Βήμα βήμα για ένα σούπερ λαμπερό full face make up! VIDEO

Θέλεις να μάθεις όλα τα μυστικά για να κάνεις μόνη σου ένα υπέροχο μακιγιάζ; Βήμα βήμα για ένα σούπερ λαμπερό full face make up! VIDEO – Παρουσιάζει η Vlogger Χρύσα Εμμανουήλ

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

MVI_1542aaaaaa

ΜumabeVlogger – Subscribe HERE Mumabe Youtube Channel

 

 

 

Γεια σας αγαπημένες μου φίλες αναγνώστριες τούτου εδώ του site!!!

Σήμερα η ζωή και το MommyJammi.gr μας έφεραν κοντά για να μιλήσουμε για το λεγόμενο full face make up! Ένα μακιγιάζ που σίγουρα δεν το λες καθημερινό γιατί χρησιμοποιούμε αρκετά προϊόντα και καλό θα ήταν να μην επιβαρύνουμε την επιδερμίδα μας μ αυτό τον τρόπο καθημερινά, αλλά παρ όλα αυτά είναι ένα μακιγιάζ που δεν θα σε προδώσει σε ξεχωριστές στιγμές της ζωής σου (π.χ.γάμους που έχεις να πας,βαφτίσια,ραντεβού κτλ).
Το πιο βασικό κομμάτι που θα μας βοηθήσει στο να πετύχουμε το σωστό ”καμβά”-βάση, είναι να απλώσουμε σε καθαρό δέρμα μια γενναιόδωρη ποσότητα από ενυδατική κρέμα.

Στη συνέχεια καλό θα ήταν να απλώσουμε ένα primer σε όλο το πρόσωπο και ιδιαίτερα στην περιοχή του ”Τ” που εμφανίζουμε λιπαρότητα ,αλλά και στις περιοχές που έχουμε πόρους. Το primer το εφαρμόζουμε είτε με κυκλικές κινήσεις είτε απλά ακουμπώντας το πάνω στο δέρμα για να το προετοιμάσουμε. Όλα τα προϊόντα έτσι θα έχουν μεγαλύτερη διάρκεια και θα καθυστερήσουμε την εμφάνιση της λιπαρότητας.

Στη συνέχεια περνάμε το make up μας σε όλο το πρόσωπο εκτός της περιοχής των ματιών χωρίς να ξεχνάμε να σβήσουμε πολύ καλά στον λαιμό και στα αυτιά για να μην κάνει το εφέ της μάσκας που τόσο πολύ ΔΕΝ θέλουμε!
Περνάμε το κονσίλερ μας κάτω από τα μάτια αλλά και από πάνω (αν δεν έχουμε κάποιο primer ειδικό για τα μάτια),για να διορθώσουμε τυχόν δισχρωμίες. Επίσης με αυτό τον τρόπο έχουμε μεγαλύτερη απόδοση στις σκιές μας και αναμιγνύονται πιο εύκολα! Στη συνέχεια σετάρουμε κονσίλερ και make up με πούδρα.
Δυο πράγματα συνιστώ φιλενάδες να προσέχετε. Πρώτον μην πάει το make up στα μαλλιά σας και βγείτε σαν την Παναγιωταρέα με άσπρες τούφες στα μαλλιά (σαν και μένα στο βίντεο, συνέχεια το παθαίνω όμως) και δεύτερον σε περίπτωση που θέλετε να βγάλετε φωτογραφίες στην έξοδο σας προτιμήστε make up, πούδρες με μικρό ή και με καθόλου spf διαφορετικά θα ποζάρετε σαν την πρώτη εξαδέλφη του Casper (φαντασματάκι κάτασπρο).
Συνεχίζουμε με φρύδια που είναι πολύ σημαντικά γιατί είναι το ”κάδρο” των ματιών μας. Το πως τοποθετούμε τις σκιές μας για να έχουμε ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα. Κοψίματα, highlighter και ρουζ για να δώσουμε διάσταση και χρώμα στο πρόσωπό μας.

Και τέλος, ο έρωτας κάθε γυναίκας το κραγιόν μας κυρίες μου! Όλα αυτά με πάσα λεπτομέρεια στο βίντεο που ακολουθεί…

Χάρηκα αν βοήθησα!
Η φίλη,
Mumabe…

ΜumabeVlogger – Subscribe HERE Mumabe Youtube Channel

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Προηγούμενο άρθροΈνα εξαιρετικό παιδικό βιβλίο για τον σχολικό εκφοβισμό!
Επόμενο άρθροΟ μάγος του Οζ – ένα παραμύθι από τα κλασσικά και αγαπημένα!
Γεια σας αγαπημένες μου φίλες αναγνώστριες τούτου εδώ του Site!!! Ονομάζομαι Χρύσα Εμμανουήλ και είναι μεγάλη χαρά μου που είμαι το νεοφερμένο μέλος αυτής εδώ της παρέας. Γεννήθηκα στην Αθήνα, Ιούνης ήταν θαρρώ (δίδυμος, έχει σημασία γι αυτό τo αναφέρω) και από μικρή ήμουν λιιίιγο αναποφάσιστο παιδάκι με το τι θα κάνω στη ζωή μου... Έτσι αφού τελείωσα το σχολείο πέρασα στην Α.Σ.Ο.Ε.Ε. στο τμήμα λογιστικής χρηματοοικονομικής ενώ παράλληλα πήγα στο εθνικό ωδείο για τραγούδι και σε σχολή μακιγιάζ και ονυχοπλαστικής! Τελικά με όλα ασχολήθηκα εκτός από την Α.Σ.Ο.Ε.Ε., τραγούδι σε μουσικές σκηνές (Σταυρός του νότου, αρχιτεκτονικη κ.α.) μόνη αλλά και με την μπάντα μου, τους ''3w.gr'' ,τηλεόραση (στην ΕΡΤ με τη Σεμινα Διγενή κ.α.), ραδιόφωνο (σε ιντερνετικούς και όχι μόνο σταθμούς), πολλά ραντεβού στον τομέα της ονυχοπλαστικής και του μακιγιάζ και τα τελευταία δύο χρόνια έχω μπει στο ''κλαμπ των μαμάδων''!!!!! Και ξαφνικά ένα πρωινό (η Παναγιά μου) πριν 2 μήνες ξύπνησα και είπα στον άντρα μου ότι θα κάνω ένα κανάλι στο youtube που θα περιέχει όλα τα κομμάτια της ''σχιζοφρενής'' προσωπικότητάς μου και θα μπορώ να μοιραστώ πράγματα που ξέρω, να μάθω, να επικοινωνώ και να εξελίσσομαι.. Χαίρομαι πολυ που μας δίνεται η ευκαιρία να γνωριστούμε κι από δω.. Μπορείτε να με λέτε Mumabe.... ΜU(sic).MA(ma).BE(auty)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ