Wet n Wild cosmetics Review and Giveaway! ΕΛΗΞΕ

Φτιάξε καφεδάκι και έλα στο σημερινό μου Review με προϊόντα που θα σε κερδίσουν λόγω της σχέσης τιμής και ποιότητας! Wet n Wild cosmetics Review and Giveaway!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Τι θέλει μια μανούλα; Να είναι περιποιημένη καθημερινά χρησιμοποιώντας προϊόντα για το μακιγιάζ της καλά σε απόδοση και ποιότητα αλλά και οικονομικά. Είναι γεγονός πως με τον ερχομό των παιδιών, το budget για καλλυντικά και λοιπά προϊόντα περιποίησης συρρικνώνεται…

Τα προϊόντα Wet n Wild Greece τα γνώριζα ήδη από τα 3 ματ longlasting κραγιόν που έχω και με έχουν ικανοποιήσει απόλυτα γιατί παρέχουν ένα σταθερό αποτέλεσμα, εξαιρετική απόδοση και σε τιμή απίστευτα χαμηλή! Ήθελα πολύ να δοκιμάσω και άλλα προϊόντα της συγκεκριμένης εταιρίας που αν δεν κάνω λάθος είναι στις υπηρεσίες ομορφιάς της γυναίκας από το 1979! Εδώ λοιπόν έρχεται το Skouras Cosmetics το οποίο και ευχαριστώ θερμά για τα προϊόντα!

In love with my #wetnwild lipstick! Don’t Blink Pink ????Saturday afternoon mood… . .???????? #mommyjammi #lipstick #womanblogger #momblogger #beautyblogger #beautyproducts #beauty #cosmetics #makeup #wetnwildbeauty . . Earings made by @efzincreations

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ????MommyJammi???? Maria Liodou! ???? (@mommyjammi.gr) στις

Coloricon™ Eyeshadow Palette 5 PAN No395 Η 5πλή συσκευασία σκιών με έλαιο Macadamia είναι αυτό που λέμε ένα προϊόν και τέλος. Δηλαδή δημιουργείς ένα μακιγιάζ στα μάτια σου ελαφρύ εύκολα και γρήγορα αφού σου λέει και η κάθε σκιά σε ποιο σημείο του ματιού πρέπει να τοποθετηθεί. Έχουν απαλή υφή, τοποθετούνται εύκολα στο μάτι και έχουν διάρκεια χωρίς την χρήση εξτρά προϊόντος όπως primer. Μου αρέσει που έχουν μια πινελιά shimmer ώστε αν θέλεις να τις χρησιμοποιήσεις και βράδυ συνθέτοντας ένα πιο λαμπερό αποτέλεσμα. Ειδικά για την μανούλα που δεν μπορεί να έχει τριακόσια διαφορετικά προϊόντα ή φοβερές γνώσεις γύρω από το μακιγιάζ, νομίζω είναι σούπερ επιλογή ακόμα και για αρχάριους!

wet-n-wild-cosmetics-review-and-giveaway-mommyjammi2

Mega Cushion Color Corrector No765 οι λεγόμενοι διορθωτές χρώματος που διατίθενται σε 4 διαφορετικές αποχρώσεις πράσινο, ροδακινί, κίτρινο και στο χρώμα της λεβάντας ώστε να δίνουν λύσεις για κάθε προβληματική περιοχή. Το κίτρινο που έχω εγώ εξουδετερώνει τη νωθρότητα και δίνει φυσικό αποτέλεσμα. Στην δική μου περίπτωση μπορώ να το εφαρμόσω απαλά απλώνοντας καλά σε όλο το πρόσωπο και μετά προσθέτω λίγη πούδρα. Στην αρχή με δυσκόλεψε η εφαρμογή αλλά αν το κάνεις ταμποναριστά και χρησιμοποιήσεις και επιπλέον δικό σου σφουγγαράκι θα δουλέψει τέλεια.

wet-n-wild-cosmetics-review-and-giveaway-mommyjammi3

1 Step WonderGel Nail Color ΝοΕ7251 είναι η πρώτη Gel formula νυχιών που υπόσχεται σταθερότητα για 15 ημέρες, με μία μόνο εφαρμογή, χωρίς λάμπες UV light, χωρίς top coat ούτε και top base και η αφαίρεση με απλό ασετόν. Δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμα μιας και τα νύχια μου έχουν ημιμόνιμο ακόμα επάνω και περιμένω πως και πως να το δοκιμάσω. Διαβάζοντας όμως εμπειρίες άλλων χρηστών οι εντυπώσεις είναι οι καλύτερες. Τι πιο τέλειο λοιπόν και για μία μαμά που δεν προλαβαίνει αλλά και δεν αντέχει διαρκώς έξω το μανικιούρ… Διότι κακά τα ψέματα πόσο να αντέξει ένα απλό μανό με τόσες δουλείες και νερά όλη την ημέρα! Καθόλου θα σου απαντήσω.

Mega Protein Waterproof Mascara την άνοιξα, είδα το βουρτσάκι της, την δοκίμασα και με κέρδισε. Είναι ότι πρέπει για καθημερινή χρήση. Κλασσικό τρίχινο βουρτσάκι με την σωστή όπως πρέπει μαύρη απόχρωση. Εξαιρετική πάνω από όλα και για την τιμή της… Δεν θέλεις κάτι πιο βαρύ για καθημερινή χρήση συνεπώς είναι εξαιρετική για την δουλειά της.

wet-n-wild-cosmetics-review-and-giveaway-mommyjammi4

Mega Cushion Matte Lip Cream Νο100 Το συγκεκριμένο προϊόν με το που το άνοιξα για να το δω με προβλημάτισε… Αρχικά δεν μπορούσα να καταλάβω το ρόλο που είχε το μίνι μαξιλαράκι και σε επόμενη φάση δεν ήξερα πως να το εφαρμόσω ακριβώς. Το χρησιμοποίησα στα χείλη μου και είδα πως αρχικά θέλει πίεση ώστε να βγει προϊόν και να το απλώσεις ομοιόμορφα στα χείλη. Διαθέτει βούτυρο Shea και πράγματι κάνει αυτό που υπόσχεται. Δίνει ή μάλλον διορθώνει το χρώμα στα χείλη μας με φυσικό τρόπο παρέχοντας ενυδάτωση. Με λίγη εξάσκηση μπορεί να βολέψει σε καθημερινή χρήση αφού είναι και μακράς διάρκειας!

wet-n-wild-cosmetics-review-and-giveaway-mommyjammi5

Αυτές ήταν λοιπόν οι εντυπώσεις μου για τα προϊόντα της Wet n Wild Greece τα οποία μπορείς να τα βρεις σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών μπορείτε να τα δείτε και εδώ: www.skourascosmetics.gr

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Φυσικά το Review δεν τελειώνει εδώ αλλά συνεχίζεται και ολοκληρώνεται με έναν Super Διαγωνισμό! Μία τυχερή θα κερδίσει και τα 5 προϊόντα που μόλις σας παρουσίασα ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα! ΕΛΗΞΕ

wet-n-wild-cosmetics-review-and-giveaway-mommyjammi6

  1. Like στις σελίδες στο Facebook στο MommyJammi.gr στο Wet n Wild Greece και στο Skouras Cosmetics
  2. Comment για την συμμετοχή σου στον Διαγωνισμό και Tag τουλάχιστον 2 φίλες σου για να μάθουν για τον διαγωνισμό μας στη φωτογραφία του Διαγωνισμού μας στο Facebook που θα βρεις ΕΔΩ
  3. Follow στο Instagram mommyjammi.gr  και wetnwildgreece
  4. Share/Κοινοποίηση δημόσια τη φωτογραφία του Διαγωνισμού που θα βρεις ΕΔΩ

Καλή επιτυχία!!!

Όροι διαγωνισμού:

Λήξη διαγωνισμού Δευτέρα 26/06/2017 ώρα 23΄00. Το αποτέλεσμα θα ανακοινωθεί στην σελίδα του MommyJammi στο Facebook με βίντεο. Ο/η νικητής/τρια θα ενημερωθεί με προσωπικό μήνυμα στο Facebook και σε περίπτωση μη ανταπόκρισης εντός τριών ημερών η κλήρωση θα επαναληφθεί. Tο δώρο δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή οποιοδήποτε άλλο προϊόν. Ο/η νικητής/τρια θα παραλάβει το δώρο του με έξοδα αποστολής που βαρύνουν τον δωροθέτη. 

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΤΕΕΕΕΛΕΙΟ ΔΩΡΆΚΙ ????❣️????️????❣️????️????❣️????️????❣️????️????❣️????️???? ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΠΟΛΎ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΌ ❣️ ????❣️????❣️????❣️????❣️????❣️????❣️????❣️????❣️???? ????????????ΚΑΛΉ ΕΠΙΤΥΧΊΑ???????? ????????????????????????????????????????????????????????????????

  2. Ευχαριστούμε πολύ για το υπέροχο δώρο!!???????????????????????????????????????? fb:βικυ μανος σταυριδης insta:vickyst008

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ