Εκπαιδεύοντας μικρούς επιστήμονες! ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο με ιδέες δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά 3-6 ετών που μπορούν να υλοποιήσουν γονείς και εκπαιδευτικοί! Εκπαιδεύοντας μικρούς επιστήμονες! ΒΙΝΤΕΟ

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Πατήστε εδώ ή επάνω στην εικόνα για να δείτε το βίντεο: Εκπαιδευτικές δραστηριότητες 3-6χρ

ekpaideuontas-mikrous-epistimones-video1

Σε αυτό το κανάλι θα βρείτε εκπαιδευτικές δραστηριότητες για παιδιά προσχολικής ηλικίας εμπνευσμένες από το Μοντεσσοριανό σύστημα εκπαίδευσης. Οι δραστηριότητες μπορούν να εφαρμοστούν από γονείς στο σπίτι αλλά και από εκπαιδευτικούς στον παιδικό σταθμό. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται συνήθως υπάρχουν στο σπίτι μας και γι αυτό η εκπαίδευση δεν στοιχίζει ακριβά.

Η ολοκληρωμένη εκπαίδευση, όπως υποστηρίζει η Μαρία Μοντεσσόρι, είναι μια κοσμική εκπαίδευση μέσα στην οποία τα πάντα σχετίζονται με τα πάντα. Έτσι, αυτό που έπρεπε να γίνει, ήταν να επιτρέπεται στα παιδιά να εμπλακούν σε διαφορετικές εμπειρίες.

Κάνετε σήμερα δωρεάν την εγγραφή σας στο κανάλι για να βλέπετε τις υπέροχες παιδικές δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε με τα παιδιά σας!

 

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ