Πανσέληνο στον Τοξότη και δεν πιστεύεις πια στο Ψέμα, μόνο Αλήθεια! Τι περιμένει το κάθε ζώδιο;

Ο Άρης και σε Πτώση, στον Καρκίνο, ψάχνει απεγνωσμένα για τρυφερότητα. Πανσέληνο στον Τοξότη και δεν πιστεύεις πια στο Ψέμα, μόνο Αλήθεια! Τι περιμένει το κάθε ζώδιο; – Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

banner-tsantalidou-300mj

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 4 έως 10 Ιουνίου!

Αποδυναμωμένος,  Ο Άρης και σε Πτώση, στον Καρκίνο, ψάχνει απεγνωσμένα για τρυφερότητα και αυτό γεννά σπασμωδικές κινήσεις, κυκλοθυμία και Πολλά , πολλά νεύρα. Με τον Ερμή,όμως , στους Διδύμους  θα σε πιάνει λογοδιάρροια και έτσι θα εκφραστείς και χωρίς να θίγεσαι;  Η Αφροδίτη στον Ταύρο, στην θέση της, σε τραβά σε υλικές, αχόρταγες απολαύσεις και αφήνεσαι .. Τέλος,  Στις 9 Ιουνίου, ζεις το Φεγγάρι του Δια, την Πανσέληνο στον Τοξότη και δεν πιστεύεις πια στο Ψέμα, μόνο Αλήθεια. Προσγείωση και να ξέρεις τι (σου) γίνεται..

Για κάθε ζώδιο ξεχωριστά , διάβασε και τον ωροσκόπο σου:

Κριός

Κριέ α’ δεκαημέρου, η Αφροδίτη περνάει στον Ταύρο και διευκολύνεσαι σε οικονομικά θέματα, ενώ ο Ερμής στους Δίδυμους , βοηθάει στο να  δεις φίλους αλλά και να κάνεις  “πνευματική” εργασία. Συχνές μετακινήσεις. Προβλήματα , υποχρεώσεις μέσα στον οικογενειακό χώρο.  Κριέ β’ δεκαημέρου,   ο Δίας σε ορθή πορεία στον Ζυγό,  σε κάνει να βλέπεις τη ζωή πιο αισιόδοξα, κυρίως βελτιώνονται οι προσωπικές σχέσεις και ανεβαίνει το ηθικό σου. Η Πανσέληνος στον Τοξότη δίνει την ώθηση για νέα σχέδια, σε ξένη χώρα, κυρίως ξεκινήματα που αφορούν σπουδές, εργασία στο εξωτερικό. Κριέ γ’ δεκαημέρου,  προσοχή σε κρίσεις απογοητεύσεις , καθώς η πραγματικότητα μπορεί να ανατρέπει τις προσδοκίες σου. Υπάρχει εύνοια, αλλά δεν μπορείς να τη χαρείς, ολοκληρωτικά.

Ταύρος

Ταύρε α΄ δεκαημέρου, η Αφροδίτη στο ζώδιο σου, βελτιώνει επαφές  σχέσεις αλλά και οικονομική ενίσχυση από συνεργασίες ή άτομα που αγαπάς. Βέβαια, έχεις πολλά τρεχάματα και οι υποχρεώσεις σου θα σε βγάζουν από το πρόγραμμα σου. Βελτιώνεται η ερωτική-συντροφική σου σχέση. Ταύρε β’ δεκαήμερου,  ο Δίας σε ευνοεί σε εργασιακά ζητήματα, και αν είχες κωλύματα και δεν μπορούσες να βρεις εργασία, τώρα είναι οι μέρες κατάλληλες για να ξεπεράσεις αδιέξοδα. Καλύτερη υγεία. Προσοχή σε χρήματα που δανείζεσαι. Κίνδυνος σπατάλης. Ταύρε γ’ δεκαημέρου,   εσύ έχεις τρεχάματα ακόμα με το νόμο, με οφειλές, συνεχίζεται η κρίση, ωστόσο, είσαι ακόμα σε καθεστώς προστασίας και δεν κινδυνεύεις. Προσοχή σε εκμυστηρεύσεις.

Δίδυμοι

Δίδυμε α’ δεκαημέρου,  ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιο σου και ο Άρης στον Καρκίνο –καταλαβαίνεις λοιπόν  ότι τρέχεις και δεν φτάνεις, πολλά/πολλοί μαζεύτηκαν γύρω σου και δεν μπορείς να γλιτώσεις από το αναγκαίο..κακό. Ερωτικές συναντήσεις. Δίδυμε β’ δεκαημέρου, η αλλαγή της φοράς του Δία, είναι καλό σημάδι για ερωτικές σχέσεις, αλλά και δημιουργικά ξεκινήματα (που είχαν καθυστερήσει). Ρισκάρεις με μια νέα γνωριμία. Η Πανσέληνος, απέναντι σου, θέλει προσοχή (σου κόβει την φορά). Δίδυμε γ’ δεκαημέρου, οι δυσκολίες, αλλά και οι απογοητεύσεις μπορεί να συνεχίζονται, με την έννοια ότι είσαι υπό στενή παρακολούθηση, πίεση, δεν μπορείς να κινηθείς ακόμα ελεύθερα , αλλά πρέπει να αναλάβεις την ευθύνη των πράξεων σου. Δεν φταίνε πάντα οι άλλοι.

Καρκίνος

Καρκίνε α’ δεκαημέρου, αλλάζει πρόσωπο αυτή η εβδομάδα, με τον Ερμή στους Διδύμους, την Αφροδίτη στον Ταύρο και τον Άρη στον Καρκίνο και έρωτας προκύπτει μέσα σε φιλικό κύκλο, αρκετό κουτσομπολιό, αλλά και κρυφές συναντήσεις . Ξεκινήματα επαγγελματικά. Υπερβολική στο φαγητό ή στο σεξ.  Καρκίνε β’ δεκαημέρου,   μια εργασιακή  σχέση πιθανόν να τελειώνει ή μια κατάσταση ζωής (σπουδές) και με τον Δία , σε ορθή πορεία ευνοείσαι να κάνεις νέα ξεκινήματα και να βρεις το προσωπικό σου καταφύγιο. Γαλήνη μέσα από οικογενειακές στιγμές. Καρκίνε γ’ δεκαημέρου,  Ο Ουρανός έχει φέρει τα πάνω κάτω στην ζωή σου, άλλαξε πολύ η καθημερινότητα σου , αλλά είχες και τις ευκαιρίες σου και  έχει έρθει, ουρανοκατέβατα κάποιος/α στη ζωή σου. Σταμάτα όμως την γκρίνια,  όλα στην ώρα τους.

Λέων

Λέοντα α’ δεκαημέρου,  η Αφροδίτη στον Ταύρο φέρνει υπερβολές σε σχέση με επαγγελματικές επιλογές, δηλαδή αισθάνεσαι περισσότερο ασφαλής και ίσως πρέπει να προσέχεις περισσότερο (τι γίνεται ή λέγεται πίσω από την πλάτη σου) . Καλές οι μέρες , ωστόσο για να εκτονώσεις την ενέργεια σου. Ασκήσου, κάνε εναλλακτικές θεραπείες.  Λέοντα β’ δεκαημέρου,  Εσένα σε επηρεάζει η Πανσέληνος, έχεις τα σκαμπανεβάσματα σου, δεν μπορείς τις επαναλήψεις,  θέλεις να μετακομίσεις, να αλλάξεις εργασία και ίσως όλα , σε πειράζουν. Ασχολήσου με τη φύση ή κάνε σωματική άσκηση. Νέο κατοικίδιο. Λέοντα γ’ δεκαημέρου, είσαι σε φάση προσαρμογής, σε μια καινούργια κατάσταση , κυρίως εργασιακή και καλείσαι να συμβιβαστείς με νέους συνεργάτες (και τις παραξενιές τους). Ωστόσο, γενικά έχεις εύνοια σε στόχους και προβάλλεις εύκολα τα θέλω σου.

Παρθένος

Παρθένε α’ δεκαημέρου, καλές οι μέρες με την μετακίνηση της Αφροδίτης στον Ταύρο για να πας ταξιδάκια, να γνωρίσεις νέο κόσμο και να βοηθηθείς σε επαγγελματικά ζητήματα. Σπουδές ευνοούνται. Φιλικές σχέσεις θέλουν προσοχή. Επαφές με πρόσωπα εξουσίας.  Παρθένε β’ δεκαημέρου, αλλάζουν οι προοπτικές προς το καλύτερο με τον  Δία να γυρνάει  σε ορθή πορεία και θα έχεις καλύτερη ψυχολογία .  Οικονομικά οφέλη. Νέοι πόροι εργασίας. Προσοχή σε ενδοοικογενειακές εντάσεις. Παρθένε γ’ δεκαημέρου,   φυσικά και συνεχίζεται η μπόρα, έχεις τον Κρόνο να θυμίζει ότι κάποια πράγματα στη ζωή, είναι μη αναστρέψιμα και πιθανόν να βιώνεις ένα χωρισμό ή χρόνιο πρόβλημα με ένα αγαπητό ηλικιωμένο άτομο. Καθυστερούν κάποια θέματα.

banner-tsantalidou-300

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Ζυγός

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, ο Άρης στον Καρκίνο , φέρνει εντάσεις, ανταγωνισμό σε θέματα καριέρας, πρέπει να παλέψεις για να υπερισχύσεις, ενώ η Αφροδίτη στον Ταύρο, δίνει οικονομική ενίσχυση και έντονο σεξ και ο Ερμής στους Διδύμους κάνει την εβδομάδα πολύ ..ενδιαφέρουσα! Ταξίδια  ευχάριστα μακρινά. Ζυγέ β’ δεκαημέρου, από τους πιο τυχερούς της εβδομάδας, πολλά προβλήματα έχουν λυθεί και ξεκαθαρίζει το τοπίο, σε σχέση με στόχους που είχες βάλεις και μπορείς να “ζωγραφίσεις” την επιτυχία σου. Βελτίωση σε όλους τους τομείς (λίγη προσοχή σε μετακινήσεις ή μετακομίσεις) .  Ζυγέ γ’ δεκαημέρου,  αρκετή δυσκολία βιώνεις , με τα συγγενικά σου άτομα, που φαίνεται να αδιαφορούν για την κατάστασή σου ή για ένα πρόβλημα που έχει προκύψει. Ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα σε αποδιοργανώνουν. Βρες χρόνο για να (μην) σκέφτεσαι.

Σκορπιός

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, τυχερές οι μέρες για να γνωρίσεις τον έρωτα, να κάνεις μια σχέση. αλλά και να προγραμματίσεις ένα ταξίδι. Καλή η ψυχολογία σου, αλλάζει ο τρόπος που σκέφτεσαι και εμπιστεύεσαι περισσότερο τα σχέδια σου.  Εκπλήρωση ιδεών.    Σκορπιέ β’ δεκαημέρου, ψυχολογικά ανεβασμένος, κυρίως τώρα που θα σε αγγίξει περισσότερο η ορθή πορεία του Δία στον Ζυγό και πολλά εμπόδια θα φύγουν από το δρόμο σου. Τακτοποίησε οφειλές, δάνεια και έλα σε επαφή με τα άτομα που σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία σου. Σκορπιέ γ’ δεκαημέρου, οικονομικές δυσκολίες συνεχίζουν και εσύ παλεύεις  να οργανώσεις την «έξοδο»  από την κρίση, ωστόσο ακόμα δεν έχει έρθει η στιγμή της απελευθέρωσης .  Περιόρισε τα έξοδα.

Τοξότης

Τοξότη α’ δεκαημέρου,  η θέση του Ερμή στους Διδύμους, σε ξεσηκώνει, θέλεις να πας να βρεις το ταίρι σου ή να λύσεις όλες τις παρεξηγήσεις που τυχόν σας είχαν  απομακρύνει. Υπερβολική σεξουαλική δραστηριότητα. Προσοχή σε έξοδα. Τοξότη β’ δεκαημέρου, η ορθή θέση του Δία θα σε διευκολύνει σε κοινωνικές επαφές, θα έρθεις πιο κοντά με τον κόσμο που αγαπάς και θα μπορέσεις να τρέξεις τα σχέδια σου. Προσοχή σε θέματα υγείας, φυσικής κατάστασης. Τοξότη γ’ δεκαημέρου,  είσαι αρκετά οικονομικά στριμωγμένος, παρά το γεγονός ότι έχεις ευκαιρίες να ορθοποδήσεις ψυχολογικά, στηριζόμενος/η σε άτομα που σε στηρίζουν και να ξεφύγετε από τα προβλήματα. Επένδυσε στο μέλλον. Συνέχισε τις προσπάθειες , σε σχέση με τους στόχους σου.

Αιγόκερως

Αιγόκερε α’ δεκαημέρου, η παρουσία της Αφροδίτης στον Ταύρο σε μεταμορφώνει ερωτικά, ομορφαίνουν οι σχέσεις σου με το αντίθετο φύλο και θα έχεις πολλά φλερτ και ευκαιρίες για ρομαντικά παιχνίδια. Προσοχή σε σταθερές σχέσεις και μην προκαλείς τη ζήλια.   Αιγόκερε β’ δεκαημέρου, η ορθή πορεία του Δία στον δέκατο ηλιακό σου οίκο, σημαίνει αναγνώριση, καλύτερες συμμαχίες και φήμη. Είσαι ακόμα στην αρχή αλλά πάντα προχωράς προς την κορυφή. Προσοχή σε άτομα που “παρακολουθούν” τις κινήσεις σου.   Αιγόκερε γ’ δεκαημέρου,  από την προηγούμενη εβδομάδα έχεις δεχτεί την εύνοια της συνόδου Αφροδίτη, Ουρανού και ζεις το όνειρο, το τυχαίο αλλά και το καλό κάρμα. Υπάρχει πάντα στο μυαλό σου, ότι τα καλά δεν διαρκούν για πολύ, αλλά μην μένεις σε απαισιόδοξες σκέψεις. Ηλικιωμένα άτομα χρειάζονται τη φροντίδα σου.

Υδροχόος

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, η θέση του Ερμή στους Διδύμους, σε απελευθερώνει από αρνητικές σκέψεις, είσαι πιο σίγουρος για να κολυμπήσεις στα βαθιά νερά του έρωτα και γενικά είσαι πιο ανοιχτός σε κάθε γνωριμία. Επαφές με άτομα της οικογενείας σου, σε δυναμώνουν. Υδροχόε β΄ δεκαημέρου,  Η Πανσέληνος στον Τοξότη, κλείνει ένα κύκλο επαφών, τελειώνει οριστικά μια κατάσταση στη ζωή σου και αποχαιρετάς κάποιες φιλίες που δεν σε γέμιζαν. Με τον Δία σε ορθή πορεία στον Ζυγό, θα ταξιδέψεις πολύ , είτε για δουλειά , είτε για ψυχαγωγία, ακόμα και για σπουδές. Ανοίγουν οι ορίζοντες.  Υδροχόε γ’ δεκαημέρου,  αλλαγή σε θέματα δουλειάς, αλλά και επαγγελματικής σταδιοδρομίας και έχεις προχωρήσει σε νέα μονοπάτια για να βρεις την ταυτότητά σου. Καλές οι μέρες για να επανατοποθετηθείς σε προσωπικές σχέσεις.

Ιχθύες

Ιχθύ α’ δεκαημέρου,  είσαι ερωτικά ανεβασμένος, έχεις μπει σε νέο κύκλο γνωριμιών και μπορείς να αξιοποιήσεις τις γνωριμίες σου για μια έξτρα εργασιακή απασχόληση και όλα πάνε καλύτερα και σε σχέση με το παρελθόν. Βελτίωση σε όλους τους τομείς. Ιχθύ β’ δεκαημέρου,  η Πανσέληνος στον Τοξότη φέρνει αναταραχές στο επαγγελματικό κομμάτι, αλλά συγχρόνως και νέα ξεκινήματα, αρκεί να μη σε πιάσει η απογοήτευση-κυκλοθυμία. Φίλοι στέκονται δίπλα σου. Ιχθύ γ’ δεκαημέρου, καταπιέζεσαι αρκετά, θέλεις να κάνεις πολλά πράγματα, αλλά είσαι δεσμευμένος με οικογενειακές υποχρεώσεις, ωστόσο θα βρεθεί η κατάλληλη στιγμή και θα ζήσεις αυτά που επιθυμείς. Προς το παρόν υπομονή.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ