Φρούτα σε εντυπωσιακό μπουκέτο λουλούδια της Χριστίνας Κυβράνογλου!

Έχεις τραπέζι ή μπουφέ στο σπίτι σου και θέλεις να εντυπωσιάσεις με μία σύνθεση φρούτων; Φρούτα σε εντυπωσιακό μπουκέτο λουλούδια της Χριστίνας Κυβράνογλου!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

christina-kyvranoglou2

Γραφτείτε σήμερα εντελώς δωρεάν στο κανάλι μου στο YouTube: Christina Kyvranoglou Greek Kitchen

Ξετρελάθηκα με την ιδέα που έχει να μας προτείνει η Χριστίνα! Μία πανδαισία χρωμάτων, αρωμάτων και γεύσεων που σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητη και θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας!

Ο τρόπος δεν είναι δύσκολος, παρακολουθήστε το βίντεο για να δείτε όλα τα βήματα αναλυτικά ώστε να φτιάξετε αυτό το εντυπωσιακό φρουτένιο καλαθάκι! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι σίγουρα μια καλή βόλτα στον μανάβη σας ώστε να προμηθευτείτε με πολλά ζουμερά φρουτάκια εποχής που θα χρησιμοποιήσετε για την συγκεκριμένη κατασκευή και κάποια επιπλέον υλικά που θα μας εξηγήσει η Χριστίνα.

Σίγουρα η συγκεκριμένη πρόταση είναι άκρως δελεαστική και για τα μικρά παιδιά που συνήθως δεν αγαπούν τα φρούτα. Βλέποντας αυτό το εντυπωσιακό φρουτένιο μπουκέτο υπάρχουν πολλές πιθανότητες να θελήσουν να δοκιμάσουν αρκετά φρουτάκια! Θα μου πείτε…. για να κάνω το παιδί μου να τρώει φρούτα θα φτιάχνω υπερπαραγωγές; Υπερπαραγωγές όχι αλλά παιχνιδίσματα με φρουτάκια ίσως τελικά και να κάνουν τη διαφορά στις διατροφικές συνήθειες του παιδιού σας!

Γραφτείτε σήμερα εντελώς δωρεάν στο κανάλι μου στο YouTube!
Christina Kyvranoglou Greek Kitchen
Blogger : http://la-koufeto.blogspot.de/
Facebook : https://www.facebook.com/lakoufeto
Twitter : https://twitter.com/lakoufeto
Instagram : http://instagram.com/lakoufeto/

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ