Παγκόσμια ημέρα κατά του καπνίσματος – Γράμμα στον μπαμπά και τη μαμά που καπνίζουν

Θα σας παρουσιάσω ένα παιδικό βιβλίο ή μήπως βιβλίο για ενήλικες; Παγκόσμια ημέρα κατά του καπνίσματος – Γράμμα στον μπαμπά και τη μαμά που καπνίζουν

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

31 Μαΐου 2017: Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος! Το κάπνισμα αποτελεί μια από τις σημαντικότερες αιτίες νοσηρότητας και θνητότητας παγκοσμίως. Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ), ο καπνός σκοτώνει περίπου 7 εκ. ανθρώπους κάθε χρόνο. Στα βιομηχανοποιημένα κράτη, εκτιμάται ότι προκαλεί πάνω από το 90% των πνευμονικών καρκίνων στους άντρες και περίπου το 70% στις γυναίκες ενώ στο κάπνισμα αποδίδεται το 22% όλων των καρδιαγγειακών νοσημάτων.

Τα ξέρουμε δεν είναι πως δεν τα ξέρουμε όμως αρκετοί από εμάς συνεχίζουμε αυτή την επιβαρυντική για την υγεία μας κακή συνήθεια. Το βιβλίο Γράμμα στον μπαμπά και τη μαμά που καπνίζουν της Δήμητρας Μπουσίου από την Ελληνοεκδοτική σε εικονογράφηση της Μαριάννας Φραγκούλη δεν μπορώ να το συμπεριλάβω στα παιδικά βιβλία με σιγουριά. Πιστεύω πως καλύτερα είναι ένα βιβλίο ενηλίκων γεμάτο από την αγάπη και την παιδική αθωότητα των μικρών παιδιών.

pagkosmia-hmera-kata-tou-kapnismatos-gramma-ston-mpampa-kai-ti-mama-pou-kapnizoun (4)

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

pagkosmia-hmera-kata-tou-kapnismatos-gramma-ston-mpampa-kai-ti-mama-pou-kapnizoun (2)

pagkosmia-hmera-kata-tou-kapnismatos-gramma-ston-mpampa-kai-ti-mama-pou-kapnizoun (1)

Ένα μικρό παιδικό εκφράζει τις σκέψεις και τους φόβους του. Μια παράκληση γεμάτη αγάπη… Τα παιδιά πολλές φορές αντιλαμβάνονται την πραγματικότητα καλύτερα από τους μεγάλους.

“Μέσα από το Γράμμα στον μπαμπά και τη μαμά που καπνίζουν ένα μικρό παιδί ανοίγει τη ψυχή του και μοιράζεται μαζί μας προβληματισμούς αγάπης που σχετίζονται με την κακή αυτή συνήθεια και τα αποτελέσματά της”

Θα μιλήσει στην ψυχή και ίσως όλα αλλάξουν…

Γράμμα στον Μπαμπά και τη Μαμά που καπνίζουν

Δήμητρα Μπουσίου

Ελληνοεκδοτική

  • KATHΓΟΡΙΑ: Παιδικά & Εικονογραφημένα Βιβλία
  • ΤΥΠΟΣ ΒΙΒΛΙΟΔΕΣΙΑΣ: ΔΕΜΕΝΟ
  • ΣΕΛΙΔΕΣ: 40
  • ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 21 x 14
  • BARCODE: 9789605631550
  • ISBN: 978-960-563-155-0

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ