Το πιο rock & goth παγωτό που έχει γίνει μόδα στο Instagram!

Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε παγωτά με χρώματα… Εμείς οι gothάδες όμως θέλουμε κάτι πιο εναλλακτικό. Το πιο rock & goth παγωτό που έχει γίνει μόδα στο Instagram!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Ποιος είπε ότι τα παγωτά πρέπει να είναι πάντα πολύχρωμα και γεμάτα πολύχρωμες τρούφες και ζαχαρωτά σαν να έχουν βγει από τη χώρα του my little pony! Ωραία καλά και όμορφα αλλά αν θέλεις κάτι πιο άγριο, πιο εναλλακτικό και goth θα πάρεις το μαύρο παγωτό.

Σύμφωνα με το Alternative Press το μαύρο παγωτό που προσφέρει το Little Damage στο Λος Άντζελες και το Morgensternsnyc στη Νέα Υόρκη είναι η νέα τάση στο παγωτό! Συστατικό του είναι ο ενεργός άνθρακας, συστατικό που περιέχουν νερά και συσκευασμένοι χυμοί για αποτοξίνωση και γεύση αμυγδάλου.

Σε κάθε περίπτωση όμως το συγκεκριμένο design και εμφάνιση του παγωτού που περιλαμβάνει εκτός από το μαύρο κρεμώδες παγωτό και μαύρο χωνάκι –  έχει γίνει αγαπημένο αξεσουάρ των Instagram addicts!

[Φωτογραφίες: Instagram / Instagram  / Instagram ]

 

▪️ SAY GOODBYE TO ALMOND CHARCOAL ▪️tomorrow @little.damage is putting in BLACK ROSES ????⚫️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Little Damage Ice Cream shop???????? (@little.damage) στις

Finally; soft-serve to match your mood ???? tag a friend! @little.damage #littledamage

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Little Damage Ice Cream shop???????? (@little.damage) στις

???? food for your mood ???? Wednesday Adams would approve! ????: @helloitsroxie @little.damage #littledamage

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Little Damage Ice Cream shop???????? (@little.damage) στις

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εννοείται πως θα το δοκίμαζα και μόνο από περιέργεια!! Βέβαια το κατα πόσο είναι υγιεινό με τόσο χρώμα.. δε ξέρω. Δε θα έκανε τέλειο διακοσμητικό αν ήταν ψεύτικο?? Εμφανισιακά είναι πάρα πολύ όμορφο!!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.