Βουτιές σε βαθιά Νερά; Μέχρι που μπορείς να φτάσεις; Εβδομαδιαίες προβλέψεις!

Μακροβούτια, αγώνες πρωτιάς και υπόγεια χτυπήματα «κάτω» από το νερό. Βουτιές σε βαθιά Νερά; Μέχρι που μπορείς να φτάσεις; Εβδομαδιαίες προβλέψεις! – Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

banner-tsantalidou-300mj

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 26 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου!

Και μετά το αίσιο Τέλος, μετά τις χαρές, τα πανηγύρια και τα οικογενειακά αγκαλιάσματα,  μένεις «μόνος/η» για να δεις, εάν μπορείς να διατηρείς την ευτυχία που δημιούργησες και τι άγχος θα τραβάς για να μένεις πάντα έτσι; Με Άρη και Ερμή στον Καρκίνο, όμως Πάντα, η αλήθεια είναι μέσα σου και με την εμπλοκή του Πλούτωνα, βουτάς βαθιά για να την ανακαλύψεις και πιθανόν ομολογήσεις. Μακροβούτια, λοιπόν, αγώνες πρωτιάς και υπόγεια χτυπήματα «κάτω» από το νερό. Ο νοών νοείτω.

Κριός

Κριέ α’ δεκαημέρου, σχετικά ήρεμη εβδομάδα για σένα, όπου και συνεχίζεις να δίνεις προτεραιότητα σε οικογενειακά ζητήματα και ασχολείσαι αρκετά με την καθημερινότητα σου. Φιλικές συγκεντρώσεις. Κριέ β’ δεκαημέρου, αισθάνεσαι συμβολικά,  μετέωρος σε σχέση με τα οικογενειακά, επαγγελματικά ζητήματα και θέλεις να αρπάξεις ευκαιρίες, αλλά σε τραβάνε πίσω οι υποχρεώσεις. Αρκετές εξομολογήσεις θα ζήσεις. Κριέ γ’ δεκαημέρου, ευνοείσαι σε οικονομικά ζητήματα, εάν βέβαια τολμάς να δοκιμάσεις νέα πράγματα και φυσικά πάντα προσοχή σε συμβατικές σχέσεις, τι λες και τι διεκδικείς.

Ταύρος

Ταύρε α΄ δεκαημέρου, απολαμβάνεις το νέο σου σπίτι, μια νέα απασχόληση ή γνωρίζεις άτομα που σε  ενθουσιάζουν. Δίνεις προσοχή σε ότι έχεις. Ξεκουράζεσαι. Ταύρε β’ δεκαήμερου, αρκετά θεαματικές αλλαγές έρχονται σε συμφωνίες, συνεργασίες και όλα αυτά δίνουν αισιοδοξία και φτιάχνουν την ψυχολογία σου. Ωστόσο, μην υπερβάλλεις. Ερωτικά μπερδέματα. Ταύρε γ’ δεκαημέρου, πολλές ερωτικές ευκαιρίες για να βελτιώσεις την προσωπική σου ζωή και να νιώσεις ότι σε αγαπούν για αυτό που πραγματικά είσαι. Τα βρίσκεις με τον εαυτό σου.

Δίδυμοι

Δίδυμε α’ δεκαημέρου, δυναμικά ξεκινήματα έχουν γίνει σε προσωπικό επίπεδο και ξέρεις πλέον ότι τα δύσκολα έχουν περάσει. Οικονομικά οφέλη συνεχίζονται. Δίδυμε β’ δεκαημέρου, δραστήριοι, αλλά και προβληματισμένοι σχετικά με μια συνεργασία που φαίνεται να μην αποδίδει ότι σε είχαν υποσχεθεί. Νέες ερωτικές γνωριμίες σε προβληματίζουν. Δίδυμε γ’ δεκαημέρου, οι  ανατροπές συνεχίζονται, αλλάζουν τα ενδιαφέροντα σου, θέλεις να υλοποιήσεις μια νέα σου ιδέα και όλα αυτά σε φέρνουν στο προσκήνιοΠροβληματίζεσαι σχετικά με τις υπάρχουσες συνεργασίες σας.

Καρκίνος 

Καρκίνε α’ δεκαημέρου, γιορτάζετε ακόμα τα γενέθλια σας, που σημαίνει ότι δεν θέλεις να σκέφτεσαι και πολύ, έχεις αρκετά κουραστεί με το παρελθόν. Μείνε  στο τώρα. Είσαι σε φάση προσαρμογής. Καρκίνε β’ δεκαημέρου, κυκλοθυμία, σκαμπανεβάσματα εσωτερικά, αλλά και εξωτερικά ξεσπάσματα μπερδεύουν το σκηνικό και ανατρέπονται οι ισορροπίες. Επικίνδυνος έρωτας εν όψει. Καρκίνε γ’ δεκαημέρου, φιλικές συγκεντρώσεις, δημόσιες σχέσεις και μεγάλη κινητοποίηση πάνω στην υλοποίηση των στόχων σας. Ξαφνικοί χωρισμοί και αλλαγή προφίλ.

Λέων

Λέοντα α’ δεκαημέρου, οικογενειακά μαζώματα, εσωτερικοί διάλογοι και περισσότερο ασχολείσαι με τον εαυτό σου παρά με τους άλλους. Ψυχαγωγία, εάν βέβαια το επιλέξεις. Λέοντα β’ δεκαημέρου, πολύ στρίμωγμα στον εργασιακό χώρο, καθώς καλείσαι να καλύπτεις και τους συναδέλφους σου και πάρα πολύ τρέξιμο. Ερωτικά, είσαι διαθέσιμος.  Λέοντα γ’ δεκαημέρου, καλύτερες οι συνθήκες μέσα στον επαγγελματικό χώρο, προωθείσαι πιο εύκολα από πρόσωπα κύρους και έχεις πολλές, μα πολλές κατακτήσεις. Όλα είναι στο χέρι σου.

Παρθένος

Παρθένε α’ δεκαημέρου, ένα φιλικό σου πρόσωπο σε χρειάζεται και πρέπει να αφήσεις πίσω τα δικά σου και να ασχοληθείς με την δική του υπόθεση. Τρέξε για τους άλλους. Παρθένε β’ δεκαημέρου, έχεις φτάσει σε ποθητό αποτέλεσμα, δηλαδή είσαι ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση κάποιου στόχου και μην δυσανασχετείς. Φάση διακοπών ενόψει. Παρθένε γ’ δεκαημέρου, ότι και να σκέφτεσαι , ότι και να θέλεις, ίσως δεν είναι τόσο εύκολο να το καταφέρεις, βέβαια μπορείς να συμβιβαστείς σε κάτι λιγότερο και να περάσεις καλά. Μην τεντώνεις το σχοινί.

banner-tsantalidou-300

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Ζυγός

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, δεν μασάς τα λόγια σου, όμως περνάς μια φάση καλή, ηρέμησες αρκετά σε σχέση με επαγγελματικά ζητήματα και τα προσωπικά σου τα έχεις λίγο παγώσει. Ωστόσο, υπάρχει εύνοια. Ζυγέ β’ δεκαημέρου, εδώ τα όνειρα δεν είναι άπιαστα, έχεις δει αποτελέσματα στις προσπάθειες σου, ωστόσο υπάρχει ένα εσωτερικό θέμα που σε απασχολεί. Δες κατάματα τις επιθυμίες σου. Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, η κούρσα συνεχίζεται, σε σχέση πάντα με τις προσωπικές σου επαφές και όσο να θέλεις να κατασταλάξεις, αυτό και φυσικά δεν είναι ακόμα εφικτό. Απελευθερώσου.

Σκορπιός

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου,  είσαι σε φάση διακοπών, ή έχεις αρχίσει μόλις τώρα κάτι καινούργιο , που σε βγάζει τελείως από την μονοτονία. Διασκέδασε με τις αλλαγές. Σκορπιέ β’ δεκαημέρου,  πολλές συναντήσεις, νέες γνωριμίες , ή ακόμα και μέσα από τον επαγγελματικό σου χώρο, θα μπεις σε νέα εκπαίδευση που θα σε αναζωογονήσει. Μυστικοί έρωτες.  Σκορπιέ γ’ δεκαημέρου, καλύτερες οι σχέσεις σου με τους συνεργάτες, σταθεροποιούνται αρκετές συνεργασίες και βγαίνεις από την απομόνωση. Σκέφτεσαι να δεσμευτείς;

Τοξότης

Τοξότη α’ δεκαημέρου, οικονομικές ρυθμίσεις σε κάνουν να χαλαρώνεις, επίσης υπάρχει και ερωτική «θερμή» κατάσταση που σε κάνει να πετάς από χαρά. Προσγειώσου για να το απολαύσεις. Τοξότη β’ δεκαημέρου, η οικονομική σου άνεση πάντα είναι το ζητούμενο και τώρα ίσως μπορέσεις να πάρεις κάποια χρήματα για να δώσεις σε έξοδα και υποχρεώσεις. Συγχρόνως γνωριμίες που σε ανεβάζουν. Τοξότη γ’ δεκαημέρου, έχεις μπει σε ρέγουλα, ξέρεις πώς να χειριστεί τα δύσκολα και υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες για να προχωρήσεις σε θετικές εξελίξεις. Καρμικές γνωριμίες.

Αιγόκερως

Αιγόκερε α’ δεκαημέρου, η στασιμότητα δεν είναι κάτι που σου ταιριάζει , αυτήν την περίοδο, αλλά ωστόσο πάρε το χρόνο σου για να δεις ξανά , με πιο καθαρό μυαλό τις συνεργασίες σου. Επανεκτίμηση προσωπικών σχέσεων. Αιγόκερε β’ δεκαημέρου, ταραχή , ταραχή μέσα από έναν έρωτα επικίνδυνο που ταράζει τα ύδατα και πρέπει να βουτήξεις σε βαθιά νερά και ίσως απαγορευμένα. Επίτευξη στόχων.   Αιγόκερε γ’ δεκαημέρου, ερωτικά καρδιοχτύπια , φλερτ, ρομάντζο και έχεις ελεύθερο χρόνο να παίξεις με τον έρωτα και χωρίς να επιδιώκεις τη ..σχέση. Διασκέδασε με άτομα νεώτερης ηλικίας. Πειραματίσου με τα ταλέντα σου.

Υδροχόος 

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, μια στενή οικογενειακή σου υπόθεση σε έχει βγάλει από το πρόγραμμα σου , ωστόσο μπορείς να βρεις χρόνο και να βελτιώσεις την καθημερινότητα σου. Άσκηση και υγιεινή διατροφή. Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, θύμα ή θύτης, είσαι και θα αποφασίσεις το ρόλο που θα υποδυθείς και τα λόγια είναι περιττά. Ακούς το ένστικτο σου. Επιτυχίες σε επαγγελματικά ζητήματα. Υδροχόε γ’ δεκαημέρου, οικογένεια, φίλοι και όμορφες στιγμές που θυμίζουν ευχάριστες περιόδους και το κλίμα είναι ευχάριστο. Προσοχή μόνο στα έξοδα. Μην σπαταλάς συνέχεια.

Ιχθύες

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, καλές οι συνθήκες για να φύγεις από την πόλη και να ξεκουραστείς με τον/την σύντροφο σου. Απομακρύνσου από τη βαβούρα της πόλης. Ιχθύ β’ δεκαημέρου, δυναμικά ξεκινήματα, ελπιδοφόρα μηνύματα και όλα φαίνονται να κυλάνε καλά, αρκεί να μην λιγοψυχάς και να φοβάσαι. Ανατροπές μέσα σε νέες σχέσεις. Ιχθύ γ’ δεκαημέρου, η οικονομική ανασφάλεια συνεχίζεται, ωστόσο υπάρχει λύση και μπορείς να βγεις από τον φαύλο κύκλο των επαναλήψεων. Μην μένεις στα ίδια.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ