαστείς μακριά από την πόλη σου. Έρωτας εξ’ αποστάσεως.  Λέοντα β’ δεκαημέρου,  φιλίες, πρόσφατες γνωριμίες κρύβουν κινδύνους, καθώς παίρνεις τα πράγματα πολύ στα σοβαρά και κλείνεσαι στον εαυτό σου, χωρίς να δίνεις εξηγήσεις. Σπουδές, κίνηση και προβολή στο διαδίκτυο σε κάνουν πρωταγωνιστή. Λέοντα γ’ δεκαημέρου, εσύ  ποντάρεις στην νέα σου ζωή και δεν δέχεσαι συμβιβασμούς και υποχωρήσεις.  Νέα άτομα μπαίνουν στη καθημερινότητα σου, τυχαίες γνωριμίες που εξελίσσονται σε κάτι πιο σταθερό και όμορφο και αυτό που μένει είναι  να δοκιμάσεις. Αλλαγές σε θέματα καριέρας.

Παρθένος

Παρθένε α’ δεκαημέρου, ευνοείσαι σε οικονομικές συναλλαγές με τον Νόμο, σε δάνεια και μπορείς να στηριχτείς σε «ξένες» πλάτες, αρκεί βέβαια να πείσεις ότι δεν εκμεταλλεύεσαι συναισθήματα. Σεξουαλική υπερδιέγερση.   Παρθένε β’ δεκαημέρου, περνάς μια εβδομάδα «παθών», καθώς πρέπει να πείσεις για τις αγαθές προθέσεις σου και θα γίνουν αρκετές αποκαλύψεις που θα σε εκθέσουν. Πρόσεχε τι τάζεις. Μην υποτιμάς τους αντιπάλους σου. Παρθένε γ’ δεκαημέρου, κλείνει αισίως ο κύκλος σε θέματα επιμόρφωσης ή αναζήτησης εργασίας και θα είσαι σαφώς καλύτερα, καθώς σιγά σιγά θα στέκεσαι στα πόδια σου. Συνεχίζονται οι οικογενειακές πιέσεις (συγκρούσεις). Φτιάξε το καταφύγιο σου.

banner-tsantalidou-300

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Ζυγός

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, συνεχίζονται οι «νίκες» σε θέματα συντροφικότητας, σχέσεων,  αλλά και επαγγελματικών ξεκινημάτων και φαίνεται να περνάς όμορφα με τα κοντινά σου πρόσωπα. Εκφράζεις τα συναισθήματά σου, χωρίς να φοβάσαι. Οικονομικές απολαβές.  Ζυγέ β’ δεκαημέρου, έχεις χαλαρή διάθεση, καθώς αποδέχτηκες καθυστερήσεις και αναποδιές που έχουν συμβεί και τίποτα σίγουρα δεν θα χαλάσει την ψυχολογία σου. Φιλικές σχέσεις, ταξίδια και μετακινήσεις ευνοούνται. Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, βιάζεσαι να κλείσεις εκκρεμότητες, να γράψεις «τέλος» και να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο, καθώς δεν μπορείς πλέον να περιμένεις την κατάλληλη στιγμή. Οικονομικά ζορίζεσαι για να προχωρήσεις κάτι δικό σου . Νέες γνωριμίες σε ανεβάζουν.

Σκορπιός

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, ανεβασμένη διάθεση, καλύτερη ψυχολογία και γενικά το κλίμα σε ευνοεί για να κατακτήσεις τον περίγυρο σου και να επιβάλλεις τις απόψεις σου. Θετικό κλίμα στην εργασία σου. Ένας έρωτας ανθεί μέσα στο άμεσο περιβάλλον σου. Σκορπιέ β’ δεκαημέρου,  σαφώς και από τους πιο ευνοημένους, αυτής της εβδομάδας, με τον Πλούτωνα να σου χαρίζει δύναμη , αυτοπεποίθηση και θετικές εξελίξεις στα σχέδια σου. Νικάς το παρασκήνιο. Σκορπιέ γ’ δεκαημέρου, ευτυχώς εσύ θα βγεις τελείως από τον φαύλο κύκλο της ανασφάλειας, έχεις πάρει τις αποφάσεις σου και είσαι έτοιμος να ξεκινήσεις τη «ζωή» σου, από την αρχή, Νέα ξεκινήματα, έρωτας, πάθη και καλύτερα σε θέματα διαχείρισης οικονομικών ζητημάτων.

Τοξότης

Τοξότη α’ δεκαημέρου, υπάρχει έρωτας, φλερτ και γνωριμίες που σου δίνουν το φιλί της ζωής, να πάρεις τα πάνω σου και να ξεπεράσεις τους προβληματισμούς σου. Νικάς τα εμπόδια και είσαι κοντά να κατακτήσεις το αντικείμενο του πόθου σου. Επιτυχία μέσα από επαγγελματικά ξεκινήματα. Τοξότη β’ δεκαημέρου, έχεις φτάσει κοντά στην πηγή, είσαι αρκετά σίγουρος για το τι θέλεις να πετύχεις, απλά θα περιμένεις λίγο, μια που υποχρεώσεις καθυστερούν την εξέλιξη σου. Προσοχή σε θέματα υγείας. Τοξότη γ’ δεκαημέρου, επαγγελματικά ξεκινήματα, βιάζεσαι να προχωρήσεις, να ξεφύγεις από στατικές θέσεις και να κάνεις επιτέλους κάτι πρωτοποριακό που θα ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία σου. Οικονομικά συνεχίζεις να στριμώχνεσαι, αλλά μπορείς να βρεις λύσεις. Ηλικιωμένα άτομα σε χρειάζονται.

Αιγόκερως

Αιγόκερε α’ δεκαημέρου,  έχεις βρει την ηρεμία σου, έχουν ξεπεραστεί αρκετά προβλήματα μέσα στον οικογενειακό σου κύκλο και σίγουρα θα προσπαθήσεις να βελτιώσεις την ψυχολογία των γύρω σου. Θετικές εξελίξεις και βοήθεια από συγγενείς, φίλους. Αιγόκερε β’ δεκαημέρου, επαγγελματικά στέκεσαι πιο σίγουρος, έχεις καταφέρει να βγεις από την αφάνεια και θα δεχτείς πολλές προτάσεις για συνεργασία. Ιδέες, όνειρα εκπληρώνονται και αρχίζεις να υλοποιείς. Σχέσεις σταθεροποιούνται.  Αιγόκερε γ’ δεκαημέρου,  τερματίζεις σχέσεις που σε έχουν προδώσει, φεύγεις, εγκαταλείπεις άτομα που δεν ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες σου και γενικά σκληραίνεις αρκετά. Θέλεις να απομακρυνθείς από το παρελθόν και να βάλεις νέα, γερά θεμέλια. Έρωτας μέσα από φιλική γνωριμία.

Υδροχόος

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, φιλικές σχέσεις ανανεώνονται, καινούργιες γνωριμίες σε ευνοούν και σχέδια, όνειρα εκπληρώνονται. Δούλεψε συλλογικά και αγνόησε άτομα που επεμβαίνουν για προσωπικό τους όφελος. Υδροχόε β΄ δεκαημέρου,  παρασκήνιο σε θέματα εργασίας,  αλλά και οικονομικά ζόρια φέρνει αυτήν η εβδομάδα, μια που φαίνεται ότι μπορεί να χαθεί ένα σταθερό εισόδημα. Ιδέες για να ξεπεράσεις το σοκ, επαγγελματικές εξελίξεις.  Υδροχόε γ’ δεκαημέρου, συναναστρέφεσαι με πολύ κόσμο, αυξημένη κοινωνικότητα,  αλλά και πολύ δουλειά σε κάνουν πρωταγωνιστή, για να ξαφνιάσεις ευχάριστα τους γύρω σου. Συναντήσεις, απρόοπτες ερωτικές εξελίξεις. Βάζεις τέλος σε άτομα, σχέσεις που δεν σε εκφράζουν . Νέα ξεκινήματα.

Ιχθείς

Ιχθύ α’ δεκαημέρου,  ελπίζεις σε καλύτερες συνεργασίες ή σε μια νέα πηγή εισοδήματος μέσα από μια γνωριμία που θα αποβεί μοιραία. Η καριέρα σου είναι στο προσκήνιο. Οικονομικές εξελίξεις.  Ιχθύ β’ δεκαημέρου, κάποια πράγματα βλέπεις ότι δεν αποδίδουν, όπως είχες φανταστεί και  πρέπει να βάλεις σε τάξη τα επαγγελματικά σου, αλλά και τις σχέσεις με τους ανωτέρους σου. Ιχθύ γ’ δεκαημέρου,  εξελίξεις σχετικά με νέα θέση εργασίας θα σε εκπλήξουν ευχάριστα, ωστόσο θα είσαι ανυπόμονος και αρκετά βιαστικός . Προσοχή σε κινήσεις παρορμητικές, οι οποίες και θα σε φέρουν σε αντιπαράθεση με τους γύρω σου. Μετοίκηση σε άλλη πόλη.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ